- 18 Ekim 2020
- 5.077
- 13.115
- 198
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #20.081
Ya bana buradan bildirim gelmesi durdu o yüzden bildirim atamadım hiç.Bugün bildirim günüydü canlar ama kimse bildirmedi ben bildireyim bari 59.3
Canım normalde konuda takip et butonuna tıklamıştım ama bildirim gelmedi hiç, hatta baktım hala takip ediyor görünüyorum ama anlamadım neden :/muhursuzpusula
Ellssa
RedGirl
Canlar pazartesi yani 17sinde kiloları bekliyorum unutmazsanız sevinirim
2 haftalık sıkı diyete başlayalım diyorum ben siz ne dersiniz?
Mayıs sonunda incelik olalım ben çok kararlıyım sizde bana katılırsanız çok sevinirimm
Şimdi bildirim geldi canım.
Yarın bildirim gunuuuumuhursuzpusula
Ellssa
RedGirl
Mayıs sonunda incelik olalım ben çok kararlıyım sizde bana katılırsanız çok sevinirimm
Tamam canım.muhursuzpusula
Ellssa
RedGirl
3. Seviye nasıl oluyo az anlatırmısın cuma takımının dimi?Tamam canım.
Bayram serbestti bana o yüzden artı çıkıcam kesin..
Ben yaptığım proğramda bu akşam 3.seviyeye niyet edicem canım..
Benim var yani yaptığım bir sistem.. Sizleri izlemede olucam ama
İnş canımm Allahtan. HayırlısıŞimdi bildirim geldi canım.
Yarın bildirim gunuuuu
Ben ramazanın son 10 günü oruç tutamadım. Kilom da son aylarda olduğum için sanırım çok arttı. İnşallah 68 i geçmeden dogururum.
Cuma takımının değil. Farklı bir proğram ve sırası ile yapılıyor 1 den başlanarak.. 1 i yapmayan 3 den başlayamıyor yani.. Proğramın adı Apayrı Yaşam Sistemi..3. Seviye nasıl oluyo az anlatırmısın cuma takımının dimi?
çok üzel canım maşallah çok randımanlı gidiyorsun tebriklerr...Günün ilk kilosu bendne gelsin. 66.10
adı ne acaba bi incelesem...Cuma takımının değil. Farklı bir proğram ve sırası ile yapılıyor 1 den başlanarak.. 1 i yapmayan 3 den başlayamıyor yani.. Proğramın adı Apayrı Yaşam Sistemi..
9 seviyelik bir proğram.. Karaciğeri temizliyor ve vücuttaki tüm hastalıkları bitiriyor.. Verilen kilolar da hediyesi oluyor
Geçmiş olsunKızlar kusura bakmayın çok geç yazdımiki gündür vertigo başladı bende bugün artık acillik oldum baya kötüydüm. İki gündür hiç birşey yiyip içemedimde bugün tartıldım ama 78 çıktım normalde 78.9dum galiba geçtiğimiz cuma günü
Canım çok geçmiş olsun inş tamamen iyileşirsin aman dikkat et önce sağlıkKızlar kusura bakmayın çok geç yazdımiki gündür vertigo başladı bende bugün artık acillik oldum baya kötüydüm. İki gündür hiç birşey yiyip içemedimde bugün tartıldım ama 78 çıktım normalde 78.9dum galiba geçtiğimiz cuma günü
Apayrı Yaşam Sistemi..adı ne acaba bi incelesem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?