Saç Rengi ve Saç Boyama esmer tene açık karamel

Fairy5

CANIMA CAN KATANLAR...
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
2.640
181
373
43
arkadaşlar ben esmer tenliyim.hep hayalim sarı saçlara sah,ip olmak ama tenime gitmiyor.şimdi açık karamel yaptırmak istiyorum kuaför olur dedi?siz ne dersiniz?

fiyat ta 90tl?saçlarım uzun,,nasıl?

Son düzenleme:
ben esmere karamel tonlarını çok yakıştırıyorum çok seksi oluyolar bnce
gözlen ne renk canım

ha şunu da belirtmek isterim bana göre insana en çok yakışan renk ilk kendi saçı . saçın uzunmuş sonra kötü olur falan pişman olursun açmak için bi sürü iş

bende karamelı esmerlere cok yakıstryorum cnm bence cok guzel olur fıyat olarakta acma boyamaya 90demısse cok iyi.ben acma boyama 140a yaptrmıstım

sağolun kızlar..şu an saçlarım koyu siyah.kendi saçım...gözlerimde kahve...

karamel siyahtan daha bakımlı gösteriyor esmerleri ama esmersen ve açık renk saçlıysan kimsenın senı makyajsız görmesine izin verme

bence çok yakışır fakat saçlarınız siyahsa önce açma işlemi uygulayacak sonra karameli sürcek ve 90 lira gibi bir para cok uygun :) birde az katlı bir model yaptırsanız degmeyin havanıza :)) boydan aldırmayın sakın çok kesiyorlar biliyorsunuz sadece yanlardan kat harika olur

karamel siyahtan daha bakımlı gösteriyor esmerleri ama esmersen ve açık renk saçlıysan kimsenın senı makyajsız görmesine izin verme :d

fikirleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar....
Evet açık renk saç olunca mutlaka makyaj istiyo..

sağolun arkadaşlar...bugün gidiyorum boyatmayadelikafadulden

Sonucu çok merak ediyorum bende esmerim bende boyatıcam bu hafta sonu acil resmini rica etsem çok öenmli benim için:)

valla arkadaşlar neye niyet neye kısmet oldu..kuaföre kandım...gel karamelin üstüne de platin atayım ara ara çok havalı olur dedi...iş karamellikten çıktı nerdeyse sarı oldu...foto yükleyim şimdi...

önceki halinden daha güzel olmuş ama röfle gibi olmuş..

zamanla oturacak bir ton bu.yani zamanla renk daha iyi oturur.

önceki halinden daha güzel olmuş ama röfle gibi olmuş..

zamanla oturacak bir ton bu.yani zamanla renk daha iyi oturur.

valla bu renk daha iyi olmuş yaaa ama karamelle ilgisi yok valla ama yakışmış canım güle güle kullan

ilk 2 gün hiç alışamadım...saçlarım yıpranmayacak olsaydı hemen gidip koyultacaktım..ama şimdi alıştım hoşuma gitmeye başladı..beğendiğinize sevindim...teşekkür ederimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…