Popüler Konu Esmâ-i Hüsna nedir?Faziletleri, Allah'ın 99 ismi ve Anlamlari

Ayyy ne güzel sabah sabah güzel muhteşem bir enerjiyle dualar yaptım ne denir bu duaya içim dolu dolu huzurla sevgiyle Aminnn Aminnnn Rabbim girin cennetime dediği kullardan olalım inşallah ❤❤❤
O senin güzel enerjin bitanemmm

Amin amin amiiiiinnnnnn

Kuzum ellerin dert görmesin Allah emeklerinin karşiligini sana ve ailene saglik mutluluk huzur versin
MssPARE

Harikasınız, grubumuz bitince hemen bir boşluğa düştüm. Çok güzel vesile oldunuz Allah razı olsun MssPARE
Allah hepinizden razı olsun Rabbim daha nice dualarla birlikte olalım inşallah hep birlikte rabbime dualar ediyoruz bir arada okuyiruz birliğimizi görmeden bilmeden inşallah cennette karşılaşırız ne muazzam olur buda bir dua rabbim kabul etsin

Kuzum ellerin dert görmesin Allah emeklerinin karşiligini sana ve ailene saglik mutluluk huzur versin
MssPARE
Zeynom tatlı zeynom benim seninde kalbindeki duaların kabul olsun eşine Rabbim şifalar yagdirsin iyiki varsın tatlı dilli gönlü güzel arkadaşım ❤❤❤

Amin kuzum amin önce Allah'ım sayesinde sonra sizlerin sayesinde iyi olucak

Iyi Haftalar Canlar❤❤❤

Bugün okumalara başlıyoruz...

⚘Hepiniz yeni dua listeme hoşgeldiniz inşallah sorunsuz sıkıntısız günlük okumaları yapar başka dualara yine birlikte oluruz ⚘

Tekrar kuralı yazayım 3 gün okuma yapılmazsa listeden çıkarıcam kirilmaca yok okurda anı bir durum olur hastalık yada Allah korusun başka şeyler lütfen özelden yazın ki bilgim olsun

Rabbim kabul etsin

Bugün duası okunucak arkadaşımız

mavibaloncuk

Allahümme Salli alâ seyyidina Muhammed'in ve alâ ali seyyidina Muhammed
Allah'ım sen bugüne kadar işlemiş olduğumuz günahlarımızı affet, ibadetlerimizi layıkıyla yerine getiren müminlerden eyle, bizleri layık kul olmayı nasip et, bizleri halden anlayan hayırlı iyi insanlarla karşılaştır, Allah'ım milletimize huzur refah ver, borçlulara kolaylık ver, kimin gönlünde ne varsa sen hayırlısıyla kabul eyle, hastalara şifa ver, evlat hasreti çekenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle Allah'ım kimsenin emeğini boşa verme tedavi görenlere hayırlısıyla kucağını doldur (banada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle Allah'ım)
Allah'ım bu grupta dua arkadaşlarımızın dualarını kabul eyle (Amin)
Allahümme Salli alâ seyyidina Muhammed'in ve alâ ali seyyidina Muhammed

Birinci Dua 100 defa okuyacağız

Sübhânallâhi ve bi-hamdihî, Sübhânallâhi’l-azîm...

Anlamı..
.Allah'ı hamd ile tüm eksikliklerden tenzih ederek tesbih ederim. Azim olan Allah'ı her türlü eksikliklerden tenzih ederek tesbih ederim...

Ikinci Dua 100 defa okunucak

"Allahümme Ecirna Minennar"

Anlamı..
.Allah'ım beni cehennem ateşinden koru

️Üçüncü Dua 3 defa okunucak

"Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim."

Anlamı:
"İsmi sayesinde yerde ve gökte hiçbir şeyin zarar veremeyeceği Allah’ın adıyla. O her şeyi işitir.derse, ona hiçbir şey zarar vermez.”

okumalarımız bitiyor

Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...

Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE ve o gün duası okunan arkadaşı Etiket yapmayı unutmayın

Sabah saat : 09:00 a kadar okumaları bitirelim lütfen
Her gün saat 09:00 sıradaki arkadaşın duasını paylaşıcam

mavibaloncuk

nehir1935

nursevdi

dunyadanuzak

MssPARE

papatyamm

oralardamevsimyazmi

H Hazellll

RedGirl

YagmurSendeanlarsn

K kamera

A Ada-Anne

Ssero

K KurkmantoluS kuzeni

dolar milyoneri

penyez83

PiXiEE

MssPARE 2.niyet

littlezelda

Sudansebeplerivar

Migrenben

sunpineapple

Freddy

C Cittaslow

zeyno genc

ilknurrr22

L lov3y

B begonviil

MMorsalkimm

ordinary

MoonfacedMom

MoonfacedMom arkadaşı

Son düzenleme:
Rabbim niyetini kabul etsin. 2mizde okuduk bağışladık. MssPARE mavibaloncuk

Amin penyezim Amin Rabbim dualarımızı kabul etsin ve bunun sevinclerinide paylaşalım birlikte burda ⚘❤

hayırlı sabahlar yeni dua okumalarımız hayırlı olsun parecim vesile olup bizleri dualarda buluşturduğun için Allah sende razı olsun canım
mavibaloncuk niyetine okudum canım Rabbim kabul eylesin MssPARE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…