• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşlerinize nasıl sürprizler yapıp hamile olduğunuzu söylediniz?

Gurbet4231

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2020
130
46
18
Gün gelir inşallah hamile olursam fikir edineyim belki farklı birşeyler duyarım kutuya böyle patik falan koyup getirsem daha getiriyorken benim eşim anlar o yüzden farklı şeyler yapmak isterim belki farklı fikirler çıkar ortaya

Gün gelir inşallah hamile olursam fikir edineyim belki farklı birşeyler duyarım kutuya böyle patik falan koyup getirsem daha getiriyorken benim eşim anlar o yüzden farklı şeyler yapmak isterim belki farklı fikirler çıkar ortaya
Ben esimi aramıştım misafirimiz var hemen gel diye. Oglen arasında apar topar gelmisti ona emzik ve bebek corabiyla küçük küçük notlar ve süslü paketler yapip söylemiştim.... ama nasip olmadı kucağıma almak düştü.. rabbim nasip etsin🙏🏻

Ben esimi aramıştım misafirimiz var hemen gel diye. Oglen arasında apar topar gelmisti ona emzik ve bebek corabiyla küçük küçük notlar ve süslü paketler yapip söylemiştim.... ama nasip olmadı kucağıma almak düştü.. rabbim nasip etsin🙏🏻
Amin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

beraber hastanede öğrenmiştik bir sürpriz yapamadım ama neden olmasın çok güzel olur :) aklıma birşey gelmedi şu an :emir_bebek:

Back