• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esler habermi vermeli hersye

Selin1717

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
70
4
36
30
Slm kizlarr

Evli kizlar, esler birbirine herseyde habermi etmeli birbirine. Bakala gitsem ister ev asa ister uzak. Ekmekcide oyle neresi olursa olsun ekmek alcagim zaman. Avm kendime alisveris yapsam kiysi falan.
Parka gitsem, benzinlige gitsem,

Arkadas gorusmeye gitti gecende evin asasinda ama sonradan ses cikmadi nere gitti nerde oturdular merak etio insan eve geldi arabada sohbet ettik kahve aldik aldigimizin kapi onunde ictik dedi hersy haber ediyoz bunu etmedi. Etmesimi gerek mesjda ?

Mesela isten cikiyorsun biyere ugracan onundami haber edilmeli ?

Kafam karisik y’a kizlar 8 senedir hep boyle 4 senelik evliyim artik bebeksi gelio bazi seyler.. hersy haber ediyoz bi ortama gidip arkadasinla nere gitceni biliyorsun soyluyo ama sonra ordan baska ortama gecio habermi etmeli ?

Insan hersymi haber etmeli ?

Yazı diliniz korkunç.

Her ilişkinin dinamiği farklıdır.

Rapor verir gibi haber vermeyi kabul etmem ama ben bir şeyimi de gizlemem.

Sohbet arasında bir şekilde söylerim.

Markete gittim ekmek aldim falan denmez ama gelirken bir sey lazım mi derse ben bugün gitmiştim derim. Bu yani.

Rapor ya da hesap vermek benim kabul edeceğim bir şey değil.

Ortalama olarak evden çıktığımızı kimlerle birlikte olduğumuzu biliriz ama en ufak değişiklikte de haber vermeyiz. O da insana eziyet olur. Anın tadını yakalayamayız ki. Arkadaşlarla gezerken ay şuraya da geçelim dediğimizde kocama yazayım demem. Ama eve geçince de günü anlatırken ya şöyle şöyle yaptık deriz birbirimize.

Mesela dün biz kızlarla bulustuk kahvaltı icin sonra oradan kahve icmeye gittik oradan arkadaslarla mağaza gezdik evlere dağıldık ben esime kahvaltiya gideceğiz demiştim tek tek haber vermedim eve gelince sordu nasil gecti diye dedim böyle böyle yaptık o zaman söyledim her adimı neden haber vermek zorunda olasın ?

İyi ki kısa yazmissiniz bu yazıyla uzun konuyu okumazdim 😒
Herşeyi her dakika haber vermiyoruz biz eşimle.
Akşam evdeyken şöyle yaptık,şuraya da gittik diye konusuruz o kadar.
Evden çıkarken işe yada başka yere gittiğimizi söyleriz ama arkadaş geldi biseyler yemeğe çıktım diye haber vermiyoruz.
Yemek yerken kahve içmeye gitmiş onu söylemese de olur yani.

Bu ne ya rapor mu tutuyor eşiniz sadece dışarı çıkarken haber veririm. Eşimde beni nerdeysem ordan alır ve naptin bugün der anlatırım. Zırt pırt mesajla ya da arayarak rapor veremem. Eşimde sadece geç geleceği zaman haber verir o kadar.

Slm kizlarr

Evli kizlar, esler birbirine herseyde habermi etmeli birbirine. Bakala gitsem ister ev asa ister uzak. Ekmekcide oyle neresi olursa olsun ekmek alcagim zaman. Avm kendime alisveris yapsam kiysi falan.
Parka gitsem, benzinlige gitsem,

Arkadas gorusmeye gitti gecende evin asasinda ama sonradan ses cikmadi nere gitti nerde oturdular merak etio insan eve geldi arabada sohbet ettik kahve aldik aldigimizin kapi onunde ictik dedi hersy haber ediyoz bunu etmedi. Etmesimi gerek mesjda ?

Mesela isten cikiyorsun biyere ugracan onundami haber edilmeli ?

Kafam karisik y’a kizlar 8 senedir hep boyle 4 senelik evliyim artik bebeksi gelio bazi seyler.. hersy haber ediyoz bi ortama gidip arkadasinla nere gitceni biliyorsun soyluyo ama sonra ordan baska ortama gecio habermi etmeli ?

Insan hersymi haber etmeli ?
Ne dediginiz anlasilmiyor.

Anlayanildigim kadar kismina cevap vereyim, evet bence haber verilmeli. Bunda zor bisey yok. Onsan sevdiginin nerde oldugunu bilmek ister. Dunyanin bin turlu hali var. O felaket deprem gündüz olmuş olsaydi mesela, sevdiklerimiz evde yataklarinda degil disarda olsaydi, nerde aramamiz gerektigini bilmek isterdik

Mesela dün biz kızlarla bulustuk kahvaltı icin sonra oradan kahve icmeye gittik oradan arkadaslarla mağaza gezdik evlere dağıldık ben esime kahvaltiya gideceğiz demiştim tek tek haber vermedim eve gelince sordu nasil gecti diye dedim böyle böyle yaptık o zaman söyledim her adimı neden haber vermek zorunda olasın ?
Anladim ekmek, bakal gitcek oldugunda dermisin mesaj atipta. Veya kendin alisveris biseyler alcan kiyafet kendine onuda mesaj atarmisin yada birgun oncesimi soylersin.
Tek Parka gitcen mesela arkadasna veya yanliz onuda mi mesj yazipda soylemezsin veya birgun once.. biz eskiden beri boyleyiz kucuktuk birbirimizi tanidigimizda biseyler degistirmemis gerekeni dusundum ve soruom nasil oluo normal hali diye..

Bu kadar bir şeyler anlatmak için çırpınan bir kişinin bu denli anlaşılmaz olması ne büyük talihsizlik.
Başlığa istinaden her ailenin yapısı farklıdir..
Kimisi,karısını günde bir kez arayıp sormaz,ötekisi de aramadigi zamanlarda bile mesaj atmadan duramaz.
Bunun net bir cevabı yok bence.

Ne dediginiz anlasilmiyor.
Neden ki acik acik soyledim ben turkiye dogumlu degilm belki ondan ben acik acik yazdigimi dusunuyom. Bakal, magza ekmek almaya bile haber ederdik. Parka gidilse yanliz veya arkasna sonra ordan biyere ugracamiz zaman derdik onu demistim. Isten cikip benzine bile ugrayip derdik..

Bu kadar bir şeyler anlatmak için çırpınan bir kişinin bu denli anlaşılmaz olması ne büyük talihsizlik.
Başlığa istinaden her ailenin yapısı farklıdir..
Kimisi,karısını günde bir kez arayıp sormaz,ötekisi de aramadigi zamanlarda bile mesaj atmadan duramaz.
Bunun net bir cevabı yok bence.
Arkadasim neden kotu sekilde baktiniz ben turkiye dogma buyume degilm belki yanlis anlattim ben acik acik yazdigim halbuki anlayan anlamis.. kirici olunmazki

Back