Saç Rengi ve Saç Boyama Esmere kumral saç? Ne dersiniz?

Aktiktan sonra tekrar tekrar boya mi? Saclarimi boyatmamak icin cidden tek engelim kara kaslarim. :)

Bu arada topic sahibinden de araya karistigim icin özür diliyorum. :*

Aktiktan sonra tekrar tekrar boya mi? Saclarimi boyatmamak icin cidden tek engelim kara kaslarim. :)

Bu arada topic sahibinden de araya karistigim icin özür diliyorum. :*

Ne özrü canım konu aynı sonuçta saç kaş boya :) Valla ben 2 kere boyattım kaşımı sora bıraktım zaten sora da koyu kahveye dödüm :))

Canım üstünde pembe yağmurluk var sanırım onu çok beğendim sana çok yakışmış. Tenimde aşağı yukarı senin gibi. O renge sen mi boyadın kuaför mü?

ayy geldimi mail :) bende yeniden göndermek için uğraşıyordum evet canım kendim boyadım.

Sen uçlara istemişsin ama ben yanlış yolladım o zaman Neyse artık

Son düzenleme:

Canım resim ekleyemedim bi türlü sanırım boyuttan biara boyutunu küçültüp yüklicem. Ya o yaşlı gösterme konusu benim de aklıma gelmedi değil ama hazal kaya pelin karahan yapınca beğendim gerçi kızlar güzel ondan mı bilmiyorum :)

çok ta güzel yakışır..
bende esmerim ve şu anda senin istediğin şekilde 1. fotodaki gibi saçım..
ama bir kaç işlemden sonra ancak oldu istediğim..

IMG]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-nc7/424472_391116884250151_2024315537_n.jpg[/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…