littlezelda ve iyilik_guzellik niyetlerine okudum Rabbim kabul etsin İnşallah. Rabbim sana da Şafi ismiyle şifa versin İnşallah MssPARE Geçmiş Olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki niyet için okudum Allah kabul etsin MssPARENur61_ niyetini ve ESMALARI yazmadığı için liste sonuna aldım...Kaç kez yazdım niyetini yazmayalar lütfen yazsın diye
Şimdi ben ne yazayım bilemedim
Bugün iki arkadaşa okuma yapacağız
Bugün duası okunucak arkadaslar
littlezelda
iyilik_guzellik
Birinci duası okunucak arkadaşımız
littlezelda
Arkadaşımızın niyeti
Ezhib'l be' se Rabbin naşi esfi ve entes safi la sifae illa safauke, sifauke la yügadiru sekama" Yarabbim senden babam için şifa istiyorum kanser hastalığını yensin senin kudretine sual olmaz sen kadirsin mevlam bütün hastalara, içinde de babam İsmet kuluna Safi isminle şifa ver amin
️️️️️️️️
️ 1.Duamiz...Seçilen 2 ESMA-ÜL-HÜSNA
1.ESMA.... YA KÂDİR cc 100 defa okunucak
Ya Kadir ne demek?
Kâdir; her şeye gücü yeten; kudret sahibi demektir. Allah Teâlâ, istediğini, istediği gibi yapmaya gücü yetendir. Her şeyi takdir eden, planlı ve ölçülü yapandır. Hiçbir şey O’nu âciz bırakamaz. Âlem, mutlak irâde ve kudrete sahip olan Allah tarafından yaratılmıştır.
2.ESMA....Ya MUKTEDĪR cc 100 defa okunucak
Ya Muktedir ne demek?
Muktedir; tam bir kudret sahibi; her şeye gücü yeten demektir. Allah Teâlâ, kuvvet ve kudret sahipleri üzerinde istediği gibi tasarruf edendir. O’nun “Kâdir” oluşu, istediğini, istediği anda ve istediği şekilde yaratma gücüne sahip olması demektir. “Muktedir” olması ise, bilfiil gücünü yarattıklarında göstermesidir.
️️️️️️️️
Ikinci duası okunucak arkadaşımız
iyilik_guzellik
Arkadaşımızın niyeti
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed'in ve ala ali seyyidina Muhammed.
Rabbim ailemizi ve sevdiklerimizi koru, sagligimizi, huzurumuzu ve rizkimizi artir.
Yavrularimizi saglikla huzurla buyutmeyi nasip et. Bahtlarini guzel eyle, iyi ve hayirli insanlarla karsilastir insallah.
C.İ. kizimin kaygılarını atıp rahatlamasını, neşesinin ve ozguveninin yukselmesini nasip eyle. Dua arkadaslarimin da dualarini kabul eyle Rabbim. Amin.
️️️️️️️️
1.ESMA.... YA EVVEL cc 100 defa okunucak
Ya Evvel ne demek?
Evvel; ilk; varlığının başlangıcı olmayan demektir. Allah Teâlâ, bütün varlıklardan öncedir. Varlığının bir evveli, başlangıcı yoktur. O, kadîmdir, ezelîdir. Varlığı kendi zâtıyladır. Bütün varlıklar varlığını O’ndan almaktadır. Yaratmayı başlatan O’dur. “Evvel” ismini “Âhir” ismiyle beraber değerlendirmelidir.
2.ESMA....Ya HALİM cc 100 defa okunucak
Ya Halim ne demek?
Halîm; suçluların cezasını vermeye gücü yettiği hâlde cezalandırmayıp onlar hakkında yumuşak davranan, cezalarını geriye bırakan; acele ve kızgınlıkla muâmele etmeyen demektir. Allah Teâlâ, günahları yüzünden kullarına olan lütuf ve ihsânını esirgemez. İyi olsun kötü olsun bütün kullarını rızıklandırır; belâ ve âfetlerden korur. Acelecilikle ve kızgınlıkla davranmaz. Çok yumuşak davranır. Ceza vermekte acele etmez. Süre tanır, ama ihmal etmez.
