esmer guzel nina dobrev

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
45
Kocaeli
nina-dobrev-flare-feb011-02.jpg

nina-dobrev-pictures-03.jpg

nina-dobrev-photoshoot-02-001.jpg

01.jpg

TR-KUIS-1610.jpg

exshoot_28429.jpg

ayy nina ben beline hastayım onun yaa the wampire diariesde catherina olunca acaip çekici oluyor :16::16::16:

Vampire%20Diaries%20Nina%20Dobrev%20In%20Bikini%20At%20South%20Beach%2012-31-09%201.jpg

nina-dobrev-bikini-1008-764372.jpg

çok güzel resimler moon birde ben bu kızın zevkine hastayım hiç kimse onun kadar güzel giyinemiyor

Nina-Dobrev-5.jpg

Nina-Dobrev-1-430x584.jpg

Nina-Dobrev.jpg

Nina-Dobrev-1259612.jpg

nina-dobrev-nina-dobrev-21st-birthday-0y4IWb.jpg

ten rengini beğenmedim yüzüde çirkin bence ama beli çok hoş:40:

bu kızda sevdiğim şey güzellik değil benimde yani çok sade,doğal,sempatik çirkin değil elbet ama vay dedirticek bir tip değil güzelliği sıradan yani sokağa çıkılınca böyle kızlar çok var ama makyajsız haliyle en çok fotoğrafı olan ünlüde bu kız hiç makyaj yapmamasına rağmen çok tatlı ve makyajlı halinden pek bir farkı yok ben onun doğallığını,sempatikliğini çok seviyorum fiziksel olaraksa bel ve saçları :nazar:

Nina+Dobrev.

ninadobrev.jpg

ninadobrev2.jpg

340xea9.jpg

76571116rn4.jpg

elena-nina-dobrev-1.jpg

ben burda cıkınca sokaga boyle kızlar gormuyorum :9: zevk meselesi tabi ama bu kız dedigin gibi dogal sevimli seksi aynı zamanda hosuma gidiyor sacları yuzu cok guzel geldi bana...

ben burda cıkınca sokaga boyle kızlar gormuyorum :9: zevk meselesi tabi ama bu kız dedigin gibi dogal sevimli seksi aynı zamanda hosuma gidiyor sacları yuzu cok guzel geldi bana...

tabiki ortalamadan daha güzel ama benim arkadaş çevrem olsun yakın çevrem olsun genelde bu kadar güzel sokaktan her geçen böyle olsaydı zaten türkiyede güzellik standartları baya yükseklerde olurdu ama çok iddalı bir güzelliği yok bana göre bu kız hoş,sade,doğal,şirin,çok zevkli,gülüşü güzel ve harika bir bele sahip bir hatun benim için zaten bu özellikleri onu farklı kılan bana göre :nazar:

ben begendim
insanin baktikca bakasi geliyor,
bide diyorum ben bu kizi nerden taniyorum

vampire diarie's de oynuyomus megerr:1:

damon çok yakışıklı çünkü stefan bence sıradan ve özelliği olmayan bir tip birde damon kötü olduğu halde elenaya karşı zaafı var ve içindeki tüm iyi duygular sadece elenaya ait bu yüzden damonla olsun istiyoruz ama nafile o stefan da ne buluyosa :53:

evet damon daha hos daha cool bir havası var...bence stefan katherineni seviyor hala cunku resminimi ne saklıyordu sanki oyle hatırlıyorum hissiyatım boyle diyor:9: elenada damona kalsın:64:

evet damon daha hos daha cool bir havası var...bence stefan katherineni seviyor hala cunku resminimi ne saklıyordu sanki oyle hatırlıyorum hissiyatım boyle diyor:9: elenada damona kalsın:64:

kitapta stefan katherine i seviyor zaten kalbi hem elenaya hemde katherine ait ama dizide değiştirmişler bence elenayı seviyor.ama elena stefan aşkını yaşatamadılar doğru dürüst aşkları kimseyi etkilemedi oysa ki edward bella aşkı nasılda herkesi etkilemişti stefan elenadansa caroline tyler çifti daha cazip bence...

Son düzenleme:
zaten stefan hafiften edwardı andırıyor ama edwardaki hava baskaydı bellaya bakısı bile belli ediyordu sevdigini belkide dogru oyuncuyu bulamadılar... dedigin gibi stefan elana askı vay be dedirttirmiyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
zaten stefan hafiften edwardı andırıyor ama edwardaki hava baskaydı belaya bakısı bile belli ediyordu sevdigini belkide dogru oyuncuyu bulamadılar dedigin gibi stefan elana askı vay be dedirttirmiyor...

baştan beri olaylı bir şeyler olmadı belki ondandır hani hiç zorlanmadılar nerdeyse direk çıkmaya başladılar bu da basit olduğu için bizi cezbetmedi bence stefan elena sıradan bir çiftin yaşayacağı bir ilişki yaşıyor...

Back