• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşlerimizin bebeklerimize davranışı

iremim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
189
1
96
arkadaşlar selam merak ediyorum eşlerimiz bebeklere ne şekilde ilgi gösteriyor paylaşalım
mesela benim eşim kapıdan girince ilk önce kızımıza koşar önce onu öper koklar ki üstünü başını çıkarmadan ve sadece ellerini yıkayarak, sonra bana döner , sürekli
pofpoflar yatana kadar ancak bizimki zırlamaya başladımı etrafımda dolaşmaya başlar ayy karnımı aç altımı pis baksana annesi alsana annesi ,yada önemli bir dizisi yada maçı varsa bizimki zırlarsa gidin burdan başka odaya geçin der. gece ağladımı bir susturamıyorsun der. heee hakkını yiyemem bazen geceleri ben duymasamda o bakar mamasını verir ayağında sallar uyutur.
peki sizin eşler ne yapıyor..
a.s.

benim esim cok ilgilidir altini alir ben emzirmissem o gazini alir uyutmama yardim eder yikar giydirir gercekten ,benim uyumam icin onla ilgilenir ama bizim cadi agliyinca istemeyede olsa vermek zorunda kalir aslinda esim bir emziremiyor emzirse ooo bana gerek bile kalmazdi ona minettarim aslinda yardimlari icin

benim esim cok ilgilidir altini alir ben emzirmissem o gazini alir uyutmama yardim eder yikar giydirir gercekten ,benim uyumam icin onla ilgilenir ama bizim cadi agliyinca istemeyede olsa vermek zorunda kalir aslinda esim bir emziremiyor emzirse ooo bana gerek bile kalmazdi ona minettarim aslinda yardimlari icin

ne kadar güzel maşallahyerimseniben

Ayyy Kizlar Eminim Benim Eşimde öyle Olur
şimdiden Ben Onu Bakarim Diyo
Ama Diyorum Gece Ağlayinca Sustur Yeter Diyceksin Ozaman Hemen Kiziyo Asla öyle Bişey Demem Diyo
Zaten Eşimden Başka Yardimci Olacak Olanda Yokkk

benim esim avusturyada dogup büyüdügü icin cocuk büyütme konusunda cok catisiyoruz.ama malesef sonunda hep o hakli cikiyor.mesela benim oglum cok gazli bir bebekti.ben hemen bir gaz ilaci aldim burdan.esim kesinlikle kullandirtmadi.biraz ugrastiktan sonra nasil olsa cikaracak, müdahale etme dedi.simdiden yapabilecegi seyleri ugrasarak kendisinin yapmasina alistirmak istiyor.hic bi bebek gazdan ölmemis dedi.evet ilk basta kulaga cok hos gelmiyor ama oglumun gercekten su an hic gaz problemi yok.kendi kendine hallediyor.birde babasi sürekli bisiler anlatiyor ogluma, renkleri esyalari...onun disinda bezini alma falan gibi davranislari yok.zorda kalirsam yaparim diyor

bizde de işten gelir gelmez ellerini yıkar hemen öper koklar bazen beni unutuyor bile. hçbirşeyine dokunmaz söyler altı değişmesi lazım üstü değişmesi lazım bende e yap ilgilen kızınla işte dediğimde yapar. bazen ben gazını çıkartıcam yada ben değiştiricem der vede yapar son günlerde uyuturken yoruyorum vede yoruluyorum sonra alır babasını istiyor benim kızım diye sallar uyutur çokta hoşuna gidiyor uyutmak öyle işte.

kızLar bu konuda en sanssınız benim eşimin kayıvalidem den hic farkı yok.Cocugun altını her yarı saatte bir acar gece kalkar bakar ayagında sallar uyutur gazını cıkartır bitki caylarını içir alınan herşeyi gümrük memuru gibi kontrol eder.Yani tam bi baş belası sakalları batmasın diye sakallarını hep kısa tutar. işten gelir gelir gelmez altıını acar temizler üstünü degiştirir pişik kremlerini pudralarını sürür. Aglamasına asla izin vermes diceksiniz sen süs biblosu gibi duruyonmu brn krizler geciriyorum.İlerde kızıma söz gerimeyecegim buda beni çok korkutuyor acıkcası

oooooooooo sizinkileri okuyunca sunu soylemek isterim kizimin 2 annesi var ben ve babasi sanirim kizim 2. annesini daha cok seviyor ah birde esimin gogusleri olsaymis bana hic gerek kalmazmis

benım esıdme gayet ılgılıdır ben olmasam gayet guzel bakabılıcek sekılde yanı sadece gecelerı cocuk yırtınsada kalkmıyo ondan sıkayetcıyımm :D

benim esimde eger kızımız aglamıyorsa herseyiyle ilgilenir onunla konusur oynar altını temizler banyosunu yaptırır ama agladımı kacacak delik arar aglayan cocuga hiç tahammülü yok hiç aglamasın der aglamayan bebek olurmu gece de hiç duymaz aglamalarını sagolsun

maşallahh kızlar ... bakalım bızım oğlan 2 hafta sonra aramıza katılınca babamız ne yardımlarda bulunacak bıze ..:) bence altını deıştırmekten başka ve emzırmek dışında baya bırşeler yapacaktır o da
ama bnm yardımcılarım cok olucagı ıçın bazen bana bıle gerek kalmayacagını sanıyorum..
Allah yardımcımız olsun..

