- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- Konu Sahibi angelgozde
sağol:89: ee napıyonuz bakem
Hoşbuyurdunnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuyurdunnnnnn
aynen bende vallaValla ben ev işi-yemek-kk arası sorf yapıyorum
geçmiş olsun canım ya migrene ışık iyi gelmiyormuş bilgisayar daha çok dokunmasınselam nihannn
bende migrenim tuuttu . geçsin diye bekliyorum bi yandanda avel avel bilgisayara bakıyorum sen napısounn
Noluooo bakim bensiz burdaaaa ayıp beeeeeee :84::84::84:aynen bende valla
geçmiş olsun canım ya migrene ışık iyi gelmiyormuş bilgisayar daha çok dokunmasın
migren mi var kıyamam geçmiş olsun esencimmmselam nihannn
bende migrenim tuuttu . geçsin diye bekliyorum bi yandanda avel avel bilgisayara bakıyorum sen napısounn
ayyyyy kedim gelmişşşşValla ben ev işi-yemek-kk arası sorf yapıyorum
kedijimmmmE şukur gırebıldım brehhh
KK bakımı bıttı sımdı de hava muhalefetı basladı
Alentirikler gitmezse bu gece en esmer olarak burdayım
Hepinize merhabaaaaaaa
banada diyo nişanlım.. okuya okuya sende sorunlu psikopat oldun die.. hı hı diyorum bende
selam kızlar ben geldimmmm
ne oliyiii kız topikini sahipsiz bıraktın bizde eccük takıldıkNoluooo bakim bensiz burdaaaa ayıp beeeeeee :84::84::84:
nihan işlerimi bitirdim bende geldmmm
toppiğin sahibii ben deilim kii ama artık bu toik halka mal olduuu hepimizinne oliyiii kız topikini sahipsiz bıraktın bizde eccük takıldık
hoşgeldin balım
olsun yinede senin topikin kızımtoppiğin sahibii ben deilim kii ama artık bu toik halka mal olduuu hepimizin
o yüzden gözüm arkada deilll
olum topik bnm dieeee sabahtan akşama kadarrr nöbet mi tutimmmolsun yinede senin topikin kızım
delüüü
olum topik bnm dieeee sabahtan akşama kadarrr nöbet mi tutimmmolsun yinede senin topikin kızım
delüüü
evet nen tut Alla Allaolum topik bnm dieeee sabahtan akşama kadarrr nöbet mi tutimmm
kitlersem dışarda kalırsın amaaa kitlim miiii istion mu gene deeevet nen tut Alla Alla
tutamazsanda kapıları kitlede git
kitlersem dışarda kalırsın amaaa kitlim miiii istion mu gene deeevet nen tut Alla Alla
tutamazsanda kapıları kitlede git
temem nen kokoşum git gözün arkada kalmasın buralar bana emanet kuş uçurtmamkızlarr ben kaçar bi kuaföre gideyim dükkanda amcam varkennnn akşama gelirimmm geneee nihancım seni de beklerimmmmm kapıları açık bırakıorummm topik sana emanett
anahtar var bende açar girerimkitlersem dışarda kalırsın amaaa kitlim miiii istion mu gene dee