- Konu Sahibi nazlisandal
-
Arkadaşları eğer topic yanlış ise uyarın nereye ise oraya başlık açayım. Yardımlarınızı önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum...
Ben Vajinismustum Dr. Murat Ulusoyda tedavi oldum ve 22 Kasımda yendim bu hastalığı.
Şimdi de sorun eşimin erken boşalması. 1 ay bir egzersiz programı uyguladık, ama yine sonuç değişmedi. Ben zaten yeni yeni alışıyorum cinsel ilişkiye bu sayede hiçbi sey anlamıyorum...
4 Ay oldu daha doğru düzgün cinsel ilişki yaşayamadık şu erken boşalma sorunundan.
Böyle sorun yaşayanlar var ise aştılarsa yardımlarınızı bekliyorum
canım merhaba benim eşimde ilk zamanlar erken boşalıyordu.bu bazen stres den bazen de heyecandan oluyor.eğer böle bişe söz konusu ise boşalacağı zaman aklına başka birşeyler getirsin :) mesela işi varsa işlerini düşünsün.yani demek istediğim o an kafasını başka şeylerle meşgul etsin. benim eşimde öyleydi neyseki şimdi o sorunu atlattık.bu arada geçmiş olsun tatlım .)
erken boşalma göreceli bir kavram ama benim eşimdede vardı tedavi olduk ben orgazm olamıyordum oda erken boşalıyordu ilaç tedavisiyle hallettik sorun anksiyeteydi
Benim eşim de erken boşalıyor ben de orgazm olamıyorum... Doktora gitti (üroloji) fiziksel bi sorun yok demiş, anti depresan vermiş yan etkisi boşalmayı geciktirir diye. Bilmiyoruz bakalım görecegiz...Siz hangi doktora gitmiştiniz? Üroloji mi psikiyatr mı?
Aklına bişeyler getriyor onu bende söyledim ama yararı olmuyor ilkinde hemen boşalıyor.. Saolasın bu arada cevabın için. İnşallah biz de atlatırız
Babaannesini ve dedesini dusunsun derim, bunun da yarari olmazsa hicbir seyin olmaz :)
Babaannesini ve dedesini dusunsun derim, bunun da yarari olmazsa hicbir seyin olmaz :)
Arkadaşları eğer topic yanlış ise uyarın nereye ise oraya başlık açayım. Yardımlarınızı önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum...
Ben Vajinismustum Dr. Murat Ulusoyda tedavi oldum ve 22 Kasımda yendim bu hastalığı.
Şimdi de sorun eşimin erken boşalması. 1 ay bir egzersiz programı uyguladık, ama yine sonuç değişmedi. Ben zaten yeni yeni alışıyorum cinsel ilişkiye bu sayede hiçbi sey anlamıyorum...
4 Ay oldu daha doğru düzgün cinsel ilişki yaşayamadık şu erken boşalma sorunundan.
Böyle sorun yaşayanlar var ise aştılarsa yardımlarınızı bekliyorum
canım eski bi konu ama bişi soracağım şimdi eşimle 10-15 dakilalık bir on sevişme den sonra olaya giriyoruz vajinam dar olduğu için yani dar olduğunu düşünüyoruz yoksa peniste mi problem var bilemeyeceğim ama sonuç olarak ıslanma da oluyor ama girmekde zorlanıyor hele de 3-5 gün ara vermişsek bi 5 dakikamızı alıyor içer girince 5 dakika da git gel oluyor ve sonra boşalma ...ama git gellerde dışarı çıkma olayı yok şimdi sorum eşimde erken boşalma var mı yok mu bunu anlamaya çalışıyorum hani kontrol bende demişsin ya ondan soruyorum git gellerde dışarı çıkmadığı için mi problem oluyor....boşaldıktan sonra problem yok dediğin gibi sonrasında kontrol bizde 1 saat bile yapsak boşalma olmuyorBence aksine ön sevişme uzun olsun uzun oldumu sende rahat olursun eşinde erkeklerin metobolizmasında var girdimi hersey aklından gider tek kilit nokta olur buda cabuk reaksiyona girmeyi ve işlemi hızlandırıyor ve cabuk boşalmayı yapıyor
Hal buki işlem yani ön sevişme uzun sürerse boşalma işlemi daha gec olur mesela benim eşimdede erken boşalma problemi vardı bilmem izledinizmi amerikan pastasını kız dahasoyunurken adam boşalıyordu aynı benimkide boyleydı tabi haliyle ikinci için cok zaman geciriyorduk sımdı herseyin kontrolu bende ben olsun dedımmi olur
erken boşalma göreceli bir kavram ama benim eşimdede vardı tedavi olduk ben orgazm olamıyordum oda erken boşalıyordu ilaç tedavisiyle hallettik sorun anksiyeteydi
Bence aksine ön sevişme uzun olsun uzun oldumu sende rahat olursun eşinde erkeklerin metobolizmasında var girdimi hersey aklından gider tek kilit nokta olur buda cabuk reaksiyona girmeyi ve işlemi hızlandırıyor ve cabuk boşalmayı yapıyor
Hal buki işlem yani ön sevişme uzun sürerse boşalma işlemi daha gec olur mesela benim eşimdede erken boşalma problemi vardı bilmem izledinizmi amerikan pastasını kız dahasoyunurken adam boşalıyordu aynı benimkide boyleydı tabi haliyle ikinci için cok zaman geciriyorduk sımdı herseyin kontrolu bende ben olsun dedımmi olur
üstte çıkmayı denedin mi canımBenim de bir sorum olucak.. Erken boşalma gibi bir sorun yok hamd olsun ama şöyle bir sıkıntımız var: Ben ilişki esnasında orgazm olamıyorum. Dışardan sürtünme ve baskı olursa orgazm oluyorum. Bu da sorun oluyo tabi. Önce benim işim, sonra eşimin işi.. Sıraya giriyoruz resmen. Ben orgazm olayım derken sonra ilişki kısa sürüyor, eşim de bazen bana hiç orgazm olma fırsatı vermiyor bu yüzden. :/ Ama ne yapabilirim başka türlü olamıyorum ??? Bu bir sorun mu? çözüm var mıııı
evet. Yine de o istediğim noktaya baskı olmuyor.üstte çıkmayı denedin mi canım
evet. Yine de o istediğim noktaya baskı olmuyor.
evet penisle uyarıda bulunsa olmuyomu @mercimeque katılıyorum ......biri bana da bi cvp versin
yok sertlesmede problem yok aksine boşaldıktan sonra bile sönme olmuyorsizinki de sertleşme sorunu olabilir. eşimin testesteron değerleri düşmüştü bir ara, bir sıralarda aynı sorunu yaşamıştık. tabii bu hormonun düşüklüğü onun boşalmasını da normalden öne çekiyor. bir tanecik ilaçla hiiiiiiç bir sorun kalmadı. keşke daha önce anlayıp gitseymişiz doktora dedik.
yok sertlesmede problem yok aksine boşaldıktan sonra bile sönme olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?