Eslerimiz televizyonda her sey izleyebilirlermi sizce?

Ben karışmam. Hatta benim takip ettiğim eşimin sinir olduğu bir program var.
Açtığımda eşim diyor ki millet kocası bakmasın, görmesin diye çabalar.
Sen inatla benim gözüme gözüme sokuyorsun kadınları.
İzleme şu aptal programı diyor.

Bende kapatmamak için takılıyorum.
Özellikle açıyorum bak da kıyasla karının artılarının farkına var diyorum :p
Hiç eksim yoktur hiç:KK45::KK45:

Konu sahibi bence haklısın ama yerinde olsam böyle şeyleri görmezden gelirim,
çaktırmadan ben de onun rahatsız olacağı şeyler yaparım.

Yakışıklı biri çıkınca dikkatlice bakmak uzun uzun incelemek gibi.
Bırak da kavgayı o çıkarsın, o zaman haklı çıkmak daha kolay olur. :)

İzleyebilir. Hatta ben de yorum yapabilirim 'ne güzel sallıyor' diyebilirim. Kısıtladıkça, bakma, yapma dedikçe, daha da kıymete biner böyle şeyler. İstediği kadar baksın, umurumda bile olmaz.

Evli değilim.

Valla Avrupalı mıyım Amerikalı mıyım bilmiyorum ama tv'ye ne zaman Chris çıksa eşim beni çağırır gel senin filmin başlıyor diye :KK53: Bilir çünkü ben severim o adamı.. ama ben de işimi gücümü bırakıp tv karşısına geçmem, geçsem de çok bayıldığımı eşime yansıtmam yani..

burada önemli olan eşlerin tv de her istediğini seyredip- seyretmemesi değil.. yanında eşi varken ağzının suyu akarak tv ye kilitlenmesi yani saygısızlık.. yoksa evet, eşler birbirinin ebeveyni değil..

konu sahibinin tv de cıkan kadınları kıskandığını düşünmüyorum elbet, ama eşin yaptığı hoş bir davranış değil ve pc de işi bitip ekran karşısına geçmesi tesadüf değil belli ki ''dans '' ı izlemek için geçmiş,benımde eşim yanımda öyle bir şey yapsa tepkimi verirdim

Bu tv zaten bütün maneviyati yok etti bide üstune savunma yapiyorlar...
Evde o göruntuler izlendikce huzur denen birseyin olacaginada inanmiyorum ..göz harami izledikten sonra gönül ayni kalir mi...ama bize cok güzel yutturuyorlar..neyse...uzun mesele...

Bu tamamen eşinin ne kadar güvenilir olduğuyla alakalı bir durum. Eski nişanlımı utanmasam kapıdan dışarı çıkarmayacaktım (kıskançlık değil, güvensizlik. Ne boklar yiyeceğini bilme durumu, öyle saçma sapan bir ilişkiydi). Şimdiki partnerimle ise oturup bu tarz benim izleyip kıyafet eleştirileri yapıyoruz. Çünkü benim dışımdaki kadınlara ne gözle bakıp bakmayacağını çok iyi biliyorum, sonsuz güveniyorum. O yüzden istediği herşeyi izleyebilir.. Hatta oturur beraber izleriz. Senin kocana ise öz bir eleştiri yapmak istemiyorum. Kıskançlık buhranlarına girip mevzuyu yanlış anlama ihtimalin de büyük. Ama gerçekten kocanın öyle bir adam olduğuna inanıyorsan, gene hak veremeyeceğim. Televizyondaki kadına kötü gözlerle bakan adam, gerçek hayattaki kadınlarla ne yapmasın. Böyle bir adamla niye evlendin ? Televizyon meselesinden önce bunu sorgula bence. Televizyondaki kadınlardan korursun da reel ortamdakilerden koruyamazsın..

Hayir ,esime guveniyorum.Hic bir zaman beni aldatmaz, bunu biliyorum.Yolda yururken bile baska bir kadina bakmaz.Ama iste boyle televizyonda bir sey gorurse, merakla izler. Konu kiskanclik degil , saygisizlik. Benim canimi acitan, onun sirf kizi izlemek icin kalkip yer degistirmesi, onceden izliyor olsaydi,neyse.Gozumun karsisinda sirf kizin twerk yapmasini izlemek icin yer degistirdi.Diger zamanlarda bile, televizyonda manken haberleri verir vermez, hemen pc basinda isini dayandirip,televizyonu izlemeye baslar.Bende sinir oluyorum bu duruma.

