eşleriniz çocuğunuzla ilgilimi

hazinem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
374
31
123
eşimin pek başı kaldırmaz benim oğlum biraz ilgi isteyen bir çocuk olduğu için babasının kızacağı bir şeyi yapar.tutsa tokatı yapıştırır.bazen eve bile gelmek istemio.lafa gelince oğlum benim herşeyim diyo.ama 10 dk bile tahhammül edemiyo

benim eşim çok ilgili kızımla.işten gelir gelmez hemen kucağına alır.beni bile gözü görmüyo bazen.yatana kadarda oynaşırlar.buda benim çok hoşuma gidiyo

benim eşim de çok ilgilidir, hatta ben biraz sinirlensem bana kızar
yemeğinden alt değiştirmeye kadar herşeyi yapıyor

Tokadı yapıştırır mı? ay yazık çocuga ya.
Benim eşim hiç bir alt yapı işiyle ilgilenmez yemek, banyo vs... Ama mutlaka akşamları yarım saatte olsa oyun oynar.

Benim küçümde şu an üç yaşında . Babası olunca herşeyi unutur.
Eşim herşeyi ile ilgilenir,hiç kıyamaz.
Bazan diyorum çocuğa gösterdiğin ilginin bir kısmını bana yapsan....Kıskanıyorum....
Ama bu çocukla ilgilenme kiminin yapısında var.Kimininde hiç umurunda olmaz.
Emirvaki olarak değilde uygun şeklide çocukla ilgili yardım isteseniz tepkisi nasıl olur?
Acaba uygun zamanda, çocukla birlikte vakit geçirmesini sağlasanız .

Ya bu tür ilgi gibi şeyler içten gelen şeyler, siz ne kadar zorlarsanız zorlayın içinden gelmiyorsa bir süre ilgi gösterse bile tekrar eski haline döner, eşinizin kalbini çocuğunuza ısıtacak bişeyler olsa keşke...
Ne kadar üzüldüğünüzü tahmin edebiliyorum. Elinizden pek bişey gelmediğinide...
Belki ufak tefek yalanlara başvursanı, mesela " bu gün uyurken seni sayıkladı" gibi, yada "bu gün hep seni sordu" gibi...

aslında yalanda değil evet soruyor.hatta bir keresinde babaaa diye uykudan sıçradı o da bunu biliyo.ama yapamıyo.insan çocukken ilgi görmediyse yapamıyor heralde

Baba olmak sadece para kazanıp eve yiyecek,içecek getirmek değil.Ama annenin gösterdiği özveriyi ne yazık ki babalarda bulmak zor.Eşinizle sürekli konuşun,çocuğunuzla ilgili yapmak istediklerinizden bahsedin.Günümüz baba modeli artık değişti.Şimdiki babalar bu konuda kendisini yetiştiriyor,okuyor,araştırıyor.Benim eşimde oğlumuza karşı benden daha ilgilidir.Erkek çocuk babayı model alır.Şu anda eşiniz çocuğunuza nasıl davranıyorsa o da büyüyünce öyle olacaktır.Şimdiden tedbiri elden bırakmayın........................................

bende eşimin hakkını yemim evde olduktan sonra yemeği,oynaması, alt değiştirmesi,banyosu herşeyiyle ilgilenir sağ olsun ben sinirlenince sakinleştirir
zaten sabahtan öğleye kadar o bakıyor
kızımda babasını görünce beni unutur

erkek bebeklerin özgüven gelişimi için günde bir saat( yarım saat oyuncaksız yarım saat oyuncaklı) babalarıyla oynaması gerekiyormuş.
bizimkine gelince başlarda kucağına almaya korkardı ne zaman büyücek bu der dururdu.Sonra bir ara beni sevmiyor beni bilmiyor diye üzüldü yanaşmadı şimdilerde bizimki babbaa bubba deyip çığlık içinde kollarını açmaya başladı başlayalı onsuz yapamıyor.yeni yeni altını değiştiriyor. iki gün önce ilk kez kaşıkla çorbasını içirdi (ben sinirlenmeye başlayınca)korkuyordu.işten gelince yemeğe kadar mutlaka oynar haftasonları yardımcı olur geceleri bazen beni kaldırmıyor o besliyor.ama bu aşamaya kadar ben durmadan dır dır etmişliğim gidip tvyi kapamışlığım pcsini bozmuşluğum kitaplarda babayla ilgili bölümleri altını çizmişliğim var. ama bana hep der siz çok şanslısınız sizinki içgüdüsel biz zamanla öğreniyoruz diye. belki bunla alakalıdır babaların ilgisizliği.

bende bu konuda eşimin hakkını yiyemem gerçekten o onun aşkı gibi fazlasıyla ilgilenir