️️️️️️️️
2.Duamız....3 ESMA-ÜL-HÜSNA
1. ESMA ...YA FETTAH cc 33 defa okunucak...
Ya Fettah ne demek? Fettâh; iyilik kapılarını açan; zulme uğrayanlara yardım eden; mü’min kullarını zafere ulaştıran; mü’minlere mânevî kapıları açıp kalplerd-en kederleri gideren; her derde çare bulan; her türlü engelleri kaldıran demektir.
2. ESMA...YA MUCİB cc 33 defa okunucak
Ya Mucib ne demek? Mucîb; kendine yalvaranların isteklerini veren; kullarının dileklerine ve dualarına karşılık veren demektir. Kendine yalvaranları işitir, bilir ve onların isteklerini verir.demektir
3. ESMA....YA ŞAFİ cc 33 defa okunucak
Eş Şafi ne demekt? Hastalıkları iyi eden, şifa veren ve kullarına şefaat eden anlamına gelir. O kuluna musallat olan musibetleri def eder, hastaları iyileştirir ve kötülükleri yok eder.
️️️️️️️️
3. Duamız .... 33 defa okunucak
"Lâ ilâhe illâ ente yâ hannân, yâ mennân, yâ bedîas-semâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm."
Duanın Anlamı:
“Sen’den başka hiçbir ilâh yoktur. Ey Hannân, ey Mennân, ey gökleri ve yeri en güzel şekilde yaratan, ey Celâl ve ikrâm sâhibi!
️️️️️️️️
Okumalarimiz bitiyor Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...
Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE ve o gün duası okunan arkadaşı Etiket yapmayı unutmayın
Sabah saat 9:00 a kadar okumaları bitirelim lütfen
️️️️️️️
@Nevreste ️
RedGirl ️
G Glsndmr89 ️
zeyno genc ️
MssPARE ️
@Asya89 ️
@selin18 ️
@Ada-Anne ️
ezgiisel ️
@MMorsalkimm ️
C Cittaslow ️
M Morlale8 ️
@safi.naz ️
@Yaz2021 ️
@dunyadanuzak ️
@YagmurSendeanlarsn ️
dolar milyoneri ️
MssPARE 2. Niyeti ️
littlezelda
Nur61_
iyilik_guzellik
@liberti22
️️️️️️️️
@YagmurSendeanlarsn canım dualarin tamamlandı eksiğin kalmadı Rabbim duanı kabul etsin ❤⚘
️️️️️️️️️
dolar milyoneri MssPARE 2. Niyeti
Içın okumuyanlar
Nur61_
littlezelda ve iyilik_guzellik okudumNur61_ niyetini ve ESMALARI yazmadığı için liste sonuna aldım...Kaç kez yazdım niyetini yazmayalar lütfen yazsın diye
littlezelda
iyilik_guzellik
littlezelda
Arkadaşımızın niyeti
Ezhib'l be' se Rabbin naşi esfi ve entes safi la sifae illa safauke, sifauke la yügadiru sekama" Yarabbim senden babam için şifa istiyorum kanser hastalığını yensin senin kudretine sual olmaz sen kadirsin mevlam bütün hastalara, içinde de babam İsmet kuluna Safi isminle şifa ver amin
️️️️️️️️
Ya Kadir ne demek?
Kâdir; her şeye gücü yeten; kudret sahibi demektir. Allah Teâlâ, istediğini, istediği gibi yapmaya gücü yetendir. Her şeyi takdir eden, planlı ve ölçülü yapandır. Hiçbir şey O’nu âciz bırakamaz. Âlem, mutlak irâde ve kudrete sahip olan Allah tarafından yaratılmıştır.
Ya Muktedir ne demek?
