Popüler Konu Esmâ-i Hüsna nedir?Faziletleri, Allah'ın 99 ismi ve Anlamlari

Allah razı olsun dua arkadaşım, amin…Birkaç yıllık yeni bir konu değil; çok uzun bir zamandır almaya çalışıyoruz…Tabii ki İmtihandayız

Hanımlar kusura bakmayın bugün iki kez etiket yapıyorum....dün duasi okunan arkadaşımız Sudansebeplerivar niyetinde Yunus duası vardı...

Bir gece öncesi duasını duzeltmemi istedi dua içinde geçen "inni" yerine "inne" yazdığını bunu düzeltebilirmisin demişti...bende düzelttim fakat duasını özel mesaj bölümünden kopyeledigim için eski haliyle paylaşmışım dalgınlığıma denk geldi sanırım ve ben duaları hep hastanedeyken paylaşıyorum hastane telaşı oluyor sanırım unuttum çokta üzüldüm şuan

Sizede iki sefer okuma olucak lütfen ne olur hakkınızı helal edin arkadaşımızın duaları okundu bir daha okumaya gerek yok sadece niyetini tekrar okuyalım ve lütfen tekrar okundu etiketi yapalım ki hak vebal olmasin eksik olmasın tam olsun

Bugün duası okunucak arkadaşımız sunpineapple

Kedisinin niyetini arka sayfada paylaştım...her ikisi için okundu etiketi yapılacaktır...tekrar kusura bakmayın hakkınızı hella edin

Sudansebeplerivar

Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî küntü minez zalimin

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.

Ya Tevvab (C.C.) arkadaşımızın, annesinin, babasının ve bizim tüm günahlarımızı bağışla ve tevbe ettiğimiz günahlarda bizleri sözümüze sadık eyle amin.

Ya Erhamerrâhimin Ya Erhamerrâhimin Ya Erhamerrâhimin Havva arkadaşımızın yetim hakkını ve annesinin hakkını yiyen zalimi tez zamanda yola getir. Haklarını en yakın zamanda tastamam bir şekilde hayırlısıyla alıp, hayırla gönlüne göre ev almalarını ve tez vakitte komşu zulmünden kolaylıkla kurtulmalarını nasip et.. Üzerindeki nazarı kaldır. Arkadaşımız ve annesinin hastane sonuçları temiz çıksın, sağlık ver Ya Şafi (CC.) amin.

İmtihanlarını kolaylaştır, selâmet ver. Kardeşinin yuvası yıkılmasın. Kardeşine ve tüm evli kardeşlerimizin evlerine huzur ver ya Rabbim amin. Maddi ve manevi tüm sıkıntılarını gider. Bizlerin de her türlü sıkıntımızı gider Ya Mucib (C.C.) amin.

Ya Mukaddim ( C.C.) Havva arkadaşımıza bu sene dualarında istediği gibi memur olarak atanmayı başında ve sonrasında da hayırlı olacak şekilde nasip et amin.

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.

mavibaloncuk

nehir1935

nursevdi

dunyadanuzak

MssPARE

papatyamm

oralardamevsimyazmi

H Hazellll

RedGirl

YagmurSendeanlarsn

K kamera

A Ada-Anne

Ssero

K KurkmantoluS kuzeni

MMorsalkimm

dolar milyoneri

penyez83

PiXiEE

MssPARE 2.niyet

littlezelda

Sudansebeplerivar

Migrenben

sunpineapple

Freddy

C Cittaslow

zeyno genc

ilknurrr22

L lov3y

B begonviil

ordinary

MoonfacedMom

MoonfacedMom arkadaşı

Son düzenleme:
Paremm ben hz yunus duası geçen yerde "innî" olarak okumuştum ezberimde var bu dua. Allah kabul etsin Sudansebeplerivar MssPARE

Sudansebeplerivar ve sunpineapple niyetlerine okudum bağışladım Allahım kabul etsin inşallah MssPARE

Çok çok geçmiş olsun Allah razı olsun düzeltmişsin sonuçtaKlavyede olur böyle şeyler. Duaları okuyordum mesajı da yeni gördüm

Duayı düzelterek tekrar okudum
MssPARE

Benim de ezberimde olduğu için ben de doğru haliyle okumuştum. Yüce Allah kabul eylesin. Sudansebeplerivar

Ben duayı doğru şekilde okumuştum ezberimde var, Allah kabul etsin inşallah
Sudansebeplerivar niyetine okudum
sunpineapple niyetine de okudum bağışladım Allah kabul etsin inşallah
MssPARE

Sudansebeplerivar arkadaşimin niyetini okudum Alkah kabul etsin amin
MssPARE

sunpineapple arkadaşimin niyetine okudum Allah kabul etsin amin
MssPARE

Sudansebeplerivar sunpineapple için okuduk Allah kabul etsin inşallah MssPARE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…