Eşim iyidir bir dediğimizi iki etmez asla bağırma yada şiddet tarzı davranışlar uygulamaz oğlumuzun eğitimi ve gelişimi ile ilgili planlar yapar konuşuruz oğlumuzun resimlerini çekmeyi videolarını düzenlemeyi hiç ihmal etmez ama alt değiştirme gibi şeyler yapmıyor benimde o konuda beklentim yok çok beceriksizdir bir kaç kere mama yedirmeye çalıştı oğlum her seferinde tabağı yere fırlatmayı becerdi benim oğlum üzerindeki sonsuz sabrım ve ilgim oğlum bana fazla bağlanmasına neden oldu eşim oynamak istediğinde gitmediği hatta eşim bana sarıldığında eşimi ittiği oluyor,eşim araba kullanmaz ben kullanıyorum benimle olmak isteyen oğlumuz oto koltuğunda oturmadığı gibi babasındada durmak istemiyor arabada işkence saatleri geçiriyoruz desem yeridir.Eşimin işi hakikaten ağırdır o açıdan akşamları yorgun olur ama yinede bakkala giderken yada akşamları oğlumuzu alıp yanlız ikisi geziyorlar oğlum sokaklarda gezmeyi sevdiğinden bu şekilde yöntem bulduk benim oğlumuzu aşırı ilgim ve abartı sevgi gösterim aslında olumsuz taraflarınıda yansıtmaya başladı şimdi havalar ısınıyor babasıyla gezer ve dışarıda daha fazla vakit geçirdikleri için birbirlerine daha yakınlaşırlar.Birde sıkıntımız eşimin yüksek numaralı gözlük takması gözlük olmadığı zaman neredeyse bişey göremiyor oğlumda mutlaka kucağındayken gözlüklere saldırır hiç bir zaman ihmal etmez o açıdan bir kaç ay içinde gözlerini sağlıklı bulmadı halde çizdirmeye karar verdi.Bizde olay böyle saatlerce her akşam oyunlar oynuyorlar diyemem ama eşim bizim yüreğimizi ısıtıyor.

bu konudan en çok mutluyum,,bebek olmadan önce korkuyodum ilgilenmez falan diye çook korkuyodum ama baba oğul çok güzel anlaşıyolar...ve ben eşim olunca dinleniyorum,,geziyolar oynuyolar ve hiç eşimin oğluma sesli konuştuğunu görmedim,,,gelişimine çok ama çok özen gösteriyo internetten araştırır bakar öğrenir banada anlatır çok güzel yani ben mutluyum,,,::))))))

aynı cümlelerle benim hayatım

eşimin iyi bi baba olduğunu düşünüyorum,bebeğim çok küçük olduğu için henüz yeni hayatına alışmakta zorluk çekiyo, bu yüzden bazı zamanlar çok hırçın oluyo, bende onunla uğraşırken harap oluorum, hatta sabrım tükenme noktasına geliyo, bazen dayanamayıp eşimi arıyorum ya ben çok yoruldum gel artık diye, eşim bu konularda çok anlayışlı sağolsun, akşam eve gelir gelmez üzerini bile değiştirmeden hemen kucağına alır biraz oynaşırlar sonra onu yatağın üzerine yatırıp kendi üzerini değiştirir, ben de yemek hazırlamaya girişirim, ben yemek hazırlarken onlar oynaşmaya devam ederler, bana sorar karnı tok mu aç mı mamasını en son ne zaman verdin diye, eğer açsa ben mamasını hazırlarım babası karnını doyurur, ben sofrayı kurarım hep birlikte sofraya otururuz, geceleri uyutma işini de eşim üstlenir, hatta bazen geceleri kalkamadığım zamanlarda eşim kalkar, bazen çocuk uyanmasa bile gider yanına kontrol eder, gece mamasını hazırlar verir, sabah yine işe gidene kadar o ilgilenir, hatta cumartesi geceleri bebeğimizin bakımı tamamen ona ait, benim çok yorulduğumu gördüğü için o gün hem gece hem gündüz eşim ilgilenir, keza pazar günleri de öyle, bu yönden eşimin hakkını yiyemem, çocuğuyla çok ilgileniyo, gündüz bile arayıp sorar bazen, hava soğuksa hava soğuk kaloriferler yanmıyo elektrik sobasını aç falan der, iyi bi baba yani

merhabalar.kızım 4 aylıktı babası askere gitti.askere gidene kadar çok ilgiliydi altını değiştirir vs.ihtiyaçlarını giderirdi.askerden geldiğinde kızım neredeyse 2 yaşına geliyordu.kızım şuan 3.5 yaşında ama hala babasına karşı soğuk.bi bakıyorum çok iyiler bi bakıyorum iki yabacı gibi.onları yalnız bırakamıyorum çocuk gibiler.babası sevmek istiyo kızım yanaşmayınca o da kızıyo.napmam gerek bilmiyorum.babasına ismiyle hitap ediyo kızım.bana bi akıl?:bbo:

eşim muhteşem bir eş olması yanısıra muhteşemde bir baba oğlumla benden çok iligilienir nerdeyse bende bu durumdan çok mutlu oluyorum tabiki

benim eşim alt değiştirme ve yemek yedirme dışında her şeyiyle ilgilenir mükemmel bir baba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…