- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
-
- Konu Sahibi angelgozde
kimlere aldın kız neler neler aldınteşekkürler nihan ve gözde nihayet geçti biraz sankimnetten alışveriş yaptım napiim dışarı gidip hediye alıcak zamanım yok. bisürü hediye aldım yılbaşı için..
ee yani daha ne olsun kesene bereketanneme doğumgünüde olduğu için altın küpe aldım
babama traş mak.
kızkardeşime şemsiye+atkı+bere takımı aldım acaip sevimli
eşine süeter aldım
nişanlıma kazak, kol düğmesi bide anı defteri aldım yazsın diye evlenince okucam
birde nişanlımın evi için çam aağacı ve süsleri :)
daha nosssunnn demi :)
temem nen kokoşum git gözün arkada kalmasın buralar bana emanet kuş uçurtmam
tımamanahtar var bende açar girerim
hani banateşekkürler nihan ve gözde nihayet geçti biraz sankimnetten alışveriş yaptım napiim dışarı gidip hediye alıcak zamanım yok. bisürü hediye aldım yılbaşı için..
ben geldimmSelam millet kimse yok mu?
evet bıraktım ama gördm ki sahipsiz bırakmışsın topiciğimiselam canım var var burdayıız biz encil topiğin anahtarlarını bıraktı giderkene
süper hediyeler cnmmanneme doğumgünüde olduğu için altın küpe aldım
babama traş mak.
kızkardeşime şemsiye+atkı+bere takımı aldım acaip sevimli
eşine süeter aldım
nişanlıma kazak, kol düğmesi bide anı defteri aldım yazsın diye evlenince okucam
birde nişanlımın evi için çam aağacı ve süsleri :)
daha nosssunnn demi :)
yine bende de sana slm cnmmBen geldim yine selam
burdayım cnmm da çıkıom az sora eve gidicem akşama gelsene sohbetin dibine vururuzzHey angel nerdesin yaw bir karşılaşamadık
burdayım cnmm da çıkıom az sora eve gidicem akşama gelsene sohbetin dibine vururuzz
Merhabalar ocakta çorba var ve ben bi yandan çene yetiştiriyotrum ya.Ah biz kadınlar.Konuşmadan duramayız.
Merhabalar ocakta çorba var ve ben bi yandan çene yetiştiriyotrum ya.Ah biz kadınlar.Konuşmadan duramayız.
Bende senin gibiyim şekerim
nağıon cnmmm enrde bu millettt gece yelim nerde yaaaaaaKuzumm hoşgeldin bebikim