Eslerimiz televizyonda her sey izleyebilirlermi sizce?

Onu da duyduğumda çok gülmüştüm kısaltmasına yani.
oyunculara acıyorum bazen ya giyiyorlar takıştırıyorlar takılıyor.arada sevgilisinden ayrılıyor bağırıyor çıldırıyor.Emek vardır tabi ama bana hiç öyle gelmiyor eşyalar Kıyafetler çok Göze batıyor mesela izlediğim zamanlarda sadece kadının kıyafetine evin süsüne bakıyorum konu sarmıyor aynı gereksiz konuda kaç bölüm oyalanıyorlar.Ay birde bilmiyorum doğru mu ama erkekler Kızlardan daha çok izliyormuş benim gördüklerime göre :KK70:
Yerli versiyonunu izlemedim hiç. Orjinali de birkaç sezon güzeldi, sonra fazla uzattılar:KK53:

Valla bi kadın eşinin yanında "off erkek beee" derse pek de güzel şeyler olmaz. Nasıl ki bir erkek eşinin yanında derse olmayacağı gibi. Hoş sözler değil bunlar.
Bırakın izlesin ne var. Neden büyütüyorsunuz anlamadım. Siz böyle yaptıkça inadına izler.
zaten onu özellikle dicek gerçekten erkek düz bir zeka ve mantığa sahip bazı şeyleri normal yolla anlamıyorlar yada uygun bir üslup yada düzgün bir cümleyle ama benim dediğimi dedikten sonra gelecek yüz ifadesinin üzerine bak sen şu an ne hissediyorsan işte ben de o an böyle hissettim dicekki erkek denen türler bunu anlayacak gerçekten çocuk gibiler:KK14:

zaten onu özellikle dicek gerçekten erkek düz bir zeka ve mantığa sahip bazı şeyleri normal yolla anlamıyorlar yada uygun bir üslup yada düzgün bir cümleyle ama benim dediğimi dedikten sonra gelecek yüz ifadesinin üzerine bak sen şu an ne hissediyorsan işte ben de o an böyle hissettim dicekki erkek denen türler bunu anlayacak gerçekten çocuk gibiler:KK14:
Çocuk bakıcısına dönüyoruz ya :/

Canım sen evli değilsin sanırım. Gerçekten kıyamet kopar. Ben kendi adıma eşimden korkmasam da bu sözü kendime yakıştırıp yine diyemem. Ayrıca adamın gözüne engel olamazsınız. İŞ yerinde, sokakta, avmde her yerde bir sürü güzel kadın var. Hangisine engel olacaksınız? Şahsen ben ne engel olurum ne de bunun için tartışma yaparım. Tanımadığım etmediğim birini kıskanmak bana tuhaf geliyor.

Aman baksın ne olacak ya? Siz de evde onun hoşlanacağı tarzda giyinin, o zaman televizyona bakmasına gerek kalmaz.

Canım sen evli değilsin sanırım. Gerçekten kıyamet kopar. Ben kendi adıma eşimden korkmasam da bu sözü kendime yakıştırıp yine diyemem. Ayrıca adamın gözüne engel olamazsınız. İŞ yerinde, sokakta, avmde her yerde bir sürü güzel kadın var. Hangisine engel olacaksınız? Şahsen ben ne engel olurum ne de bunun için tartışma yaparım. Tanımadığım etmediğim birini kıskanmak bana tuhaf geliyor.
Zaten adamda biraz zeka varsa zamanla anlıyor güzelliğin fiziğin boş oldugunu

canım arkadaş çok hassa olduğunu ifade ettiğini söylediği için bir alternatif dedim ama ben olsam sana aynen katılıyorum önceki yorumlarımda de belirttim takmam hatta beraber bakar kritik bile yaparız güler geçerim çünki bakacak olduktan sonra erkeklere malzeme çook engel olamazsın bende bunu takmayangillerdenim yani :KK28:

Sokakdaki kizlar ne twerk yapiyor, ne de bikiniyle seksi pozlar veriyorlar ama.

Niyeti kötü olup fırsatını bulanlar çok daha güzelini yaparlar biliyosun :) Sen anlamadın tam olarak bence. Diyorum ki zaten bakacaksa engel olamazsın. Bugün tvyi kapatırsın, yarın bilgisayarını... Ama bu iş uzar gider. Kaldı ki izlediği şeye kadar karışmaya da hakkın yok bence. Adamın komiğine gidip izlemiştir. Boşuna huzurunu kaçırma diyorum. Hem kendine hem ona zindan etme hayatı.

Mesele kızların ne yaptığıyla ilgili değil ki. Bakın ortada art niyetli bi bakma söz konusuysa burada prensip tersten işler; önce bakılır, iş hesap sorma aşamasına geldiğinde de bi "sebep" (Türkçesi bahane) bulunur.

Yani eşiniz önce koştur koştur televizyonun başına dikilir, siz ne yaptığını sorunca da bi sebep bulur, atıyorum "dans ilgimi çekti" der.

Adam ofiste yan masadaki Seda Hanım ı baştan aşağıya süzer, kadını göz hapsine alır. Ne zaman biri hesap sormaya kalkarsa o zaman bi kılıf düşünür, "Ama mini giymişti." der.

Başını örtse altına dar giymiş der, çarşafa girse gözleri çok güzeldi der, gözlerini transparan tülle kapatsa gizemli buldum der ve bakar bakmak isteyen kişi.

Çok argo bi söz vardır hani, bahane ..... gibidir herkeste bulunur diye, hah işte öyle.

Ben seksi giyiniyorum, ama o " cocuklarimiz var, mini sortlar falan giymesen" diyor. Makyaj kullansam, evde ne gerek var makyaja diyor,hatta ona kalsa disardasa kullanmamaliyim.
Ne güzel bi cevap vermiş aslında..Bence daha çok güvenin.O sizden daha çok düşünüyor bence herşeyi ..:)

Biz eşimle beraber oturup Victoria secret defilesi izleriz. Beraber yorum yaparız. Ben Adriana Lima dan başkasının adını bilmem kendisi kaç çocukları var onu bile biliyor. Ama eşim de sizin eşiniz gibi bana sürekli kısıtlamalar getirse bende sizin gibi sinirlenirdim sanırım

X