Esmer ve alımlıyım diyorsanız, burada toplanalım..

ben geldimm:79:hastanedeydim bugün:2:eccük rahatsızım da bu ne yahu konuya cevapp ver ayy sitenin ağzına etmişler hevesim gidiyor girmeye

ben geldimm:79:hastanedeydim bugün:2:eccük rahatsızım da bu ne yahu konuya cevapp ver ayy sitenin ağzına etmişler hevesim gidiyor girmeye
ayyy cnmm neyin varrr geçmiş olsunn
bende şimdi askerimle konuştumm ağzım kulaklarımdaaaaa
ama çokkkkkkkkk yorulmuşşş aşkım yaaaaaa

ayyy cnmm neyin varrr geçmiş olsunn
bende şimdi askerimle konuştumm ağzım kulaklarımdaaaaa
ama çokkkkkkkkk yorulmuşşş aşkım yaaaaaa

bu havada evde boyaya kalkıştık angelım grip oldum 1 dene serum yidimhalsiz kaldım yahuu ayy sevindimaskerinle konuşmuşsun ay insan çok özlüyo dimi birde soğuk var nerde görev yapıyodu:26:

efenim guzummçok özledin dün akşamdan beri beni dimifıstık nil hepinize iyi akşamlar kızlarr

tabi özledimmmm cnmmmm hoş sohbetliiii arkadasım bnmm

canın meriç çeksin ama muz çekmesin ,potasyum çok onda fazlası zararlı nan ondan diom
geceyeli hoş geldinn

meriç kim ben neden bilmiom biiii deee kankayızzz :88::88:

kankaaaa ujgeldinnnnnnnnnnn

allahım çatlak vızdışııı yaaaaaaaaa
ujbuldukk :94: :rusviztiksmili: :86:

evet benim buyrun

la bu hizli cevap nerde:95: konulara yazasim bile gelmiyo allam :84: kil oldum dakka basi gelismis düzen yapmaktan :95:

bu havada evde boyaya kalkıştık angelım grip oldum 1 dene serum yidimhalsiz kaldım yahuu ayy sevindimaskerinle konuşmuşsun ay insan çok özlüyo dimi birde soğuk var nerde görev yapıyodu:26:
ege bölgesinde bnm askerim cnmmm hem de nasıl özledim yaaa şafakkk son 5 ayy allahtann
sana da çok geçmiş olsun kuzum daaa badana yapmak için bu ayı mı buldun kızzzzz

canım benim yeni tanışmamıza kaynaşmamıza rağmen bende seni çok sevdim ben biraz dinlenicem yarın uzun uzun anlatırık mıncırdım hepinizi kızlar üşütmeyin he dikkat edin kendinize

ujbuldukk :94: :rusviztiksmili: :86:

evet benim buyrun
la bu hizli cevap nerde:95: konulara yazasim bile gelmiyo allam :84: kil oldum dakka basi gelismis düzen yapmaktan :95:
mega starrrr fstk a habureeee gelişmiş düzen yaptırılmazz kankaa senn için kazennnn yardımcı tutsun o yaapar gelişmiş düzennn

ege bölgesinde bnm askerim cnmmm hem de nasıl özledim yaaa şafakkk son 5 ayy allahtann
sana da çok geçmiş olsun kuzum daaa badana yapmak için bu ayı mı buldun kızzzzz

ay sormaangelım annen tuttturdu yaptık işte ama oda anladı bidaha yapmaz bende nişanlımla eccük atıştım bugün inşallah barışırız nil sen evlimiydinbirde çocuğun mu var sana maşallah diyorum söyleyecek bişi bulamadım genç ve çok güzel bi annesin maşallahiyi akşamlar kızçeler

geceyelimmmmmmmmm
çatkahhh vızdıkkkk anormaalll kankammmm

canın meriç çeksin ama muz çekmesin ,potasyum çok onda fazlası zararlı nan ondan diom
geceyeli hoş geldinn
muzun cogu zarar azi karar dion yani ama bana azida zarar giii

meric benim sefkilim :82: uzak dur o benim nil bana vercek merici :86: kendisine yenisinden yapcak aslinda tipkisinin aynisindan bana yapsa olur ama hazir yapilmisi varken hic ugrasmayim

Nil .!.:
meriç benim kızım canım ,vatardaki de bebeklik resmi..şimdi az daha kartt
onun kartligina kurban oliiim
angelgozde .!.:
mega starrrr fstk a habureeee gelişmiş düzen yaptırılmazz kankaa senn için kazennnn yardımcı tutsun o yaapar gelişmiş düzennn
aha gidiom zaten simdi protesto yapmaya olmaz ki canim

canım dinlen iyice ,bu aylarda zor olur o işler,c vitamini de al derim
barışırsınız tabii

evliyim canım 7 yıllık kızım 6 yaşına girmek üzere,çok tşk ederim

vıstık sussss artık yeter
ruhum hasta zaten ,eşimde yanımda ne gülüon kendi kendine ,bana işaret mi çakıon dior,o da bir çatlak

selam ins barisirsiniz cnm takma kafana
cocuk degil o saheser eee ana güzel baba güzel hal böyle olunca cocugun öyle cikmasi cok normal:94:
nillll dogru söyle cok ugrastiniz mi merici böyle tutturmak icin

selam esmer güzeller
geldim akşam vakti yorgunummmm ama :44:
bana selam yok mu tirbiyesiz sipidi

naaan fsıstıkkk konuşmyorum naaan ben senle
gel gel dedin topiğime geldik anacım sorular soruyorum cevaplayan yok
radyo mu ne onunla alakalı bişey sormuştum neyse unuttum gerçi

vıstık sussss artık yeter
ruhum hasta zaten ,eşimde yanımda ne gülüon kendi kendine ,bana işaret mi çakıon dior,o da bir çatlak
susamam nilim susamammm :98: ask bu askkkk sen ne anlarsin asktan git kizin totosunu neyim kasi :88:nazar degcek allah korusun :83: yüzbinlerce defa meaaasallahhhh

ula enisteee yine demis diceni kari koca öldürceksiniz nan beni asil o sana isaret cakiyoda senin haberin yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…