Son düzenleme:
Günaydın!
Elbette televizyondaki kadından kıskanacak değil arkadaş.
Ancak poposunu 2 defa sallayan kadına bakmak için televizyonun karşısına koşuşan eş görüntüsü de cidden çirkin bence.
Olay bence kıskançlık değil eşe saygısızlık.

katılıyorum.izlemesinde bi sakınca yok ama izlemek için koştur koştur televizyonun karşısına geçmesi çok rahatsız edici.

Valla Avrupalı mıyım Amerikalı mıyım bilmiyorum ama tv'ye ne zaman Chris çıksa eşim beni çağırır gel senin filmin başlıyor diye :KK53: Bilir çünkü ben severim o adamı.. ama ben de işimi gücümü bırakıp tv karşısına geçmem, geçsem de çok bayıldığımı eşime yansıtmam yani..

burada önemli olan eşlerin tv de her istediğini seyredip- seyretmemesi değil.. yanında eşi varken ağzının suyu akarak tv ye kilitlenmesi yani saygısızlık.. yoksa evet, eşler birbirinin ebeveyni değil..
:KK9::KK9::KK9::KK9:

İzlesin istediğini ne olacak sanki . Bu kadar da kısıtlamayın eşlerinizi.
Ne olacak biliyormusun.Canim cok aciycak. Tamama agzinin salyalarini akita akita bakmadi ama, zevk alarak baktigini gordum.Benim esim benim yanimda baska bir kadinin twerk yapmasindan zevk alicak ve bende bunda hicbirsey yokmus gibi davranicam,oylemi? Ben yapamiyorum, siz nasil yapiyorsunuz?
Ona soyluyorum,sisman olsam,fazla kilolarim falan olsa,derim ki, benim vucudumu begenmiyor,onun icin baskalarini izliyor.Ama oyle digil, fizigim cok iyi, kendisi de hep soyler. O zaman neden baskasini bulunmaz hind kumasi gibi izlerki bir insan, hemde esinin onunde.

Ne olacak biliyormusun.Canim cok aciycak. Tamama agzinin salyalarini akita akita bakmadi ama, zevk alarak baktigini gordum.Benim esim benim yanimda baska bir kadinin twerk yapmasindan zevk alicak ve bende bunda hicbirsey yokmus gibi davranicam,oylemi? Ben yapamiyorum, siz nasil yapiyorsunuz?
Ona soyluyorum,sisman olsam,fazla kilolarim falan olsa,derim ki, benim vucudumu begenmiyor,onun icin baskalarini izliyor.Ama oyle digil, fizigim cok iyi, kendisi de hep soyler. O zaman neden baskasini bulunmaz hind kumasi gibi izlerki bir insan, hemde esinin onunde.

Ben evli değilim, sözlüm de şimdiye kadar tvde başka bir kadına baktığını görmedim. Görseydim de hiç takmazdım biliyorum. Ama bu geniş biri olduğum anlamına gelmez. Benimde yasakladığım, onun izleyemeyeceği şeyler var. (ne olduğunu tahmin etmişsinizdir)
Benimde tvde yakışıklı kaslı erkeklere baktığım oluyor, ama bu durum ona olan sevgimi, ilgimi zerre azaltmıyor.