Muktedir; tam bir kudret sahibi; her şeye gücü yeten demektir. Allah Teâlâ, kuvvet ve kudret sahipleri üzerinde istediği gibi tasarruf edendir. O’nun “Kâdir” oluşu, istediğini, istediği anda ve istediği şekilde yaratma gücüne sahip olması demektir. “Muktedir” olması ise, bilfiil gücünü yarattıklarında göstermesidir.
️️️️️️️️
iyilik_guzellik
Arkadaşımızın niyeti
Rabbim ailemizi ve sevdiklerimizi koru, sagligimizi, huzurumuzu ve rizkimizi artir.
Yavrularimizi saglikla huzurla buyutmeyi nasip et. Bahtlarini guzel eyle, iyi ve hayirli insanlarla karsilastir insallah.
C.İ. kizimin kaygılarını atıp rahatlamasını, neşesinin ve ozguveninin yukselmesini nasip eyle. Dua arkadaslarimin da dualarini kabul eyle Rabbim. Amin.
️️️️️️️️
Ya Evvel ne demek?
Evvel; ilk; varlığının başlangıcı olmayan demektir. Allah Teâlâ, bütün varlıklardan öncedir. Varlığının bir evveli, başlangıcı yoktur. O, kadîmdir, ezelîdir. Varlığı kendi zâtıyladır. Bütün varlıklar varlığını O’ndan almaktadır. Yaratmayı başlatan O’dur. “Evvel” ismini “Âhir” ismiyle beraber değerlendirmelidir.
Ya Halim ne demek?
Halîm; suçluların cezasını vermeye gücü yettiği hâlde cezalandırmayıp onlar hakkında yumuşak davranan, cezalarını geriye bırakan; acele ve kızgınlıkla muâmele etmeyen demektir. Allah Teâlâ, günahları yüzünden kullarına olan lütuf ve ihsânını esirgemez. İyi olsun kötü olsun bütün kullarını rızıklandırır; belâ ve âfetlerden korur. Acelecilikle ve kızgınlıkla davranmaz. Çok yumuşak davranır. Ceza vermekte acele etmez. Süre tanır, ama ihmal etmez.
️️️️️️️️
Ya Fettah ne demek? Fettâh; iyilik kapılarını açan; zulme uğrayanlara yardım eden; mü’min kullarını zafere ulaştıran; mü’minlere mânevî kapıları açıp kalplerd-en kederleri gideren; her derde çare bulan; her türlü engelleri kaldıran demektir.
Ya Mucib ne demek? Mucîb; kendine yalvaranların isteklerini veren; kullarının dileklerine ve dualarına karşılık veren demektir. Kendine yalvaranları işitir, bilir ve onların isteklerini verir.demektir
Eş Şafi ne demekt? Hastalıkları iyi eden, şifa veren ve kullarına şefaat eden anlamına gelir. O kuluna musallat olan musibetleri def eder, hastaları iyileştirir ve kötülükleri yok eder.
️️️️️️️️
"Lâ ilâhe illâ ente yâ hannân, yâ mennân, yâ bedîas-semâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm."
Duanın Anlamı:
“Sen’den başka hiçbir ilâh yoktur. Ey Hannân, ey Mennân, ey gökleri ve yeri en güzel şekilde yaratan, ey Celâl ve ikrâm sâhibi!
️️️️️️️️
️️️️️️️
@Nevreste ️
RedGirl ️
G Glsndmr89 ️
zeyno genc ️
MssPARE ️
@Asya89 ️
@selin18 ️
@Ada-Anne ️
ezgiisel ️
@MMorsalkimm ️
C Cittaslow ️
M Morlale8 ️
@safi.naz ️
@Yaz2021 ️
@dunyadanuzak ️
@YagmurSendeanlarsn ️
dolar milyoneri ️
MssPARE 2. Niyeti ️
littlezelda
Nur61_
iyilik_guzellik
@liberti22
️️️️️️️️
@YagmurSendeanlarsn canım dualarin tamamlandı eksiğin kalmadı Rabbim duanı kabul etsin ❤⚘
️️️️️️️️️
Içın okumuyanlar
Nur61_
Allah tüm ailene sağlık versin canım, sen üzme o tatlı canını herkes bir değil, kalabalık gruplarla uğraşmak zor, yazar diye de bekleme kimseyi, 3 gün etiket yapmadıysa çıkart gitsin. Küçük çocuk değiliz ki karşına alıp güzelce konuş diyeyim. Düzen belli, kural belli uyan kalır uymayan gider.Bende iki haftadır hastane de yatıyorum iki gündür çok ağır gribin serum alıyorum
Böbrekte taş var agrım fena
Beynim bedenim yoruldu üzgünüm ve kurban yaklaştı evde beni bekleyen işler var ve ne duamı ne liste paylaşımını aksatmadan en düzgün şekilde yaptım...
