Gebeliğe Hazırlık Eşler çocuk yapmaya nasıl ikna edilir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Disi geyik

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2018
620
266
18
32
Arkadaşlar eşinizi nasıl çocuk yapmaya ikna ettiniz eşim hazır olmadığını söylüyor ilerleyen zamanlarda yaparız diyor ben de tam tersi cok istiyorum gerçi birde askerlik mevzumuz var o os halloldukten sonra istiyor bu konuda yardimci olurmusunuz

Askere gitmedi mi eşiniz.. eğer öyleyse bence de askerlikten sonra yapın o zaman daha kolay ikna olur.

Bedelli yapicak zaten hiç yapmayalım demiyor ama biraz daha zaman diyor

3 senelik evliyiz ilk 2 sene ne diller ne gözyaşları döktüm bi ben bilirim. Sonra çevremizde arkadaşlarımızda cocukları olmayanları görünce kendiliğinden karar verdi şimdi 1 senedir bizde deniyoruz olmuyor yani karar ve uygulama tamamen onların elinde canım.

3 senelik evliyiz ilk 2 sene ne diller ne gözyaşları döktüm bi ben bilirim. Sonra çevremizde arkadaşlarımızda cocukları olmayanları görünce kendiliğinden karar verdi şimdi 1 senedir bizde deniyoruz olmuyor yani karar ve uygulama tamamen onların elinde canım.

Zafer benim ilıcak en azindan ikna edeyim gerisi allaha kalmış bisey

Zafer benim ilıcak en azindan ikna edeyim gerisi allaha kalmış bisey

Tabiki canım hayırlısıyla versin rabbim çok fazla üstüne düşmüyormus gibi yap bi kere deneyelim bakalım hemen kolay olmuyor zaten de bi kaç kereden sonra kendisi ısrarcı olmaya başlar.

Tabiki canım hayırlısıyla versin rabbim çok fazla üstüne düşmüyormus gibi yap bi kere deneyelim bakalım hemen kolay olmuyor zaten de bi kaç kereden sonra kendisi ısrarcı olmaya başlar.

Onu da dedim ama yine hüsran yine biraz daha bekleyelim diyor kendi kendini yiyorum resmen

Onu da dedim ama yine hüsran yine biraz daha bekleyelim diyor kendi kendini yiyorum resmen

Çok iyi anlıyorum seni canım 2 sene yaşadım ben stresi üzüntüyü ama sıkma canını elbet oda isticek zamanı gelince. Biz kendimizi üzdüğümüzke kalıyoruz sonra..

Bence onun istemesini bekle. Gebelik süreci çok sıkıntılı geçebilir bu sefer destek yerine stres yaratırsa çok üzülürsün. Beni eşim ikna etti ben düşünmüyordum sonra olmayınca bende üzülüp heveslenmeye başladım sonunda oldu ama o kadar ağır geçiyorki ilaca rağmen bol bulantılı kusmalı. Eşim destek olmasa halim harap çalışıyorumda birde. Kısaca şartların tamam olmasını bekle ki o süreci seninle birlikte yaşasın isteyerek

Bence onun istemesini bekle. Gebelik süreci çok sıkıntılı geçebilir bu sefer destek yerine stres yaratırsa çok üzülürsün. Beni eşim ikna etti ben düşünmüyordum sonra olmayınca bende üzülüp heveslenmeye başladım sonunda oldu ama o kadar ağır geçiyorki ilaca rağmen bol bulantılı kusmalı. Eşim destek olmasa halim harap çalışıyorumda birde. Kısaca şartların tamam olmasını bekle ki o süreci seninle birlikte yaşasın isteyerek
Ne kadar uğraştın gebe kalmak için canım neler yaptın

geç akldım alıntılayamadım. benim kocamın babası tarafından ikna olası varmış.zaten karakteri böyle. ben ne desem inkar etmeye yer arar. anası babası yada pek tanımadığı arkadaşı 5 dk da ikna eder.

Etrafimda benimle birlikte benden önce b sonra evlenen herkesin in oldu hatta ikincileri yolda bile insan görünce hevesleniyor yigenlerimiz gözünü korkutmus galiba biraz onları görünce bizim de öyle olacak algisina kapıldı

Back