Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esmeri beyazı yok ki bunun.. Teninin uyumuyla alakalı. Ne tarz kokuları seviyosun ona göre önerelim? :)Esmerlere yakışan yeni parfümler???? yardım lütfen
Esmeri beyazı yok ki bunun.. Teninin uyumuyla alakalı. Ne tarz kokuları seviyosun ona göre önerelim? :)
şekerli kokuları pek sevmiyorum.
bvlgari jasmin noir kullanıyorum özel günlerde.imza parfümüm yok açıkcası janna:))şekerli kokuları pek sevmiyorum.
hypnotic posion olabilir ama o da çok yaygın bilemedimbvlgari jasmin noir kullanıyorum özel günlerde.imza parfümüm yok açıkcası janna:))
hypnotic posion olabilir ama o da çok yaygın bilemedim
a
klımda bi kaç parfüm var aslında denemedim. ysl cinema-ysl manifesto-guerlain L insant magic d&g light blue-Alien-escada magnetizm-jadore
Hadi ama parfüm meraklıları yorum alalım
Alien, manifesto, guerlain l instant magic,light blue bunları sevebilirsin canım. Şekerli koku sevmiyosan magnetism deneme bile.a
klımda bi kaç parfüm var aslında denemedim. ysl cinema-ysl manifesto-guerlain L insant magic d&g light blue-Alien-escada magnetizm-jadore
Anladım Jannacım tşk ederim. Magic nasıl bi koku kullandın mı sen?Alien, manifesto, guerlain l instant magic,light blue bunları sevebilirsin canım. Şekerli koku sevmiyosan magnetism deneme bile.
Anladım Jannacım tşk ederim. Magic nasıl bi koku kullandın mı sen?
Anladım Jannacım tşk ederim. Magic nasıl bi koku kullandın mı sen?
Kullanmadım ama pudralı, vanilyalı tatlı bi koku. Tertemiz bir kokusu var. Yalnız o parfüm üretimden kalktı, bulman biraz zor orjinalini. En son lidyanada görmüştüm.Anladım Jannacım tşk ederim. Magic nasıl bi koku kullandın mı sen?
Anladım çok tşk ederim.senin önerebileceğin parfümlere de açığım bu aradaKullanmadım ama pudralı, vanilyalı tatlı bi koku. Tertemiz bir kokusu var. Yalnız o parfüm üretimden kalktı, bulman biraz zor orjinalini. En son lidyanada görmüştüm.
Anladım çok tşk ederim.senin önerebileceğin parfümlere de açığım bu arada
Chanel coco mademoiselle, Ysl Black Opium, ysl manifesto edp , lancome la vie est belle, thierry mugler alien, chloe signature , burberry classic, jean paul gaultier classique edp bunları deneyebilirsin canımAnladım çok tşk ederim.senin önerebileceğin parfümlere de açığım bu arada
süpersinChanel coco mademoiselle, Ysl Black Opium, ysl manifesto edp , lancome la vie est belle, thierry mugler alien, chloe signature , burberry classic, jean paul gaultier classique edp bunları deneyebilirsin canım