Ha yapicam bu benim sorumluluğum bunun için uğraşıyorum fakat herkeste kendi sorumluluğunu bilse keşke
Kimseyi kurmak üzmek istemiyorum derken ben üzülüp yorulup kırılıyorum
Bunuda yazıyorum kimse yanlış anlamasın şunu demek istiyorum gruplara katılım yapılıyor sa kurallara uymak zorundasınız
Kimsenin kimseyi yormaya hakkı yok
İnsanların hayatında beklenmedik şeyler olabiliyor. Daha önce kac kere bu dua listesinde yer aldım hangi gün geciktirdim ve ya sorun çıkardım. Ama ciddi bir sorun yaşıyorum ve yine de burda arkadaşlardan iki dua almak için herkese dua okumak için her bulduğum fırsatta telefonu elime almaya çalışıyorum öyle ilaçlar aliyorum ki sadece uyuyorum kendi çocuğuma bile bu süreçte hasret kaldım. Bu kadar sorumsuz diye ilan edilmeme gerek yoktu. Çünkü öyle biri değilim. Herkes için okudugum bütün duaları Allah kabul etsin , hakkım geçtiyse de helal olsun.
Geçmiş olsun parecim inan haklısın kuzum kendini yorma sen dinlenmene bak rabbim şifa versin inşallah ama işte insanlar biraz sorumluluklarının farkında olsa keşke bence hastanede olmak niyet göndermeye ve düzenli bildirim yapmaya engel değil bence sen oralarda bizler için uğraşıp liste hazırlarken bu onun yanında hiç birşey takma kuzum boşver
Kendini üzme kuzum keşke herkes anlasa benim grupta da oluyor kimse üzülmüyor olan bizlere oluyor bende öyle hem eşimin hastane işleriyle ugrasjyorum hemde kücük cocugumla ugraşiyorum ama böyle durumlarda kimse bize hak vermiyor bu insanlar ugraşiyor bizler icin . bizde okumalarimizi yapalim diye birsey dedigimizde bizden kötüsü yok
Kuzumm ben senden raziyim Allahimda senden razi olsun Allahim sana acil kalici şifalar versin acilarini bir an evvel dindirsin
Allah tüm ailene sağlık versin canım, sen üzme o tatlı canını herkes bir değil, kalabalık gruplarla uğraşmak zor, yazar diye de bekleme kimseyi, 3 gün etiket yapmadıysa çıkart gitsin. Küçük çocuk değiliz ki karşına alıp güzelce konuş diyeyim. Düzen belli, kural belli uyan kalır uymayan gider.
