• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esmerlere yakışan parfümler

Esmerlere yakışan yeni parfümler???? yardım lütfen

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım yardımcı olabilirmisiniz? cevap lütfen

a
klımda bi kaç parfüm var aslında denemedim. ysl cinema-ysl manifesto-guerlain L insant magic d&g light blue-Alien-escada magnetizm-jadore

a

klımda bi kaç parfüm var aslında denemedim. ysl cinema-ysl manifesto-guerlain L insant magic d&g light blue-Alien-escada magnetizm-jadore
Alien, manifesto, guerlain l instant magic,light blue bunları sevebilirsin canım. Şekerli koku sevmiyosan magnetism deneme bile.

Anladım Jannacım tşk ederim. Magic nasıl bi koku kullandın mı sen?
Kullanmadım ama pudralı, vanilyalı tatlı bi koku. Tertemiz bir kokusu var. Yalnız o parfüm üretimden kalktı, bulman biraz zor orjinalini. En son lidyanada görmüştüm.

Kullanmadım ama pudralı, vanilyalı tatlı bi koku. Tertemiz bir kokusu var. Yalnız o parfüm üretimden kalktı, bulman biraz zor orjinalini. En son lidyanada görmüştüm.
Anladım çok tşk ederim.senin önerebileceğin parfümlere de açığım bu arada☺️

Anladım çok tşk ederim.senin önerebileceğin parfümlere de açığım bu arada☺️
Chanel coco mademoiselle, Ysl Black Opium, ysl manifesto edp , lancome la vie est belle, thierry mugler alien, chloe signature , burberry classic, jean paul gaultier classique edp bunları deneyebilirsin canım ;)

Back