• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esmer Erkek mi, Sarışın Erkek mi?

sarışın renkli gölü erkelermi yoksa esmer tanli erkeklermi türk kadının ilgisni çeker

• sarışın uzun boylu renkli gözlü

OY: 4 18,2%
  • esmer kalıplı uzun boylu

OY: 18 81,8%

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .
yok annem sarışınnn...:asigim:

aşkı : sarışın, maviş gözlü, uzun boylu e yeterşakkıdı

kız civcive de benzemiyo sarı dediysek açık sarı ona gibim de diil yani :Roflol:

he yani brad pitt sevmiyonuz ölemi...kafamçokkarıştı

esmerı tek gecerım sevgılım de esmer hepde esmer olmustur sarısınlar bana ıtıcı gelıo helede bırde renklı gozse ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Kendimi bildim bileli sarisinlar ilgimi cekmistir ve sarisin mavi gözlü iri-yari hatta yakisikliligiyla Kivanc Tatlitug´u bile on kere katlayan bi kocam var.
Allah herkesin gönlüne göre versin kisslar...

s.gif
e.gif
r.gif
k.gif
a.gif
n.gif
Eşim Kumral Renkli Gözlü Ama Biraz Inatçi Oluo Bu Türler Canim Kocam Benim Serkanimmmmm

ya bende esmer uzun boylu kalıplı erkeklerden hoslanıyodum hatta sarısınları hiç sevmezdim ama kısmet meselesi sarısın mavi gözlü kısa boylu bir aşkım var ama ne olursa olsun o benim aşkım çok seviyorum.Allah herkese hayırlı olnı versin dıs görünüş bir zaman sonra önemini kaybediyor çünkü

esmer gibisi war mı?:asigim:aklıma bir türkü geldi boyu uzun beli ince(beli ince olmadıyerimseniben) ninne yarim ninne esmer yarim ninne:dance: amaaa sarışınada haksızlık olmasın mesela lost dizisinin yakışıklısı savyerrr:asigim:

tabiki Esmer

ay ben sevmıyorum sarısın erkeklerı ya ne bılıyım bakasım bıle gelmıyor, hele de bebek yuzluyse çoktan kaybetmıs anlamına gelır :)

zaten Aşkım da esmer, ay yerim ben onu ya:)

sarışınlar pek dikkatimi çekmiyor benim..esmer kalıplı uzun boylu.. naniknanik şakkıdı

sarışın renkli gözlü erkeker ilgimi çeker ne yapıcam kara kara kıllı erkekleri

Back