Hatırlıyorum tabi. Yaklasik 2 yildir bu konuyu kafama takiyorum ve dua ediyorum.C Cerez87 canım daha once hatırlarsın seninle konusmustuk dmden kendi hikayemi de anlatmıştım. Esma onerilerim olmustu onlara devam et bırakmadan. Ben 6 ay okuduktan sonra eşimle karsılasmıstım. Sen daha yeni baslamıssın sabırla ve dua ile devam etmeni tavsiye ederim. Ek olarak birde okumalarına Hz. Yunus un duasını ekleyebilirsin ben bu aralar onu deneyimliyorum gercekten cok etkili oldugunu gordum sıkıntıları gidermede guzel haberler almada cok etkili. Birde ben okumadım instada bir sayfada oneriliyordu 3 cuma üst üste Rahman süresi okumak tüm hayır kapılarını açar evlilik, iş, sınav, bereket her anlamda duaların kabulu için cok etkili oldugu yazıyordu deneyebilirsin bence.
Seninle de 10 ay once mesajlasmisim
Esmaları da çektim. Aliyy çektim. Sonra yine bu sayfada gördügüm ya fettah ,ya rafiu, ya nur bir kac esma daha vardi ve hüvel aliyyül azim ve hüvel kaviyyül aziz okudum. 1.5 ay cektim ilk defa o zaman bir iki soran oldu. Hatta biriyle mesajlastim bir gun ama olacak degildi biraktim. Sonra esma cekmeyi biraktim keske birakmasaydim yine bıçak gibi kesildi. Şimdi de diğer alıntıladıgım mesajdaki esmaları çekiyorum tık yok
Ben de boş insanlar olmasin evlendigim kisi ilk olsun onu seviyim diye dua etmisim keske etmeseymisim. Boyle de bazi duygulardan mahrum icim bombos. Yani o bomboşlugun acisini cekiyorum. O boşluk, hiçlik aci veriyorHerkesin derdi kendine büyük karşıdan basit gelirmiş
37 yaşında evlendim 39 da anne oldum
Hiçbir zaman gerçekten sevilmedim eşimi bulana kadar artık geç ama güç olmasın sonsuza kadar bir yastıkta kizimizla diliyorum
Sizden güzel haberler alacağım yazarsınız elbet buradan
Bu arada asla dediğim þtyerde Instagram da buldum eşimi ancak baktık ki nerdeyse komsuyuz
Boş insanlar sevecegine ilk ve tam sevenle evlenmek evlat sahibi olmak size nasip olacak belkide yaşınız çok küçük inanın dua edin giyinin sosyal olun