- 22 Ocak 2015
- 165
- 69
-
- Konu Sahibi takeme2church
Çevremde gordugum kadarıyla bazı çirkef hayatı çekilmez hale getiren kadınlarda var. Önemli olan karsiliklı uyum,yardımlaşma.bunu en başta konuşmak gerek.evli değilim ama buradaki okuduklarım da yetti bana
neyse konu şu neden bu erkekler evlilikte çok kolay resti çekiyor alınmayın bayanlar ama burda birazda sizde suç var vazgeçilmez olduklarını düşündürmeyin ezdirmeyin kendiniz...
daha ilişkim olmadan hepsinden korktum bazı topiclerde iğrendim resmen, hepsimi böyle bunların yalnızlık en iyisi mi?
Hoca da durur mu yapıştırmış cevabı,,,gibi olmuşCanim sen yanlisi dert topiginde mutluluk aramakla yapmissin. Burda dovuyoruz, ask mesk topiklerinde seviyoruz. Biraz da oralara takil:)
Canim sen yanlisi dert topiginde mutluluk aramakla yapmissin. Burda dovuyoruz, ask mesk topiklerinde seviyoruz. Biraz da oralara takil:)
evli değilim ama buradaki okuduklarım da yetti bana
neyse konu şu neden bu erkekler evlilikte çok kolay resti çekiyor alınmayın bayanlar ama burda birazda sizde suç var vazgeçilmez olduklarını düşündürmeyin ezdirmeyin kendiniz...
daha ilişkim olmadan hepsinden korktum bazı topiclerde iğrendim resmen, hepsimi böyle bunların yalnızlık en iyisi mi?
ne bu şimdi ben mutluyum siz eziksiniz der gibi...iğrendim dediğin bazı topicler insanların derdi.iğrenmek değilde üzüldüm deseydin iyiydi...
Git burdaaaaan evli bile değilsin bunalıma girme bizi dertlerimizle başbaşa bırak
Canım güven zedelenmesi yaşamak istemıyorsun çıçekli bocekli aşklı yopiğe gitmeni şiddetle tavsiye edıyorum
ahhaha cevabını çok beğendim :))) ya onlarada tabi ki bakıyorumda bunlarda hayatın gerçekleri kim garanti verbilir ki ilerde bunlara yaşamayacağımaCanim sen yanlisi dert topiginde mutluluk aramakla yapmissin. Burda dovuyoruz, ask mesk topiklerinde seviyoruz. Biraz da oralara takil:)
İğrenmek, soğumak değil de ders çıkarmak lazım buralardan.
Hemen bütün kadınların yanlışı "benim hayatım öyle olmaz" mantığı yüzünden çıkmaza giriyor. Bazı yönlere atılan adımların sonuçları %99 aynı, onlara bakıp o adımları atmama cesaretini gösterirseniz size faydalı olur buralar.[/
tam da sizin dediğinizi yapmaya çalışıyorum. umarım işe yarar