Eki Görüntüle 47830 Bence koyu tenli olmasına rağmen çok yakışmış.
Bu arada demeden geçemeyeceğim...Saçını açtıracaksan iyi bir kuaföre git..Bitkisel akıtıcılarla saçındaki boyaları akıtıyorlar yıpratmdan...Kendi rengin çıkıyor..Onun üzerine boya yapıyorlar..bu renklerde saçın yıpranırsa kötü duruyor...Tiftik Tiftik gözüküyor...
Eki Görüntüle 47830 Bence koyu tenli olmasına rağmen çok yakışmış.
canım albümüne baktım. çok güzel bi kızsın. siyah saç muhteşem durmuş. ama kızılı yakıştıramadım..
çağla şikelin saç rengi çok hoş olur sana bence. yada beyonce un saç rengi gibi... ille sarı istiyosan platine yakın bi sarıda hoş olur.. ama bence siyah saç sende çok kaliteli ve havalı duruyo tatlım. photoshop programıyla saçının rengini değştirip en çok hangisi yakışıyo görebilirsin aslında...
bende palette saç rengim hangisi uygulamasını yaptım fotomu ekleyip acaip oldu o boya renkleri sizde deneyin bi bence
bitkisel açıcıları biliorumda onlar sadece boyayı akıtıo yani saçın rengi hem akıtıp hem açmıyo ölemi?iyimiş o zaman burda bi kuaför söylüyodu bitkisel açıcı onla açalım diye bi şişesi 50 tl isteğe göre getiriyoruz demişti.ama ayrı buranın meşhur bi kuaförünede sormuştum orialsiz saç hç birşekilde yıpranmadan boyayı akıtırız dedi yeni bitkisel akıtıcılar var demişti ama o 200 tl ye olur anca demişti.o da çok pahalı geldi bana.ama iki kuaförde aynı şeydenmi bahsettiler onu bilmiyorum canım işte.
Merhaba canım. İki tür açıcı var, birincisi sadece yaptırdığın boyaları akıtıyor.Ortaya kendi rengin çıkıyor.Bitkisel bir ilaç bu. İkinciside bitkisel bir açıcı kendi rengini de açıyor. İkisi de bitkisel. Saçların siyah anladığım kadarıyla...Açarken yıpratmaması mümkün değil...İnanma yani...Haaa kimyasal açıcı çok kötü yapıyor ama bitkisel açıcu ona göre iyi..Bitkisel olanla açtırırsan bakımla çabuk toparlarsın saçı...Birde bu saçı yaptırırsan yani saçını açtırırsan bakım için şampuan al. Ben Kerastesin ürününü kullandım. Hemen topladı..Parayı esirgensen istediğin renge ve saça kavuşmak için 5 kat daha fazla para ödersin bide saçından olursun...Yani sen 300-350 gözden çıkar bence...(Bakım şampuanıda içinde tabiii) Aklına girmeye çalışırlar yok ben şu kadara yaparım 150- 100 diye....Yalan! O bitkisel açıcı ve yapacağı bitki özlü boya dünyanın parası kurtaramaz!!Saçını yakar,mahveder başka yerde düzeltmek için iki katı para verirsin AMAAAAN!Ben bu aksilikleri yaşıyan biriyim...Dilim yandııı...Kaç yıldır saçımı düzeltmeye çalışıyorum....Allahtan şuanki kuaförüm iyi...Sana gönderdiğim renk karamel karışımı aralarda gölge de var gibi...Kuaförüne istediğin modeli bilgisayarınla götür...İyi kuaförse aynısını tutturur...:1rolleyes:[/QUO
mrb canm benim.sözüm ona kuaförler ''boya boyayı açmaz,bitkisel kimyasalı hiç açmaz,boyaların içine badem yağını ve çeşitli yağları koyuyorlar bitkisel die satıyorlar sizde boyanızın içine çeşitli yağ karışımı koyun sizin boyanızda bitkisel olsun..''gibi sözler ediyor sonra nasıl çıkıpta bitkisel akıtıcılar açıcılar yıpratmıyo gibi laflar edio anlamıorum.düşününce bu şey tamamen bitkisel olsa hangi otun saçı açma gibi bi özelliği var ki böle bişi üretilsin bence onun da içinde orial vardır.aslında bitkisel açıcı die bişi varsa yani tamamen bitkiselse aktarcılara sormak lazım o zaman saçı açacak bi ot yada yağ karışımı varmıdır.sence albeyaz?
