- 22 Şubat 2010
- 10.242
- 0
- Konu Sahibi angelgozde
kızlarrr yarın akşam burdaaaa doğum günü kutlucazzzz herkescikler davetliiii :92::92::92:bana güvenmio
22 cnm yarın 23 oluorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrr yarın akşam burdaaaa doğum günü kutlucazzzz herkescikler davetliiii :92::92::92:bana güvenmio
22 cnm yarın 23 oluorum
ehehehe dimiii bee
olummm senn kanaman yok muuuuu uyusana senn
huzurum gelmişşş ujgeldşn cnmmmm
yollllsana yolsanaaaa heleeeegözdeeee saçınııı başını yolllarrrımmm vallah dalga geçmeee
yarın akşam parti var bende eccük sevgülümle hasret giderdim telefonda ayy sesini bile özlüyom çokhuzurum hoş geldin avatarın güzelmiş çocukken en sevdiğim çizgifilmdi heıdı
bugun ne gıydıne resim eklıcem kızlar yorumlarınızı beklıyorum fıkır lazzııımm
ay bak utandım kız şimcik :78:
öyle alttan alttan okuyodum ben...kimsecikler ilgilenmez diye..
sağol tatlım.....
yarın akşam parti var bende eccük sevgülümle hasret giderdim telefonda ayy sesini bile özlüyom çokhuzurum hoş geldin avatarın güzelmiş çocukken en sevdiğim çizgifilmdi heıdı
bugun ne gıydıne resim eklıcem kızlar yorumlarınızı beklıyorum fıkır lazzııımm
bende çok seviommmteşekkürler canım....
benimde aynen öyle.. çok seviyodum bende...
ama sanırım annemi hatırlatıyo bana.. o yüzden koydum açıkçası... çok severdi oda...şimdi olsa izler yani o derece...
benm ki malesef asker cnmmm yarın party var burdaaa doğum günü kutlucaz sende gel huuzurumiyi geceler tatlım... aeo.. benimkide vadiye bakıyo..bende fırsat bu fırsat giriyom rahat rahat
kızlar ben çıkıorum az sora aşkım arıcakkkk yarınnn görüşürüzzz geneee tmm mı geceyelimmm öpüom senide de kuzummm
benm ki malesef asker cnmmm yarın party var burdaaa doğum günü kutlucaz sende gel huuzurum
pekı canım bende çıkıcam eccük vadiye bakıyımhatrı kalmasın babam izliyorda muhabet çok güzeldi memnun oldum buarada çok tanıştığıma bidenem
canım yaa düşünmen güzelde hiç kutlamayın doğum günümü.. zaten eminim ben yine ölüm tarihim yazıcak yarın.. muhtemelen burda olamam.. saol bitanem yinede
pekı canım bende çıkıcam eccük vadiye bakıyımhatrı kalmasın babam izliyorda muhabet çok güzeldi memnun oldum buarada çok tanıştığıma bidenem
canım yaa düşünmen güzelde hiç kutlamayın doğum günümü.. zaten eminim ben yine ölüm tarihim yazıcak yarın.. muhtemelen burda olamam.. saol bitanem yinede