Esmer Erkek mi, Sarışın Erkek mi?

sarışın renkli gölü erkelermi yoksa esmer tanli erkeklermi türk kadının ilgisni çeker

• sarışın uzun boylu renkli gözlü

OY: 4 18,2%
  • esmer kalıplı uzun boylu

OY: 18 81,8%

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .
benim eşim esmer...esmer erkekler daha hoş bence sarışın erkekler oldum olası bana itici gelmiştir..

sarışın olarak bi kıvanç tatlıtuğ beğenimi kazanmıştır!!
bronz ten olsunda kumral esmer farketmezz ama esmerler genede tercihimm
Burak özçivitimm ahh senin için musallatıı bile izledimm
aşkımın da hakkını yemeyelim oda kumral bronz tenlidirr yavyumm:lepi:Şeniz

Kadinlarda sarişin olanlar erkeklerdede esmer olanlar revazdadirsırnaşık şeysırnaşık şey BN ÇUKULATA SEVERİM

benim eşimde esmer uzun boulu ve yapılı....sarışınlara çabuk nazar değiyor arkadaşlar,kardeşim sarışın ama benim tercihim tabiki esmerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............

bende sarışınlar bana nedense erkek gibi gelmiyor,Allah affetsin.isteyenler arasından da illla esmer olsun şartını koymuştum esmeri de buldum yani...

Sarışına yakın,kumral ve renkli yada ela gözlü tabi.Esmerleri hiç beğenmem.

zevklerimizde aynıymış.hatta lacivert gözleri, uzun kirpikleri olsa. uzun boylu, geniş omzulu, ince belli, dar kalçalı, uzun bacaklı....vs vs vs... nerede bulabilirim ..saçlarıda altın rengi, brad pitt tarzı........

benim hep aşık olduklarım sarışındır ama esmer olacaksa mavi veya yeşil gözlü olmalı:=) aman,önce insan olsun da rengi önemli değil:=)

Haha bulursan bitane de bana yolla hayatımsırnaşık şey Benim erkek arkadaşım tam tarif ettiğin özelliklerde,yalnız renkli gözlü değil,elaya yakın kahve gözlü,ama yabancı tabi.Zaten çoğunlukla yabancılarda oluyor bu tarif ettiğin tip.Bi sorayım arkadaşları varsa bu tipte hayırlı bi işe vesile olurum.Şaka biyana uyerimsenibenmarım bu tarz birini bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…