- 4 Şubat 2011
- 284
- 4
-
- Konu Sahibi esmerim0786
Biraz sıkıyor ama beni çok rahatsız etmedi canım ben mağazadan deneyerek aldım . Badilerin altında bi tek bunla rahat ettim Pedli olduğu için iyi
İnce askılısı nasıl ben hiç görmedim o rahatsa bende bi deneyim olmazsa :)
virgincim, acaba mentor'un hangi sertlikteki protez takıldı sana? öğrenebilir miyim? doktorum, orta sert protezi kullandıgını söyledi de bana yine aklımı karıştırdı :/
esmerim, samsun'dayım ve burada olacağım. perşembe günü için ameliyat tarihi bile aldım hatta :) mentor takılacak , high profil, yalnız doktorum orta sertlikte yani kohesiv jel 2 kullandığını söyledi. yumuşaklık konusunda tam rahatlamışken yine aklım karıştı.(seninkilerin derecesi ne canım ya?
kızlar yardımcı olursanız çok mutlu olurum...
arzum sağolsun zaten , yorumlarını esirgemiyor hiç. hepinize çok teşekkür ederim ... :)))
Valla pedlisinin yumusakligi ve rahatligi pedsiz olaniyla ayniysa eger eminim ki muthistir. Hele bi dogrusunu yollasinlar,.dener yazarim yorumumu, ona gore alirsin sen de :) ben bu markayi izmirde satan bi yer bulamadim yaao yuzden internetten alabiliyorum ancak..
aldigim modelin numarasi su canim, googledan bakarsin.. İnce askili pedli olan; emay seamless 4023
Diger sıkı olan ise ayni markanin 4011 kodlu urunu
Meraba canım daha yeni anca yorum yazabiliyorum . Baktım bu senin yazdığın seamles sütyenine bu verdiğin kodlardan 2 side benimkine pek benzemiyor ancak 4023 kodlu sütyen gerçekten pedli ise beğendim :) bende öle gezeken çarşıda denk gelip almıştım sütyenleri iiii oldu :) sen nasılsın bakalım canım :)
4023 pedli evet. ben yaşlanıp gitmeden sipariş sorunum çözülecek inşallah. yarın elimde olacak. yılan hikayesine döndü ama evet umudumu kaybetmedimben artık voe yi hiç takmaz oldum yaa. yaz da yavaş yavaş geliyor. sıcaklarda voe hiç takılmıyor . artık balenlilere geçsem de taksam mis gibi koton pamuklu sutyenlerimi bunun haricinde iyiyim yani. herhangi bir sorunum yok allaha şükür. bak atlattık geçti gitti bile =) sen de aynısındır umarım..
nasıl ulaştımı canım eline sipariş çözülür inşallah sipariş sorunun bende takmaz oldum canım artık sporcu sütyenini kullanıyorum genelde sırtı çapraz olmadığı içinde gözükmüyo .Evet atlattık bitti bile canım :) iyiyim allaha şükür Darısı tüm olmak isteyenlerin başına :):)
ayy yok yaa nalet bi siteymiş, Allah bulaşana sabır versin. bir de terbiyesiz bir sahibi var, sinir stres sahibi oldum yaa. başka bir siteden daha sipariş ettim. şimdi onu bekliyorum
benimkiler de kambur durunca acaip yumuşak, dik durunca sertler yaa :S sende böyle bir durum var mı? yatarken de biraz sert oluyorlar. ha bir de artık yüzüstü yatabilirmiyiz acaba? ben dün bir ara denedim, 1-2 dakika öyle yattımrahatsızlık hissetmedim ama nolur nolmaz diye fazla yatmadım
4023 pedli evet. ben yaşlanıp gitmeden sipariş sorunum çözülecek inşallah. yarın elimde olacak. yılan hikayesine döndü ama evet umudumu kaybetmedimben artık voe yi hiç takmaz oldum yaa. yaz da yavaş yavaş geliyor. sıcaklarda voe hiç takılmıyor . artık balenlilere geçsem de taksam mis gibi koton pamuklu sutyenlerimi bunun haricinde iyiyim yani. herhangi bir sorunum yok allaha şükür. bak atlattık geçti gitti bile =) sen de aynısındır umarım..
ayy yok yaa nalet bi siteymiş, Allah bulaşana sabır versin. bir de terbiyesiz bir sahibi var, sinir stres sahibi oldum yaa. başka bir siteden daha sipariş ettim. şimdi onu bekliyorum
benimkiler de kambur durunca acaip yumuşak, dik durunca sertler yaa :S sende böyle bir durum var mı? yatarken de biraz sert oluyorlar. ha bir de artık yüzüstü yatabilirmiyiz acaba? ben dün bir ara denedim, 1-2 dakika öyle yattımrahatsızlık hissetmedim ama nolur nolmaz diye fazla yatmadım
ben hala voe dan hala vazgeçemedim sanki çıkarınaca ağrım oluyor doktorumda artık çıkarmam gerektiğini söylüyor ama voe ile daha güvende ve rahat hissediyorum
şubat 23 te olmuştum sanırım aynı dönemler ameliyat tarihlerimiz sen ne kullanıyorsun sporcu sütyeni? ben ayyıldızınkini aldım ama oda her kıyafetle olmuyor
meraba canım Benim önce kullandığımın resmini aşağıda yükledim Seammmles pedli dekolte toparlayıcı sütyendi .
Eki Görüntüle 691521
Şimdide yeni Nbb nin Cuplu pedli toparlayıcı sütyen aldım oda bayağı iyi tişörtlerin altında rahat ettim bayağı onunda resmini ekliyorum bakarsın hoşuna giderse sende kullanabilirsin canım :):)
Eki Görüntüle 691525
bu konuyu görünce cok sevindim bende sizler gibi ameliyat olmak istiyorum fakat doktor hakkında hiç bi fikrim yoktu ayenizde az cok bi fikir sahibi oldum . ameliyatını medstarda olan arkadaslar özelden sormak istedim ama olmadıbana ne kadar ücret ödediğiniz hakkında bi bilgi verir misiniz lütfen ...
Meraba canım yardımcı olduysak ne mutlu bize doktorumuz Mehmet Arif Karagöz gerçekten işinde çok iiyi . Ben şubatın 20 sinde oldum ameliyatımı ozamanki ücret benim ödediğim 2500 tl ameliyat parası + 1500 tl de protez parası toplam 4000 lira ödedim canım eğer yine sormak istediğin birşey olursa sorabilirsin canım :)