canlarım ben de şanslılardanım
eşim sağolsun herşeyiyle ilgilenir
yıkanması bezi maması çayı vs.
valla o işten gelince ben dinleniyorum
sağolsun beni de ihmal etmez
ikimize de bi güzel bakıo falla:):)

valla benim eşimm kızına bayılıyor
kucagından indirmek istemez alt degiştirmek kıyafetlerini giydirmek konusunda cok yardıma ihtiyacım yok ben seviyorum kızımın o işlerini yapmayı fırsat vermiyorum ona
aglayıncada ilgilenir ama kızım genelde meme için aglar adam ne yapsın memesi yok ki onun dışında ne istesem yapıyor sagolsun
bebege bakıyor ama ev işlerine sinir oluyor işte birde onlarda daha yardım sever olsa:)sırnaşık şey

sız cok sanslısınız benım esım bebegı hala zor tutuyor beceremıyor daha.ısten gelınce soyle bır sever sonra tv ve ınternete bakar.ben ıhtıyac ıcın bırakınca bakar sadece.bırde gecelerı uyanınca mama yaptırıyorum ona o kadar.esımın tek yardımcı oldugu konu gelınce yemek hazırlaması ben gunduzlerı pek yemek yapacak vakıt bulamadım sımdıye kadar.sadece sevmek ıcın yanımızda yanı

valla kızlar ben 11 yıl aradan sonra tekarra anne oldum bı oğluşum daha var 4 aylık ıyıkı yapmışım eşım işten gelır hemn buyunu öper koklar sonra ellerını yıkayıp kucuğunu alır bazen bakar ben bunalmışım ıkı cocukla hadı gıt sen dınlen der ılk zamanalr gazını almam sezeryanlı olduğum için altını acmama cok yardımcı oldu halen daha ona hareketler yaptrır rahat gaz cıkarsın dıye huysuzlansa hemen başıma gelır onunla cok konuşur daha neler neler acıkcası beklemezdım eşımden ılkınde askerdeydı teskereye geldı oğlum 1 yaşındaydı onda yaşamadı ama bunda cok sağolsun süper aşkıcığım benım

selam kizlar benim esimde isten gelir direk once oglum kapiya kosar baba diye ziplarrr.onu oper koklar konusur ne yaptin oglum diye..sonra kizini alir oper koklarda aglatana kadar opüyo ya.kizim uc aylik simdiden bagirmayi ogrendi aaaaaaaaaaaaaaaaa diye bi bagiriyor koca kari gibi cunku bizimki usandiriyor opmekten..pek baktigi soylenemezz..uc bucuk yasindaki oglumu bir gun bakmamistir nerdeyse.kizimida sezeryanla dogum yaptim ohalde ameliyattan ciktiktan bir gun sonra ben yaptim..yardimci deyil hicc .ama bazen iki cocuk bayliyorum yorgunluktan gece cok aglarsa kalkar homur homur anne olucak diye soylenir beni kaldirir..sizler cok sanslisiniz allah bozmasin

laelaebizimkide ilk oğluna koşuyor..yarım saat falan tutar...altını bazen değişir çok nadirde olsa...ama ağladığında hemen bana verir.nolur gidin başka odaya der...ağlamasına dayanamıyomuş..sustur şunuuuuuuuuuu..niye ağlıyoooooo..kolumu çıktııııııııı....kaburgasımı battı.....bu çocuk doymuyo..mamamı versek.sütün yetmiyo galiba...ben çocuk yanımdayken şeime seslenmeye korkuyorum..hemen koşuyo nooldu noolduuu.çocuğa bişeymi yaptın diye...kafamçokkarıştı:oklava:Kötü Kazentatlicadiarzu
ben onun annesiyim nası bişey yapıym diyorum..ama anlatamıyorumÇok üzgünüm çoook

sız cok sanslısınız benım esım bebegı hala zor tutuyor beceremıyor daha.ısten gelınce soyle bır sever sonra tv ve ınternete bakar.ben ıhtıyac ıcın bırakınca bakar sadece.bırde gecelerı uyanınca mama yaptırıyorum ona o kadar.esımın tek yardımcı oldugu konu gelınce yemek hazırlaması ben gunduzlerı pek yemek yapacak vakıt bulamadım sımdıye kadar.sadece sevmek ıcın yanımızda yanı

buna da sevinmelisin enazından bunuları yapıyor yapmayanlarda varşakkıdı

selam kizlar benim esimde isten gelir direk once oglum kapiya kosar baba diye ziplarrr.onu oper koklar konusur ne yaptin oglum diye..sonra kizini alir oper koklarda aglatana kadar opüyo ya.kizim uc aylik simdiden bagirmayi ogrendi aaaaaaaaaaaaaaaaa diye bi bagiriyor koca kari gibi cunku bizimki usandiriyor opmekten..pek baktigi soylenemezz..uc bucuk yasindaki oglumu bir gun bakmamistir nerdeyse.kizimida sezeryanla dogum yaptim ohalde ameliyattan ciktiktan bir gun sonra ben yaptim..yardimci deyil hicc .ama bazen iki cocuk bayliyorum yorgunluktan gece cok aglarsa kalkar homur homur anne olucak diye soylenir beni kaldirir..sizler cok sanslisiniz allah bozmasin

canım benim özledim seni nerelerdesin , olsun be canım bunada şükür üzme tatlı canını bendede ne dertler var ahhh bir bilsena.s.

anladığım kadarıyla genl olarak babalar sadece sevme işinde çok başarılı ve istikrarlılar diğer bakım işlerinde ehhh işte olsun bunada şükür bizim babalarımız nasıllardı acabaşutarafagitti

Back