Kimse önceden böyle olduklarını reddetmiyor ki. Bunu bilinçli olarak neden devamlı gündeme getiriyorsunuz. Ozaman Esad normal bir devlet başkanıydı, şimdi ise halkı üzerine bombalar yağdıran çocuk kadın demeden insanları öldürten bir katil.
Eskiden görüşüyorduk diye şimdi de mi görüşmesi lazım. Eğer görüşse idi ozaman ayaklanmanız lazım değilmiydi? Aynı sey fetö içinde geçerli. Hain olduğu belli olan kişilerin karşısına geçmek neden birilerini bu kadar üzüyor.
Biz öncedende biliyorduk söylemiştik gibi masallar anlatmayın bunların hiç bir inandırıcılığı yok. Öyle olsa Erdoğan'la araları bozulduktan sonra Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı olarak onlardan birini seçmezdi.
Şahsınız olarak değil genel olarak konuştum.
Komik olmuşKimse önceden böyle olduklarını reddetmiyor ki. Bunu bilinçli olarak neden devamlı gündeme getiriyorsunuz. Ozaman Esad normal bir devlet başkanıydı, şimdi ise halkı üzerine bombalar yağdıran çocuk kadın demeden insanları öldürten bir katil.
Eskiden görüşüyorduk diye şimdi de mi görüşmesi lazım. Eğer görüşse idi ozaman ayaklanmanız lazım değilmiydi? Aynı sey fetö içinde geçerli. Hain olduğu belli olan kişilerin karşısına geçmek neden birilerini bu kadar üzüyor.
Biz öncedende biliyorduk söylemiştik gibi masallar anlatmayın bunların hiç bir inandırıcılığı yok. Öyle olsa Erdoğan'la araları bozulduktan sonra Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı olarak onlardan birini seçmezdi.
Şahsınız olarak değil genel olarak konuştum.
Şuda olabilir
Dinime söven müslüman olsa bari
Komik olmuş
Neden?
Esad nasıl Esed olduysa o şekil...Bayan Esad bunları dedi mi demedi mi bilemiyorum fakat daha düne kadar yedikleri ayrı gitmeyen insanlarında birbirlerini çekiştirmelerini anlayamıyorum, gerçi siyasi ilişkiler vardı arada, dostlukta siyasiydi, sen ben gibi değerlendirmemek lazım ama yine de bu siyasilerin işine akıl sır ermez, bugün birbirlerine görgüsüz, kötü, cahil derler yarın yine canciğer kuzu sarması olurlar, halkta böylee kalır
Siyasetin cilveleri bunlar...
O da ayrı bir konu, doğru telafuz hangisidir bilmiyorum hakim değilim Arapça'ya ama Suriye karışana kadar Esad denildi, şimdiyse Esed, doğrusu Esed ise ki Arapça'ya hakimler, illa ki biliniyordur doğrusu hangisi, neden çok önceden değil de şimdi böyle hitap edilmeye başlandı?Esad nasıl Esed olduysa o şekil...
O da ayrı bir konu, doğru telafuz hangisidir bilmiyorum hakim değilim Arapça'ya ama Suriye karışana kadar Esad denildi, şimdiyse Esed, doğrusu Esed ise ki Arapça'ya hakimler, illa ki biliniyordur doğrusu hangisi, neden çok önceden değil de şimdi böyle hitap edilmeye başlandı?
İlginç bu siyaset.
Cevap veremedi zaten.. :) Biliyordum ama yine de şansımı denedim :)Bu soruya cevap veremezler.. Sadece ima ederler.
Bayan Esad bunları dedi mi demedi mi bilemiyorum fakat daha düne kadar yedikleri ayrı gitmeyen insanlarında birbirlerini çekiştirmelerini anlayamıyorum, gerçi siyasi ilişkiler vardı arada, dostlukta siyasiydi, sen ben gibi değerlendirmemek lazım ama yine de bu siyasilerin işine akıl sır ermez, bugün birbirlerine görgüsüz, kötü, cahil derler yarın yine canciğer kuzu sarması olurlar, halkta böylee kalır
Siyasetin cilveleri bunlar...
Onun yerine ben verebilirim.Cevap veremedi zaten.. :) Biliyordum ama yine de şansımı denedim :)
verme Bahar cevap,Onun yerine ben verebilirim.
Doğuda sokağa çıkma yasağının olduğu üç bölgede, 84’ü çocuk olmak suretiyle 460 sivil yaşamını yitirdi.
Bence bu mühürlenmemiş kalpler için yeterli bir cevap.
Devamına, nedenine, açıklamasına gerek yok.
Yetişkinler için sıralanabilecek sebepleri savuşturmak bile sinir bozucu iken, çocukların ölümüne bu insanlar ne tür bahaneler üretecek acaba...
Şimdi de sen cevap ver;
Can'ların bedeli nedir?
Kaç lira?
Evlerinde öldürülen insanlar mı yoksa sokak ortasında sırtından vurulan çocuklar mı mutluluğunu artırıp, başarınla gururlanmanı sağlıyor?
Guneydogumuza bi baksin once diyenler, guneydogumuza bi baksin once..Esad ' a katil diyenler Güneydoğumuza bir baksın önce.
Siviller disinda oldurulenler asker mi oluyor?Onun yerine ben verebilirim.
Doğuda sokağa çıkma yasağının olduğu üç bölgede, 84’ü çocuk olmak suretiyle 460 sivil yaşamını yitirdi.
Bence bu mühürlenmemiş kalpler için yeterli bir cevap.
Devamına, nedenine, açıklamasına gerek yok.
Yetişkinler için sıralanabilecek sebepleri savuşturmak bile sinir bozucu iken, çocukların ölümüne bu insanlar ne tür bahaneler üretecek acaba...
Şimdi de sen cevap ver;
Can'ların bedeli nedir?
Kaç lira?
Evlerinde öldürülen insanlar mı yoksa sokak ortasında sırtından vurulan çocuklar mı mutluluğunu artırıp, başarınla gururlanmanı sağlıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?