Saç Rengi ve Saç Boyama Esmer koyu tenli olupta saçları açık renk olan varmı...foto ekleyebilir mi?

bitkisel açıcıları biliorumda onlar sadece boyayı akıtıo yani saçın rengi hem akıtıp hem açmıyo ölemi?iyimiş o zaman burda bi kuaför söylüyodu bitkisel açıcı onla açalım diye bi şişesi 50 tl isteğe göre getiriyoruz demişti.ama ayrı buranın meşhur bi kuaförünede sormuştum orialsiz saç hç birşekilde yıpranmadan boyayı akıtırız dedi yeni bitkisel akıtıcılar var demişti ama o 200 tl ye olur anca demişti.o da çok pahalı geldi bana.ama iki kuaförde aynı şeydenmi bahsettiler onu bilmiyorum canım işte.

ayayı dert bende var kkdanarkadaşım röfle attırmış saçlarına süper durmuş teni açık durmuş ben hala kızıl tonlarda takılıyorum sıkıldım kendi orginal rengim mavi siyah kopkoyu siyah hemde ama bıktım kahve köpüğü renkler istiyom ama cesaretim sıfır bide kızılım olurmu bilmiyom

canım photoshopu çok denedim ama pek istediğim sonucu alamadım yada ben beceremedim yapmasını.

bende palette saç rengim hangisi uygulamasını yaptım fotomu ekleyip acaip oldu o boya renkleri sizde deneyin bi bence

Merhaba canım. İki tür açıcı var, birincisi sadece yaptırdığın boyaları akıtıyor.Ortaya kendi rengin çıkıyor.Bitkisel bir ilaç bu. İkinciside bitkisel bir açıcı kendi rengini de açıyor. İkisi de bitkisel. Saçların siyah anladığım kadarıyla...Açarken yıpratmaması mümkün değil...İnanma yani...Haaa kimyasal açıcı çok kötü yapıyor ama bitkisel açıcu ona göre iyi..Bitkisel olanla açtırırsan bakımla çabuk toparlarsın saçı...Birde bu saçı yaptırırsan yani saçını açtırırsan bakım için şampuan al. Ben Kerastesin ürününü kullandım. Hemen topladı..Parayı esirgensen istediğin renge ve saça kavuşmak için 5 kat daha fazla para ödersin bide saçından olursun...Yani sen 300-350 gözden çıkar bence...(Bakım şampuanıda içinde tabiii) Aklına girmeye çalışırlar yok ben şu kadara yaparım 150- 100 diye....Yalan! O bitkisel açıcı ve yapacağı bitki özlü boya dünyanın parası kurtaramaz!!Saçını yakar,mahveder başka yerde düzeltmek için iki katı para verirsin AMAAAAN!Ben bu aksilikleri yaşıyan biriyim...Dilim yandııı...Kaç yıldır saçımı düzeltmeye çalışıyorum....Allahtan şuanki kuaförüm iyi...Sana gönderdiğim renk karamel karışımı aralarda gölge de var gibi...Kuaförüne istediğin modeli bilgisayarınla götür...İyi kuaförse aynısını tutturur...:1rolleyes:

Kerastasenin yeşil çimento serisini kullanmıştım...Çok memnun kaldım...Zaten çimento ile bakımını kuaförde yapıyor..Ama ben almıştım..Çünkü bir bakıma 15 YTl alıyordu...Saçlarım yumuşacık yapıp onarıyordu...Ben gittiğim kuaförden almıştım...Sen de kuaförlere bir sor...Ben şuan onu kullanamıyorum...Tamamen para yüzünden...Bana çok pahalı geldi...Bir seri kullanıp bıraktım....Ama bir seri kullanmam saçımın düzelmesi için yeterli oldu....Şimdi param olsa gene alırım ama yok işte...Bi de şuan saçımı boyatmıyorum.Kullanmama gerek yok yani..Evde bakım uyguluyorum yağlarla...Ama boya olmadığı için..Şampuan olarak şimdi bioxcin kullanıyorumm.Kuru saçlar için olanı..O da iyi geliyor bana...Tabi Bu yaşıma kadar kullandığım ve çok çok memnun kaldığım tek şampuan kerastesee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…