Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16 yaşıma kadar göğüslerim oldukça küçüktü,kafaya da hiç takmamıştım açıkçası,sırtım o zamanlar kambur gbydi oyüzden evde kendi kendime spor yaptım hiçbi gün aksatmadan-,sırtım da düzeldi,göğüslerimde 85 oldu ayrıca kalçam da süper oldu, sporun çok faydası var özellikle şınavın...şınav çektiğimden beri göğüslerim taş gb oldu,yani sert ve inanılmaz dik bi şekilde.bazen sütyen takmadan dolaşıyordum,arkadaşlarım inanmıyordu
piyasada dolanan göğüs büyütücüler felan hikaye,tamamen sömürü aracı,spordan başka çare yok.
zaman geçmeden hem sağlık açısından hem de rahatsızlık duyduğunuz fiziki özelliklerinizi düzeltmek açısından spora başlamak gerekli.hem bırakın şu erkeğe kendini beğendirme egosunu,aynada vücudunun esnekliğini ve zindeliğini hissettiğin zaman bu boş egonuzu hatırlayıp gülersiniz.hepimiz kadınız, meta değiliz.feminist sloganımı da yaptım, ben gideyim:)
yavvv bekar arkadaslarım bazılarınız erkek arkadslarınızın göğüsleriniz için yaptığı yorumlarda onların bizzat göğüslerinizi görüp bilip konuşmalarına sahit oluyorum bence kızlar,siz siz olun evlenmeden sizden yararlanmalarına izin vermeyin
belki bana kızacaksınız ama su kadarını diycem yaa o esiniz olmassa hayat süprizlerle dolu kısmetiniz o değilde baska bi erkek olduğnda ona tertemizmi çıkmak istersiniz yoksa kullanılmış olarakmı
ya cocuklarınızın yanında hissedecekleriniz...
bence sınırı bildirin ve esinize gelecekteki esinize ihanet etmeyin
sözlerim acı olabilr canınızı yakabilir ama inanın doğru olan bu öpüyorum güzeller
Ne ilgisi var şimdi canım bu konuyla yazdıklarının.Her topicte şu muhabbet olmasın lütfen.Çamaşır mı bu pis,temiz?yasakkelime
Merak etme kimsenin canı tanımadığı biri tarafından yazılan şeyler için acımaz.
yavvv bekar arkadaslarım bazılarınız erkek arkadslarınızın göğüsleriniz için yaptığı yorumlarda onların bizzat göğüslerinizi görüp bilip konuşmalarına sahit oluyorum bence kızlar,siz siz olun evlenmeden sizden yararlanmalarına izin vermeyin
belki bana kızacaksınız ama su kadarını diycem yaa o esiniz olmassa hayat süprizlerle dolu kısmetiniz o değilde baska bi erkek olduğnda ona tertemizmi çıkmak istersiniz yoksa kullanılmış olarakmı
ya cocuklarınızın yanında hissedecekleriniz...
bence sınırı bildirin ve esinize gelecekteki esinize ihanet etmeyin
sözlerim acı olabilr canınızı yakabilir ama inanın doğru olan bu öpüyorum güzeller
o sözün gelişi tatlım sen ve tercihlerin tabi seni ilgilendirir ben genel konuştum yasım gereği bi ablalık yapmak istedim ama inanın pişman oldum ...
aslında sözlerime hak vermenizi bile beklemiyodum
benimki sadece ama sadece bi paylasım
sağol bitanem yaaaa herkes üstüme gelince bu erkekler nasılda etkili oluyomuş dedim esef ettim sen moral verdin değerlerimiz hala değer oldukça dünyamız umut verecekhaklısın...
şekerler konun dışına çıkıp birbirimizin kalbini kırmaktansa evli bekar kişilerin tercihlerine saygı duyarak yorularımıza özgürlük hakkını verelim. bence sen evlisin yaşıyorsun ben bekarım yaşıyorum hayata bakış açılarımız farklı olabilir ama bu demek değildir sen temizsin ben kirliyim bu herkesin vereceği kendi hesabı dimi kızlar kaydirigubbakcemile5
gelelim konumuza ben asla bir erkeğin küçük göğüslü kadın sevdiğine inanmam onlara pamela anderson olsan ancak yetersin belki bunu zikretmez yüzümüze karşı ama fikri hep büyükten yana ve yuvarlak hatlı hatundadır aklinialirimsmile benim göğüslerim 85 ama yinede büyütmek hoşuma gidiyor zaten aşkitomda büyüksever kaydirigubbakcemile3
Vallahi herkezin tercihleri tabi ki kendini ilgilendirir.Benden evlenmeden cinsel ilşkiye sıcak baktığımı söylemedim,bakmıyorum da.Ama kirli falan hiç hoş laflar değil bunlar.Eşiniz size temiz mi geldi sizin deyiminizle?Erkeğe var kadına yok olayı siizn bahsettiğiniz ama yok öyle yağmalmaz:
şekerler konun dışına çıkıp birbirimizin kalbini kırmaktansa evli bekar kişilerin tercihlerine saygı duyarak yorularımıza özgürlük hakkını verelim. bence sen evlisin yaşıyorsun ben bekarım yaşıyorum hayata bakış açılarımız farklı olabilir ama bu demek değildir sen temizsin ben kirliyim bu herkesin vereceği kendi hesabı dimi kızlar kaydirigubbakcemile5
gelelim konumuza ben asla bir erkeğin küçük göğüslü kadın sevdiğine inanmam onlara pamela anderson olsan ancak yetersin belki bunu zikretmez yüzümüze karşı ama fikri hep büyükten yana ve yuvarlak hatlı hatundadır aklinialirimsmile benim göğüslerim 85 ama yinede büyütmek hoşuma gidiyor zaten aşkitomda büyüksever kaydirigubbakcemile3