Saç Rengi ve Saç Boyama Esmer koyu tenli olupta saçları açık renk olan varmı...foto ekleyebilir mi?

aaa ben o şampuanı hiç duymamışım.bende bioxsin kullanıyorum ama benm saçlarımı daha çok döktü yani dökülme azalacağı yerde dahada arttı.yaklaşık bir ay önce başlamıştım kullanmaya..

Bazılarına yaramıyormuş...Birkaç kişiden daha duydum..Bazılarında da sivilcelenme yapıyormuş..Yani herkese farklı etki ediyor...Saçın çok dökülüyorsa eczanelerde satılan PLESANTA adlı şampuan iyi gelir...

ben de esmerım yan ıesmerle bugday arası dıelım.kuaforler genelde karalı önerıyorlar ama ılk etapta cesaret edemıorm oncesacımın 2 3 ton acıgı balyaj yaptırıp sona mı karamel e donsem dıorm cunku bılıorm ınsnalar ılk etapta kestane den karamel e gecınce begenmıcekler.bı arksım var esmer sacları karamel hatta aralarda cok ınce platın balyajlar var ve muhtesem duruo.bana da esmersın yakısmaz sarı dıolar ama bak cagla sıkel e kadın zencı gb ve saclar sarı karamel gb gyt de ıı duruo..

ben de esmerım yan ıesmerle bugday arası dıelım.kuaforler genelde karalı önerıyorlar ama ılk etapta cesaret edemıorm oncesacımın 2 3 ton acıgı balyaj yaptırıp sona mı karamel e donsem dıorm cunku bılıorm ınsnalar ılk etapta kestane den karamel e gecınce begenmıcekler.bı arksım var esmer sacları karamel hatta aralarda cok ınce platın balyajlar var ve muhtesem duruo.bana da esmersın yakısmaz sarı dıolar ama bak cagla sıkel e kadın zencı gb ve saclar sarı karamel gb gyt de ıı duruo..

canım uzun zamandır girmedim nete..kusra bakma görmedim hiç.kimi esmerlere çok yakıştırıorum ama kendime cesaret edemiodum ve de bi arkadaşımın saçlarını yaktılar hemde iyi dediğim kuaför..ben bile çok üzüldüm ona.ondan 3 aydır boyamıorum kendisinin akmasını bekliorum çünkü benim saçlarım çook ince ve çok işlem görü bi işlemde dahi gider saçlarım.ondan çok korktum açıkçası..boyalarım aksın her türlü açık rengi deneyeceğimm çookk içimde kaldı çünkü.Eki Görüntüle 51036

merhaba ben buğday tenliyim saçımı açık tonlarda istiyorum herkes kızıl tonlarını öneriyor bense sarı,kumral tonlarını istiyorum sizce yakışır mı bana yada güzel bir renk önerir misiniz??(3:

açık renk olur bence ama pilatin konusunda şüpheliyim.. seyrek röfle ya da balyaj olabilir..
kaşlarının rengini kırdırırsan belki açık sarılar olabilir...
simsiyah kaş sarı saç kadar kötü bir görüntü yok bir de gür kalın kaşlar olursa daha da fena ...

canim bencede asla platin sari falan yaptirma :S hemde saçlarin çok koyuysa açamayabilirler zaten saçlarinda uzunmus :S bence karamel falan yaptir bu latinlerin ki gibi olsun ama platin falan asla. benim bugday beyaz arasi hatta daha çok beyaz sayilacak tenim var ben bile cesaret edemiyorum kaslarim yuzunden :S ve de çok açik tenliymisim gibime gelmiyo :s açik renkler hem çok bakim hem çok cesaret hemde surekli dip boya ister :S bence yavas yavas açtir ve çok açik renklere gitme zaten kuaforde sari yap desen yapmaz bence :s

yakısır canım yakısır canın cekıyosa yaptır sen ıstedıkten sonra hersey olur benım ablamda esmer pılatin röfle attım cokta guzel oldu sen esmersın yakısmamıs dıyenlerde oluyo ablam hıc takmıyo cuncu cok sarı ıstıyodu ben begenıyorum baskalarının begenmesıne gerek yok dıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…