[QUOTEdelimelek2170, post: 39765237, member: 120594"]Ne olacak biliyormusun.Canim cok aciycak. Tamama agzinin salyalarini akita akita bakmadi ama, zevk alarak baktigini gordum.Benim esim benim yanimda baska bir kadinin twerk yapmasindan zevk alicak ve bende bunda hicbirsey yokmus gibi davranicam,oylemi? Ben yapamiyorum, siz nasil yapiyorsunuz?
Ona soyluyorum,sisman olsam,fazla kilolarim falan olsa,derim ki, benim vucudumu begenmiyor,onun icin baskalarini izliyor.Ama oyle digil, fizigim cok iyi, kendisi de hep soyler. O zaman neden baskasini bulunmaz hind kumasi gibi izlerki bir insan, hemde esinin onunde.[/QUOTE]
Fizik güzel olmakla iş bitmiyor ki belki kıvrak danstan hoşlanıyordur. Siz yapıyor musunuz? Yanlış anlamayın bu konuda sizin haklı olduğunuzu düşünüyorum sadece işin Fizikte bitmediğini oynaklığın farklı bişi olduğunu düşünüyorum. Oynaklık derken de evin içinde oynaklık diyorum. Anlatamadım ama olduğu kadar:KK17:

Sizi rahatsız edenin görüntünün kendisi değil de eşinizin görüntüye yüklediği anlam olduğunu düşünüyorum. Yaptığı şeyden çok onu yapma şeklinden, tavrından rahatsız olmuş gibisiniz.

Yani basit bi twerk için koştur koştur bilgisayarı kapatıp koltuğa koşan, ekrana yapışan kişi ergenliğe yeni geçiş yapan bi erkek çocuk olsa komik olur:KK48: Ama aynı durumda koca bi adamı düşününce tuhaf ve itici göründüğünü kabul ediyorum:63:

Tüm bunlara rağmen şunu izleme, bunu giyme, onunla görüşme gibi istekler karşı tarafı son derece aşağılayıcı durumlar bana göre. Eşinizin hakkı var yani beni kontrol edemezsin demekte.

Ortak paydada buluşmak başka şey, kişiyi karakterinden feragat etmeye zorlamak başka şey. Giyinme, tv seyretme gibi anaokuluna giden çocukların kendilerinin karar verdiği basit konularda bile eşim dediğiniz insana seçme özgürlüğü tanımayacaksanız niye "eş" oldunuz bi düşünün derim. Zira kendinize eş olanı, kafanıza denk olanı bulamamışsınız demektir.

Son olarak konu sahibesinin izniyle "modern olucam diye bla bla..." konulu eleştirilere de bi cevap vereyim istedim. Malum konu başında yapmış biri yapacağını bi de üstüne tespitte bulunmuş "eski evliliklerde sevginin saygının yıllarca korunmasının sebebi böyle bi sahne oldugunda ben bi gideyim çaya bakayım diye mutfağa kaçan insanlar" imiş.

Şu tespitin palavra olduğunu kanıtlamaya kendi ailem, 25 yıldır evli olan anne ve babam yeter. Bizim evimizde hiçbi zaman bi öpüşme sahnesinde kanal değiştirilmedi, ortada cinsel içerikli bi sahne olduğundan kimse şekilden şekle girmedi. Buna benim çocukluk ve ergenlik dönemlerim de dahil. Babam da annem de karşı cinslerini o sahnelerde izlediler.

Daha şu güne kadar ne birbirlerini kıracak kadar pür dikkat izlediklerini gördüm, ne o içeriklere bi önem atfettiklerini gördüm. Keyifleri kaçmaz, bi iki edepsiz espri yaparlar bazen, ben de dalga geçerim "oo gençler ben kaçayım isterseniz" ya da " bi detay vermeyin ya ayıp ayıp yaşınıza başınıza bakın" diye. Ailecek güleriz ve konu kapanır gider. Beğenmediğiniz modern ailemizde kimse bunun için birbirine bağırmaz, küsmez.

Anaam twerk twerrk dediniz ne bu diye giriyim bakıyım dedim o neydi gız diye şaşakaldım :KK8:Cidden o ne biçim bir dans şekli ya.Valla benim eşimde onu izlemek için kalksa gelse televizyon basına sonu hiç iyi olmazdı.Konu sahibi haklısın bence.

Ben evli değilim, sözlüm de şimdiye kadar tvde başka bir kadına baktığını görmedim. Görseydim de hiç takmazdım biliyorum. Ama bu geniş biri olduğum anlamına gelmez. Benimde yasakladığım, onun izleyemeyeceği şeyler var. (ne olduğunu tahmin etmişsinizdir)
Benimde tvde yakışıklı kaslı erkeklere baktığım oluyor, ama bu durum ona olan sevgimi, ilgimi zerre azaltmıyor.

