Saç Rengi ve Saç Boyama Esmere kumral saç? Ne dersiniz?

camilia

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
109
2
296
Selam kızlar, ben baya esmer sayılırım. Saçlarımı sürekli koyu kahveye boyuyorum, biara mocha da denedim ve çok yakışmıştı. Ama şimdi küllü koyu kumral uçlara bal ya da sarı düşünüyorum. Ne dersiniz yakışır mı? :26: :26:
Resimler istediğime yakın sayılır.Eki Görüntüle 479519

Merhaba eğer çok esmerseniz ya çok koyu saç renklerini yada çok açık karamel gibi saç tonlarını kullanın saçınızı açmak isterseniz evde palette saç açıcı kullanın benim mavi siyah saçımı bile hürrem rengi yaptı

küllü yapma, zaman sonra yeşile dönüyor. ten rengini görmeden söylemek yanlış olur. ama resimlerdeki renkler çok hoş, güzel seçim

Valla baya esmer sayılırım yani bu resimlerin de hepsi beyaz tenli olunca karar veremedim. Karamel gibi açık renkler pek hitap etmiyor bana o yüzden böyle bi fikir geldi aklıma kahve yerine kullanılabilir gibi.
Yeşile dönmesi de çok sorun değil zaten uzun uzun kullanmam heralde yine dönerim koyu kahveme :) önemli olan yakışır mı?

aslında ten rengiyle aakalı oldugunu düşünmüyorum ben saçı renginin. yüzüne uyum sağlıyormu bu önemli. bende esmerim. sarı haricindeki bütün renkleri denedim neredeyse. hepside çok beğenildi

aslında ten rengiyle aakalı oldugunu düşünmüyorum ben saçı renginin. yüzüne uyum sağlıyormu bu önemli. bende esmerim. sarı haricindeki bütün renkleri denedim neredeyse. hepside çok beğenildi

Bilmem ben hep tene bağlıyorum saç rengini ama haklısınız da bi yerde demet akalın oldukça esmer kadına platini çok yakıştırıyorum ben Sanırım denemkle bişey kaybetmem yakışmazsa da dönerim başka renge.

bende esmerim saçımı kumrala boyattım hoş duruyo :)

Ben cok esmer sayilmasam da, simdiye kadar hep kahverengi/siyah kullandim saclarimi. Ben de acik tonlar istiyorum artik ama kaslarim beni korkutuyor. Boyarsam kaslarimi cok komik durcak gibi geliyo.

Demet Akalın'ın da ten rengi koyu ama şuan saçları kumral.ve gayet de hoş duruyor bence

Demet Akalın'ın da ten rengi koyu ama şuan saçları kumral.ve gayet de hoş duruyor bence

Kumral mı şuan gerçi şuan derken en son bi magazin programında artoyla tartışırken görmüştüm Saçları bana bakır karamel gibi gelmişti yani ki hep dikkat ederim.

Ben cok esmer sayilmasam da, simdiye kadar hep kahverengi/siyah kullandim saclarimi. Ben de acik tonlar istiyorum artik ama kaslarim beni korkutuyor. Boyarsam kaslarimi cok komik durcak gibi geliyo.

benimde kaşlarım baya siyahtır ama mocha yaptığımda mecbur kaşımıda kırdılar. Ve öyle abes ya da komik durmadı ama tamamen değiştim diyebilirim ifadem yumuşadı ve yakıştıran çok oldu canım. Gerçi kaş boyası 2 bilemedin 3 haftada akıyor.

:) o kadar yakından takip etmiyorum canım.aklımda kalan şu renk işte.

Çok yakışır kesinlikle ben de bulup koycam şimdi ama makyaj ister her daim demedi deme

Çok yakışır kesinlikle ben de bulup koycam şimdi ama makyaj ister her daim demedi deme

Yok canım, sarı tonları gibi öle her daim makyaj istemez bence.Ölü gibi göstermiyor bu tonlar insanı.Aksşne masum gösterdiğini düşünüyorum.

camilia bence sen resmini koy daha iyi yardımcı oluruz sana...ben de esmerim ve bi ara karamel olmuştu,ben beğenmesem de çok yakıştıran oldu,ama fönle güzel duruodu hakkaten:))

bu arada resimdeki hazal kayanın saç rengi cidden çok hoş.... renk seni yaşlandırmasın ama,ben de boyamayı düşünüyorum ama yaşlı gözükmekten korkuyorum mesela,bakıom genç kızların saçları ne renk diye,doğallık moda ve çoğu koyu kahve nerdeyse siyaha yakın renkler,bu yüzden geri vezgeçiom:)

bir de bende şu takıntı var,hoş hatunda beğeniyorum saç rengini sanki boyayınca ben de öyle taş gibi olcakmışım gibi hissediyorum ama teneşirlik teyzemde de o rengi görüom sonra vazgeçiyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…