Popüler Konu Esmâ-i Hüsna nedir?Faziletleri, Allah'ın 99 ismi ve Anlamlari

sunpineapple Okudum
@mssparw

sunpineapple niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşaallah MssPARE

sunpineapple niyeti için okudum Rabbim kabul eylesin inşallah MssPARE

Duayı bildiğim için doğru şekilde okumuştum ama yinede tekrar okudum niyeti Sudansebeplerivar arkadaşımız için Rabbim kabul etsin inşaallah MssPARE

Ben de ezberimden okudum canım Allah kabul etsin

Hanımlar yukarıdaki yazıyı dün paylaştım sanırım gözünüzden kaçtı....yukarda yazdığım sebebten dolayı arkadaşımızın niyetini tekrar okuyacağız...dualar okunmayacaktır ...

Sudansebeplerivar

Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî küntü minez zâlimîn

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.

Ya Tevvab (C.C.) arkadaşımızın, annesinin, babasının ve bizim tüm günahlarımızı bağışla ve tevbe ettiğimiz günahlarda bizleri sözümüze sadık eyle amin

Ya Erhamerrâhimin Ya Erhamerrâhimin Ya Erhamerrâhimin Havva arkadaşımızın yetim hakkını ve annesinin hakkını yiyen zalimi tez zamanda yola getir. Haklarını en yakın zamanda tastamam bir şekilde hayırlısıyla alıp, hayırla gönlüne göre ev almalarını ve tez vakitte komşu zulmünden kolaylıkla kurtulmalarını nasip et.. Üzerindeki nazarı kaldır. Arkadaşımız ve annesinin hastane sonuçları temiz çıksın, sağlık ver Ya Şafi (CC.) amin.
İmtihanlarını kolaylaştır, selâmet ver. Kardeşinin yuvası yıkılmasın. Kardeşine ve tüm evli kardeşlerimizin evlerine huzur ver ya Rabbim amin. Maddi ve manevi tüm sıkıntılarını gider. Bizlerin de her türlü sıkıntımızı gider Ya Mucib (C.C.) amin.

Ya Mukaddim ( C.C.) Havva arkadaşımıza bu sene dualarında istediği gibi memur olarak atanmayı başında ve sonrasında da hayırlı olacak şekilde nasip et amin.

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.

nehir1935

MMorsalkimm

PiXiEE

littlezelda

Migrenben

ordinary

A Ada-Anne ... adacim sen

Migrenben ve bu arkadaşımızın dualarıyla birlikte okuyacaksın

Son düzenleme:
Bugün duası okunucak arkadaşımız

Freddy

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.

“Allahümme innî daîfun fe kavvi fî rıdâke da’fî ve huz ilelhayri binasiyetî vec’alil islâme münteha rıdaye. Allahümme innî daîfün fekavvinî ve innî zelîlün feizzenî ve innî fakîrün ferzuknî”

Manası:
“Ey Rabbim! Ben zayıfım, rızân yolunda benim zaafımı kuvvetlendir. Beni nâsiyemden (alın perçemimden) tutup hayra sevk et (hayra yönelme isteği ver, her çeşit vesileyle hayra yönelt). İslâm’ı rızâmın en son noktası kıl. Allahım, ben zayıfım, beni kuvvetlendir. Ben zelîlim beni azîz kıl. Ben muhtacım, beni rızıklandır.Amin

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.

️Birinci Dua 100 defa okuyacağız Sübhânallâhi ve bi-hamdihî, Sübhânallâhi’l-azîm...

Anlamı...
Allah'ı hamd ile tüm eksikliklerden tenzih ederek tesbih ederim. Azim olan Allah'ı her türlü eksikliklerden tenzih ederek tesbih ederim...

️Ikinci Dua 100 defa okunucak "Allahümme Ecirna Minennar"

Anlamı...Allah'ım beni cehennem ateşinden koru

️Üçüncü Dua 3 defa okunucak "
Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim."

Anlamı: "İsmi sayesinde yerde ve gökte hiçbir şeyin zarar veremeyeceği Allah’ın adıyla. O her şeyi işitir.derse, ona hiçbir şey zarar vermez.”

okumalarımız bitiyor

Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...

Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE ve o gün duası okunan arkadaşı Etiket yapmayı unutmayın

Sabah saat : 09:00 a kadar okumaları bitirelim lütfen
Her gün saat 09:00 sıradaki arkadaşın duasını paylaşıcam

mavibaloncuk

nehir1935

nursevdi

dunyadanuzak

MssPARE

papatyamm

oralardamevsimyazmi

H Hazellll

RedGirl

YagmurSendeanlarsn

K kamera

A Ada-Anne

Ssero

K KurkmantoluS kuzeni

MMorsalkimm

dolar milyoneri

penyez83

PiXiEE

MssPARE 2.niyet

littlezelda

Sudansebeplerivar

Migrenben

sunpineapple

Freddy

C Cittaslow

zeyno genc

ilknurrr22

L lov3y

B begonviil

ordinary

MoonfacedMom

MoonfacedMom arkadaşı

Sudansebeplerivar ve

Migrenben için okumayanlar

A Ada-Anne

sunpineapple için okumayanlar

MMorsalkimm

ordinary

nehir1935

A Ada-Anne

PiXiEE

Migrenben

Freddy niyetine okudum Rabbim kabul etsin MssPARE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…