Esmer Erkek mi, Sarışın Erkek mi?

sarışın renkli gölü erkelermi yoksa esmer tanli erkeklermi türk kadının ilgisni çeker

• sarışın uzun boylu renkli gözlü

OY: 4 18,2%
  • esmer kalıplı uzun boylu

OY: 18 81,8%

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .
vallahi şaştım kızlar... herkes sarışınları itici buluyormuşta haberimiz yokmuş. ama madem öyle neden bu sarışın erkekler bulunmaz hint kumaşı gibi geziyor. Bu kendilerine güvenleri nerden geliyor.
Neden ben sevgilimle sokakta yürürken kahrolası kızlar laf atıyor :uhm:
hiç bşiy anlamadım bu işten :sm_confused:
benim sevgilimde sarışın ve çocukkluğumdan beri sarışınları bayılırdım zaten yerimseniben
brad pıtt in Türkiye şubeside bende :roflol:

Esmer
Hatta ben zenci erkeklere de bayılırım tatlicadiarzu
Tatile gittiğimde çok görüyorum
Bembeyaz dişler güzel gülüşler tatlicadiarzu

esmer veya kumrallardan hoşlanırım!ztn erkek arkadaşımdaesmer ve kalıplı yeterince boyuda ideal daha ne olsunn:teytey::teytey:sarışınlar itici geliyor banada ama bazılarıda gerçekten hoş oluyor mesela kıvanç tatlıtuğ..

ya hep aklıma gelir dönüp baktımda hem sarışın renkli gözlü erkeklerle cıkmışım acaba türk kadını hangi tipi begeniyo sarışınmı esmermi??:dance::dance::teytey:

tabiki herzaman heryerde ESMER erkek :dance: tercihim ama gelin görünkiiiiii benim eşim sarışın ve yeşil gözlü :çok üzgünüm: (hiç sevmem oysa) sevmediğiniz ot misali......... :roflol: :roflol: :roflol:

Esmer olsa tadından yenmez :icecream:
biraz uzun olsun kaslı kuvvetli olsun :) söyle biraz da iri yarı olsun :)
dur ben böyle birini buluyum..:roflol:

aslında aşk da aşık olunacak kişi de pek bi kalıba sığmayan şeylerdir fakat ben sarışınlardan pek hoşlanmıyorum..esmer ya da kumral olmalı benim sevdiğim ve bugüne kadar da hep öyle oldu

bazen kumralıda beğeniyorum. ama esmer asla..... en beğendiğim tabiiki, sarışın sarışın ve de sarışın. ama kırmızı yüzlü sarışınlardan değil.

benimki esmer uzun boylu zayıf.

Allahım sen bu k.k nın bekar kızlarına hayırlı sevgili hayırlı koca nasip et.tatlicadiarzu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…