- 15 Temmuz 2021
- 401
- 137
- 24
-
- Konu Sahibi Zeynahatunn
Canım ben ne demek istediğini anladım düşündüğüm şeyse açmasın üyeliğide iptal olurEşyaların etkilerini almak ıcın derken cnım o kısmı ben anlayamadım bırz acarmısın
Canım ben ne demek istediğini anladım düşündüğüm şeyse açmasın üyeliğide iptal olur
Eşyaların etkilerini almak ıcın derken cnım o kısmı ben anlayamadım bırz acarmısın
Kızlar esma demek istemiş yanlış yazım olmuş benim anladığım.Eşya etkisi ne?
bende senin anladığın değilCanım ben ne demek istediğini anladım düşündüğüm şeyse açmasın üyeliğide iptal olur
İnşâAllâh değildir canım ne biliyim eşyalar diyincebende senin anladığın değilkonu sahibi farkedip eşyayı esma olarak düzeltse sorun çözülecek
bir eşya yazmış bir esma yazmış bir de dua olunca diğer türlüsü değildir diye umuyorumİnşâAllâh değildir canım ne biliyim eşyalar diyince
Ben de heyecan yaptım ilginç birşey öğrencem diyeKızlar esma demek istemiş yanlış yazım olmuş benim anladığım.
Kız yapmayın şöyle şeyler ödüm koptuİnşâAllâh değildir canım ne biliyim eşyalar diyince
banlanırdı canım yine öğrenemezdin boşver sen böyle şeyleri unut gitsinBen de heyecan yaptım ilginç birşey öğrencem diye
Ayy bide öyle bişey duymuştum bende çok inanmamıştım eşya diyince direk atladımbir eşya yazmış bir esma yazmış bir de dua olunca diğer türlüsü değildir diye umuyorum
Canım ben binlerce esma çekerim hıc basıma gelmedi boyle bırsey. Cok ılgınçAçıkçası okuyunca çok içten ve isteyerek çektiniz sanırım bu yüzden bilinçaltına bağlı olarak rüya görmüş olabilirsiniz diye düşündüm. Esmaları okumanın faziletleri var tabii ki inanarak aynı şekilde devam edin.