• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esmer bayanlara kalıcı parfüm önerileri

kimzo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
116
3
46
Konya
arkadaşlar sizlerden sadece esmer bayanlara yakışan kalıcı vereliniortakparfüm önerilerinizi paylaşmanızı rica ediorum.tam bir parfüm hastalığı var yıllardır diorun hypnotic poison kullanıorum artık yavaş yavaş değişik kokular denemek istiorum.şimdiden teşekkür ederim.

love of pink lacoste ben esmerim bende çok kalıcı hemde bebek gibi kokuosun dio herkesaklinialirimsmile

önerilerin hepsini yazıorum tekin acardan yada boynerden deniorum yurtdışından getirtiorum şimdiden saolun o yüzden önerileriniz çok değerli benim için vereliniortak

lolita lempicka bu parfümününde esmer kokusu olduğunu duymuştum şekerli bi kokuymuş ve üstelikde çok kalıcıymış hiç kullananlar varmı acaba

angel erkeğini eşim kullanıor erkeğide güzel ama kadın parfümünü denemedim hiç aslında karı-koca angel fena da olmaz

angel duyduğum en şahane esmer kokusudur.. tatlıdır, biraz baharatlıdır, odunsudur, oryantal dir..çok muhteşem bi koku..ve tam kadın kokusudur.. biçok ülkede olay yaratan bi kokudur..klasik olucak belki dedim çünkü söyleyen olmuştur mutlaka diye..
bu arada erkeğiylede benziyor kokusu onu beğeniyorsan bayanınıda beğenirsin cnm.. dolumunuda çok güel yapıyolar bu arada ;)

teşekkür ederim dün bi araştırmadan çıkan sonuçtaki parfümlerin bazılarını denedim boynerde çoğuda inanılmaz bi koku hepsini deneyemesemde hergün belli aralıklarla deneyerek karar vereceğim angelde içlerindeydi karar vermek çok zor olacak benim için

lolita lempicka bu parfümününde esmer kokusu olduğunu duymuştum şekerli bi kokuymuş ve üstelikde çok kalıcıymış hiç kullananlar varmı acaba

ben kullanıyorum tatlım çok temiz bir koku şekerli ama baymıyor öle rahatsız etmiyor seni bi dene sen yinede.. ama hpnotic kullandıysan baharat seviyorsan tom ford,dior addict,nina ricci ricci (şeker), casmir (vanilya),versace crytal noır (çiçek baharat) falan dene birde bayanssulusmile

lolita lempicka esmer kokusu mu dediniz? ben kullanıyorum.beyaz tenliyim.ama çok güzel ya.... kaydirigubbakcemile4

ben kullanıyorum tatlım çok temiz bir koku şekerli ama baymıyor öle rahatsız etmiyor seni bi dene sen yinede.. ama hpnotic kullandıysan baharat seviyorsan tom ford,dior addict,nina ricci ricci (şeker), casmir (vanilya),versace crytal noır (çiçek baharat) falan dene birde bayanssulusmile

saol canım baharat ve şekerli kokular tercihim önerilerini dikkate alacağım.çok sevdiğimden hypnotic poison dan vazgeçemedim aslında değişik değişik kullansaydım fenada olmazdı

escada collection süper ama ilk sıkışta fena bayıyo ve bi kere sıkmak gerekiyor benim gibi banyo yapınca çevredekilerden kötü yorumlar alabiliosunuz:9:

Back