mrb arkadaşlar.ben doğuştan esmer ama hani kırmızı esmer tenli birde sarı esmer tenliler vardır ya ben sarı esmer tenliyim.yani siz anlamışsınızdır dediğimi.hep koyu renk ve kızıl saç kullandım ama açık tonlarda saç rengi istiorum.yani sarıya bakan,açık kumral ya da karamel tonlarında bi renk istiorum ama herkes yakışmaz sen esmersin diyor.aranızda esmer olupta açık renk kullanan varmı.ve de foto eklemeniz mümkünmü.çok sıkıldım koyu saçtan artık.biz esmerlern kaderemi sabit koyu renkler hep.yardımı bekliorum..
unlulerden ornek ver ten rengını:) resım ekleyemıyosun sen ondan dedım:)
ben esmerlere sarı rengi yakıştırıyorum valla... mesela demet akalın da esmer ama sarışınlık çok yakışıyo..
ben esmerlere sarı rengi yakıştırıyorum valla... mesela demet akalın da esmer ama sarışınlık çok yakışıyo..
bence siyah saçla çokk güzelsin cnm ..ama eğer illa açık renk diyorsan ben esmerlere platini de yakıştırıyorum ama asla altın ,parlak ,canlı sarı değil..platin..hatta platin krepe röfle
Eki Görüntüle 47828 Saçların çok güzellll...Kızılı çok yakıştırdım sana...Karamel rengi de çok ama çok yakışır sana...
Ben de esmerim...Zamanın da sana yolladığım renklere boyattım...Çok yakıştı...Ama saçım yıprandı:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?