• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşlerimizin meslekleri ve aylık kazançları

gravity

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
2.528
652
163
Arkadaşlar eşlerimizin mesleklerini, aylık kazançlarını kendi kazandığımızla eve giren toplam geliri ve nerede yaşadığımızı yazalım.
Aslında daha çok şehir bazında karşılaştırmak istiyorum özellikle İstanbul da yaşamak çok zor ve İstanbul da ki toplam kazançların diğer şehirlere göre farkını merak ediyorum.

Arkadaşlar eşlerimizin mesleklerini, aylık kazançlarını kendi kazandığımızla eve giren toplam geliri ve nerede yaşadığımızı yazalım.
Aslında daha çok şehir bazında karşılaştırmak istiyorum özellikle İstanbul da yaşamak çok zor ve İstanbul da ki toplam kazançların diğer şehirlere göre farkını merak ediyorum.

eşim polis 2 bin tl gelirimiz var ben calısmıyorum ankarad yasıyoruz bize yetiyo yatrırım bile yapıyoruz ee evde kira olmayınca..

Son düzenleme:
sanırım iş ve kariyer kısmına genelde asker ve polis eşleri uğruyor bu topik de ilerleme olmayacak gibi görünüyor.

evet burda pek paylaşım yok herhalde

Son düzenleme:
Aslinda cok guzel bir konu basligi,ben neden maddi sikinti cektigimizi merak ediyorum yani bizim gelirimiz mi dusuk yoksa cok mu musrifiz,2 cocuklu bir ailenin gecimi icin gereken miktar nedir bilemiyorum,buraya yazanlar olsa kendimi karsilastirma imkani bulacagim ama pek katilim yok ne yazikki..

Back