Popüler Konu Esmâ-i Hüsna nedir?Faziletleri, Allah'ın 99 ismi ve Anlamlari

Ayyy ne güzel sabah sabah güzel muhteşem bir enerjiyle dualar yaptım ne denir bu duaya içim dolu dolu huzurla sevgiyle Aminnn Aminnnn Rabbim girin cennetime dediği kullardan olalım inşallah ❤❤❤
O senin güzel enerjin bitanemmm

Amin amin amiiiiinnnnnn

Kuzum ellerin dert görmesin Allah emeklerinin karşiligini sana ve ailene saglik mutluluk huzur versin
MssPARE

Harikasınız, grubumuz bitince hemen bir boşluğa düştüm. Çok güzel vesile oldunuz Allah razı olsun MssPARE
Allah hepinizden razı olsun Rabbim daha nice dualarla birlikte olalım inşallah hep birlikte rabbime dualar ediyoruz bir arada okuyiruz birliğimizi görmeden bilmeden inşallah cennette karşılaşırız ne muazzam olur buda bir dua rabbim kabul etsin

Kuzum ellerin dert görmesin Allah emeklerinin karşiligini sana ve ailene saglik mutluluk huzur versin
MssPARE
Zeynom tatlı zeynom benim seninde kalbindeki duaların kabul olsun eşine Rabbim şifalar yagdirsin iyiki varsın tatlı dilli gönlü güzel arkadaşım ❤❤❤

Amin kuzum amin önce Allah'ım sayesinde sonra sizlerin sayesinde iyi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…