gamze boyatınca haber ver:) resım yok bısey yap optum
koyarım bitanem merak etme sen.şimdi asıl sorun saçı açtırmaktaa.kaydirigubbakcemile
Doğru düşünüyorsun...insanları kandırıyorlar...Açma işlemi öyle ya da böyle saçı yıpratıyor. Ama bitkisel boya ve açıcı diye yaptıkları işlemin daha az yıprattığına şahidim..Büyük bir ihtimalle içindeki kimyasalın oranıyla ilgilidir. Aslında aktara sormak lazım akıtın ot ya da yağ var mı diye bence vardır. Ama uzun vadede yani bir ay gibi bir zamanda açsa gerek..Mesala benim saçım için kullandığım yağlar boyamı biraz biraz akıtıyor..Saçımın rengi açıldı yani...Aslında açma işlemi yapanın ustalığına baylı yıpratmasının boyutu...Kullandığı açıcının kalitesine de ve de senin yaptığın bakıma...Saçların çok güzel...yıpratırlar ve kestirmek zorunda kalırsan benim gibi:) çoook üzülürsün...İyice araştır canımmm...Onun için dedim parayı esirgeme diye sonra niye daha iyi bir kuaföre gitmedim diye üzülmeyesin diye diyorum...Merhaba canım. İki tür açıcı var, birincisi sadece yaptırdığın boyaları akıtıyor.Ortaya kendi rengin çıkıyor.Bitkisel bir ilaç bu. İkinciside bitkisel bir açıcı kendi rengini de açıyor. İkisi de bitkisel. Saçların siyah anladığım kadarıyla...Açarken yıpratmaması mümkün değil...İnanma yani...Haaa kimyasal açıcı çok kötü yapıyor ama bitkisel açıcu ona göre iyi..Bitkisel olanla açtırırsan bakımla çabuk toparlarsın saçı...Birde bu saçı yaptırırsan yani saçını açtırırsan bakım için şampuan al. Ben Kerastesin ürününü kullandım. Hemen topladı..Parayı esirgensen istediğin renge ve saça kavuşmak için 5 kat daha fazla para ödersin bide saçından olursun...Yani sen 300-350 gözden çıkar bence...(Bakım şampuanıda içinde tabiii) Aklına girmeye çalışırlar yok ben şu kadara yaparım 150- 100 diye....Yalan! O bitkisel açıcı ve yapacağı bitki özlü boya dünyanın parası kurtaramaz!!Saçını yakar,mahveder başka yerde düzeltmek için iki katı para verirsin AMAAAAN!Ben bu aksilikleri yaşıyan biriyim...Dilim yandııı...Kaç yıldır saçımı düzeltmeye çalışıyorum....Allahtan şuanki kuaförüm iyi...Sana gönderdiğim renk karamel karışımı aralarda gölge de var gibi...Kuaförüne istediğin modeli bilgisayarınla götür...İyi kuaförse aynısını tutturur...:1rolleyes:[/QUO
mrb canm benim.sözüm ona kuaförler ''boya boyayı açmaz,bitkisel kimyasalı hiç açmaz,boyaların içine badem yağını ve çeşitli yağları koyuyorlar bitkisel die satıyorlar sizde boyanızın içine çeşitli yağ karışımı koyun sizin boyanızda bitkisel olsun..''gibi sözler ediyor sonra nasıl çıkıpta bitkisel akıtıcılar açıcılar yıpratmıyo gibi laflar edio anlamıorum.düşününce bu şey tamamen bitkisel olsa hangi otun saçı açma gibi bi özelliği var ki böle bişi üretilsin bence onun da içinde orial vardır.aslında bitkisel açıcı die bişi varsa yani tamamen bitkiselse aktarcılara sormak lazım o zaman saçı açacak bi ot yada yağ karışımı varmıdır.sence albeyaz?
gamzeeeeeeeeeee ne yaptıın canıııııım:) merak ettım senı
Merhaba canım. İki tür açıcı var, birincisi sadece yaptırdığın boyaları akıtıyor.Ortaya kendi rengin çıkıyor.Bitkisel bir ilaç bu. İkinciside bitkisel bir açıcı kendi rengini de açıyor. İkisi de bitkisel. Saçların siyah anladığım kadarıyla...Açarken yıpratmaması mümkün değil...İnanma yani...Haaa kimyasal açıcı çok kötü yapıyor ama bitkisel açıcu ona göre iyi..Bitkisel olanla açtırırsan bakımla çabuk toparlarsın saçı...Birde bu saçı yaptırırsan yani saçını açtırırsan bakım için şampuan al. Ben Kerastesin ürününü kullandım. Hemen topladı..Parayı esirgensen istediğin renge ve saça kavuşmak için 5 kat daha fazla para ödersin bide saçından olursun...Yani sen 300-350 gözden çıkar bence...(Bakım şampuanıda içinde tabiii) Aklına girmeye çalışırlar yok ben şu kadara yaparım 150- 100 diye....Yalan! O bitkisel açıcı ve yapacağı bitki özlü boya dünyanın parası kurtaramaz!!Saçını yakar,mahveder başka yerde düzeltmek için iki katı para verirsin AMAAAAN!Ben bu aksilikleri yaşıyan biriyim...Dilim yandııı...Kaç yıldır saçımı düzeltmeye çalışıyorum....Allahtan şuanki kuaförüm iyi...Sana gönderdiğim renk karamel karışımı aralarda gölge de var gibi...Kuaförüne istediğin modeli bilgisayarınla götür...İyi kuaförse aynısını tutturur...:1rolleyes:[/QUO
kerastase ın hangı urunlerını kullanıyorsunuz acaba?
bebeğim daha maaşımı alamadımsenağlama nereye yaptıracam.:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?