Arkadaslar bazilariniz beni anlamiyorsunuz. Ben esimle birlikde film ve s. izlerken sevisme sahneleri olursa izleriz,hic bir problem olmaz. Ama baska sey izlerken sirf bu seyleri gormek icin gelmesi, sirf boyle seyler gosterildigi zaman televizyona kitlenmesi hosuma gitmiyor.Yoksa, bizde 5 yasindaki cocuklar gibi her sevisme sahnesinde kanal degistirmiyoruz.Anlata biliyormuyum?

Arkadaslar bazilariniz beni anlamiyorsunuz. Ben esimle birlikde film ve s. izlerken sevisme sahneleri olursa izleriz,hic bir problem olmaz. Ama baska sey izlerken sirf bu seyleri gormek icin gelmesi, sirf boyle seyler gosterildigi zaman televizyona kitlenmesi hosuma gitmiyor.Yoksa, bizde 5 yasindaki cocuklar gibi her sevisme sahnesinde kanal degistirmiyoruz.Anlata biliyormuyum?

Fizigim iyi olmaktan baska cok guzel belly dance yaparim.Hep akrabalarimin kizlariyla birlikde oldugum zamanlar benden belly dance yapmami istiyordular, cok guzel yapdigimi soyluyordular. Yani soylemek istedigim, dans etmemi istese, alasini yaparim da, o istemiyor," insanin esinin boyle dans yapmasi komik oluyor" diyor kendisi.Eee, o komik bulursa bende dans etmeye utanirim tabii.:110:

Merhaba. Bugun esimle tartisdik.Sebep, esim bilgisayar basinda oturmus kendi isiyle ilgili seylere bakiyordu. Bende koltukta oturmus, televizyon seyrediyordum.Bilgisayar masasi televizyonun hemen yaninda, yani bilisayar basinda otururken, cokta rahat olmasada televizyondakileri de gormek mumkun.Herneyse, bir şaka programi izliyordum.Birden programda bir kiz boyle ellerini yere koyup, ayaklarinida duvara koyarak, basasagi sekilde poposunu oynatarak "dans" yapti, eşim bunu gorur gormez hemen bilgisayardan kalkip koltuga gecti ve "dansi" izlemeye basladi. Ben, ona bu hareketinden hoslanmadigimi belirttim.Oda kizi izlemek icin digil, sadece , bilgisayarda simdilik isi bittigi icin koltuga gectigini soyledi.Yalan soyledigini biliyorum, bosuna inkar etme dedim.O da bana, ben sana neyi izleyip-izleyemeyecegimi sormuycam dedi, bende sinirle evet sorucaksin dedim.Biz evliyiz, nasil ben senin hoslanmadigin seyleri yapmiyorsam,sende bana karsi hassas olucaksin dedim.Televizyonda, o sahneyi bir daha gosterdiler, tabii sinirden ben hiçbirisini izlemedim.
Esim sanki hicbir sey olmamis gibi, neden sen bakmadin diye sordu (gicik), bende "sen ikimizinde yerine izledin, yetmezmi " dedim.Bu tartismadan sonra konusmuyoruz. Bu, bu konudaki ilk tartismamiz digil,gecenlere yine bir manken gosteriyorlardi televizyonda, yine mankeni gosterdiklerinde gozlerini televizyona zillemisdi.Bende, boyle yapmasindan hoslanmadigimi soylemisdim , ama tabiki, o umursamadi ve beni kontrol edemezsin demisdi ve ben o zamanda kusmustum.
Simdi size soruyorum kizlar, sizce benim esimden bunu istemeye hakkim yokmu.O oyle giyme, boyle giyme diyor, tamam diyorum.Peki ben neden ondan boyle birsey isteyemiyorum?Biz bir aileyiz ve mutlu olmak icin bir birimizin hoslanmadigimiz seyleri mumkun oldugu kadar yapmamamiz gerekmiyormu? Sizce buna hakkim yokmu? Ve siz ne yapiyorsunuz veya ne yapardiniz boyle bir durumda.
Ne kadar iğrenç yaaaa, sevmediğim erkek modeli.

X