eşlerinize hangi kürleri içirdiniz bana yardım edin :(((

esra_esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
218
2
68
Kocaeli
kızlar erkeklerdeki sperm sayısını artırmak için keçiboynuzu kürü kullanılıyomuş. bunun 2 çeşidi varmış biri aktarlardaki hazır olan keçiboynuzu macunu, diğeri de keçiboynuzunu suda kaynatıp içiliyomuş. hangisi daha iyi ve etkili bana yardım edinnnnn ((

tatlım ben sadece keçiboynuzu şurubu(diğer adı ile harnup pekmezi) her sabah 1 kaşık aç karnına içirdim.yanında mutlaka ceviz ve fındık yedirdim.bence en güzeli bu.kürle falan uğraşmadım.hamile kaldım ama maalesef kürtajla sonuçlanacak.

Son düzenleme:
canım hem kecıboynuzu pekmezı yedır sabahları hemde kur unu yap bence bır zararın olmaz ben sogan kuru yaptım cok pısmanım 2 aydır duzenlı olan reglım duzensızlestı iyice arastır kuru derım...

Son düzenleme:
çok sağolun kızlar aktara gidiyorum şimdi alıp gelicem gepsinden. inşallah eşime de yedirebilirm herşeyi kolay kolay yiyen biri de değildir kendisi :)))

çok sağolun kızlar aktara gidiyorum şimdi alıp gelicem gepsinden. inşallah eşime de yedirebilirm herşeyi kolay kolay yiyen biri de değildir kendisi :)))

bebek için mecbur içicek.her fedakarlığı kadınlar yapıcak değil ya tatlım :)))

aynen canım haklısın herşeyi kadınlardan bekliyor. yok çocuk olmuyo hemen kadından biliyolar. biz 3 aydır deniyoruz belkş daha erken ama ben korkuyorum ya olmazsa diye.
bu arada benim adet düzensizliğim var bu sıkıntı hamile kalmayı etkiler mi sizce ???

tatlım öncelikle adet düzensizliğinin nedeni bulunmalı.bunun içinde önce bir muayene olmalısın,sonra adetin.3.günü tüm hormon testlerini yaptırmalısın.sonuç ona göre belli olur.adet düzene girince bebek için ortam sağlanmış olur.hem korkma daha 3 ay denemişsin.doktorlar 12 aydan önce müdahale etmiyolar genelde aksi durum olmadıkça.ama senin adet düzensizliğin olduğu için bir an önce doktora gitmelisin...ben 11 ay denedim.hamile kaldım ama kısmet olmadı.inşallah en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz.

doktora daha geçen ay gittim canım ama hiç bişey çıkmadı. doktor aşağıdan muayne etti yumurtalarım normalmiş. kan tahlili de yaptı o da normal çıktı. yani hormonlar da bişey yokmuş ama bu tahliller yapılırken adet değildim. olmazsa önümüzdeki ay adetliyken tekrar gidicem . Allah hepimizi biran önce bebeklerimize kavuştursun inşallah :)

hormon testlerini adetin 3.günü yaptırki gerçek değerleri görebilesin.benim prolaktin hormonum yüksekti.ilaçla düştü ve hamile kalmıştım.ama hormon yüksekliğinin herhangi bir belirtisini taşımıyordum.sadece stresten kaynaklı yükseliyordu.

Kızlar dün keçiboynuzu pekmezi aldım. Bir iştahla açtım ama o da ne kokusu tadı diğer pekmezlerden farklı acımtırak bir tadı garip bir kokusu var. İnsanın yiyesi gelmiyor. Bozuk mu acaba dedim son kullanma tarihine 2 sene var. Bu pekmezin tadı acımtırak mı oluyo kokusuda ağır geldi normal midir?. Kullananlar bilgi versin lütfen yoksa hepsiyle kek yapcam

bi ara ben kansızlık dalayısıyla içiyodum canım. çok çirkin kokusu ve tadı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…