Allah razi olsun boşver sen üzme kendini senin sucun yok sen Allah rızasi icin yapiyorsun anlayan anlar anlamayanda kendi bilir zaten bütün suclar bizim keske biraz hata kendilerinde arasa hic böyle olmaz bazi kişiler sorumluluk yokKızlar Allah razı olsun hastanede yatan annem ama.bende hastalandım sanki bende yatıyor gibi oldum şimdi ultrasondan geldim böbreklere baktılar
Insanız herşey olabilir benim kızdığım çok şey var fakat siteye girip buraya tek kelime yazilmiyor ve ben olabildiğince kırmayım diye alttan alıyorum
Yine suçlu ben oluyorum
Dua gruplarının evet kuralları var uymayani çıkarıyorum bide diyorum ki kırılmak küsmek yok diyorum ama olmuyor
Arkadaşın daha niyeti yok ben suçluyum ama neyse vardır bir hayır diyelim
Cidden yorgunum anneme üzülüyorum kimse kimsenin özelinde ne yaşıyor bilmiyor kurban telasim var bir dünya şey
Dua gruplarım var bunu keyifle yapıyorum seviyorum heleki duası kabul olan birini duyunca dünyalar benim oluyor liste düzenlerken niyetleri okuyorum vallahi en içten dualar ediyorum
Çünkü dualar benim için bir dünya içinde kayboluyorum yeterki mevlam kabul etsin
kimseden bir şey bekledigim yok bir teşekkür bir Allah razı olsun dışında
Allah hepinizden razı olsun dualarınız kabul olsun ❤
littlezelda iyilik_guzellik arkadaşlarimin niyetlerine okudum Allah kabul etsin aminnNur61_ niyetini ve ESMALARI yazmadığı için liste sonuna aldım...Kaç kez yazdım niyetini yazmayalar lütfen yazsın diye
littlezelda
iyilik_guzellik
littlezelda
Arkadaşımızın niyeti
️️️️️️️️
Ya Kadir ne demek?
Ya Muktedir ne demek?
️️️️️️️️
iyilik_guzellik
Arkadaşımızın niyeti
️️️️️️️️
Ya Evvel ne demek?
Ya Halim ne demek?
️️️️️️️️
️️️️️️️️
Duanın Anlamı:
️️️️️️️️
️️️️️️️
@Nevreste ️
RedGirl ️
G Glsndmr89 ️
zeyno genc ️
MssPARE ️
@Asya89 ️
@selin18 ️
@Ada-Anne ️
ezgiisel ️
@MMorsalkimm ️
C Cittaslow ️
M Morlale8 ️
@safi.naz ️
@Yaz2021 ️
@dunyadanuzak ️
@YagmurSendeanlarsn ️
dolar milyoneri ️
MssPARE 2. Niyeti ️
littlezelda
Nur61_
iyilik_guzellik
@liberti22
️️️️️️️️
️️️️️️️️️
Içın okumuyanlar
Nur61_
Ben okurum canım Allah rahmet eylesinArkadaşlar cenazemiz var bugünün okumalarını benim yerime bir arkadaşım yapabilir mi
Dolar milyoneri yerine okudum bağışladım Rabbim kabul etsin ⚘Arkadaşlar cenazemiz var bugünün okumalarını benim yerime bir arkadaşım yapabilir mi
Allah razı olsun parem biz senden razıyız Rabbimde razı olsun bizler için çabalıyorsun anneciğinede rabbim şifa versin inşallahKızlar Allah razı olsun hastanede yatan annem ama.bende hastalandım sanki bende yatıyor gibi oldum şimdi ultrasondan geldim böbreklere baktılar
Insanız herşey olabilir benim kızdığım çok şey var fakat siteye girip buraya tek kelime yazilmiyor ve ben olabildiğince kırmayım diye alttan alıyorum
Yine suçlu ben oluyorum
Dua gruplarının evet kuralları var uymayani çıkarıyorum bide diyorum ki kırılmak küsmek yok diyorum ama olmuyor
Arkadaşın daha niyeti yok ben suçluyum ama neyse vardır bir hayır diyelim
Cidden yorgunum anneme üzülüyorum kimse kimsenin özelinde ne yaşıyor bilmiyor kurban telasim var bir dünya şey
Dua gruplarım var bunu keyifle yapıyorum seviyorum heleki duası kabul olan birini duyunca dünyalar benim oluyor liste düzenlerken niyetleri okuyorum vallahi en içten dualar ediyorum
Çünkü dualar benim için bir dünya içinde kayboluyorum yeterki mevlam kabul etsin
kimseden bir şey bekledigim yok bir teşekkür bir Allah razı olsun dışında
Allah hepinizden razı olsun dualarınız kabul olsun ❤