eşimin pek başı kaldırmaz benim oğlum biraz ilgi isteyen bir çocuk olduğu için babasının kızacağı bir şeyi yapar.tutsa tokatı yapıştırır.bazen eve bile gelmek istemio.lafa gelince oğlum benim herşeyim diyo.ama 10 dk bile tahhammül edemiyo
Ya bu tür ilgi gibi şeyler içten gelen şeyler, siz ne kadar zorlarsanız zorlayın içinden gelmiyorsa bir süre ilgi gösterse bile tekrar eski haline döner, eşinizin kalbini çocuğunuza ısıtacak bişeyler olsa keşke...
Ne kadar üzüldüğünüzü tahmin edebiliyorum. Elinizden pek bişey gelmediğinide...
Belki ufak tefek yalanlara başvursanı, mesela " bu gün uyurken seni sayıkladı" gibi, yada "bu gün hep seni sordu" gibi...
eşimin pek başı kaldırmaz benim oğlum biraz ilgi isteyen bir çocuk olduğu için babasının kızacağı bir şeyi yapar.tutsa tokatı yapıştırır.bazen eve bile gelmek istemio.lafa gelince oğlum benim herşeyim diyo.ama 10 dk bile tahhammül edemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?