- 6 Ağustos 2010
- 3.382
- 59
-
- Konu Sahibi angelgozde
güünaydın gecemin yeliiii deeee öğlen oldu bize 8 de kalktımm
evettt sen yoktun skopcammmmm bayaa kaynattık bizz 35 sayfa kadarrr
ben 10da kalktımkahvaltı hazırladım çok yavaş yerim zaten anca şimdi temizlik yapmam gerek gelirim yine öpüldünüss
ama gelemedinnnn
bende çıkıomzatennn cnmmm muhasebeyii toparlamam gerekkkk biraz yıl sonu geldi zaman zaman gelirim geneben 10da kalktımkahvaltı hazırladım çok yavaş yerim zaten anca şimdi temizlik yapmam gerek gelirim yine öpüldünüss
bende açıldı bi saat içinde cnmmm bu akşam gel o zaman sendeeeŞaka yapıyorumda bana gıcığı var herhalde kk nın
O kadar bekledim açılsın diye daha yeni açıldı
tmm cnmmm 1 saat sora fln gelirimmm ben geneee 10 dk sora fln çıkcammmm kk dannBen de çıkayım o zaman daha kahvaltı edeceğim hadi öptüm sizleri
bu akşamda gelmezsennnn bi 30 sayfa daha ilerlerrrrrrrBaya ilerlemiş sayfalar akşamdan bu yana baya şey kaçırmışım
kızım nerem hızlıııııı on saatte bi cvp yolluom bu kk beni öldürcek yaaaaaaaa :84::84::84:Orası kesin çok hızlısın sen ya birde maşallah mesela sen hemen görebiliyor musun yazılanları benim sayfayı yenilemem gerekiyor
ayyy bnmki de kıskanç ama kadınlarka konuşuoz sonuçtaaa bişiy demio aşkım buraya ama sadece kk yaaa yoksa başkaaa yerler yasak baanadaabende başka yere girmiom zaten bi kk bi msn
E şukur gırebıldım brehhh
KK bakımı bıttı sımdı de hava muhalefetı basladı
Alentirikler gitmezse bu gece en esmer olarak burdayım
Hepinize merhabaaaaaaa
merhaba kedijikkk
selam kızlar ben geldimmmm