erkeklerin eşlerinden sürekli güzel ve işveli olmasını istemesi??*

Ay ben kendim isterim evde saten pijamalarla geziyim, misler gibi kokayım. Sırnaşık sırnaşık dokunayım edeyim falan. Ben de yönetici olarak çalışıyorum çook yoruluyorum ama ne biliyim kişilikle alakalı demek ki. Bana bakmasından hoşuna gitmesinden zevk alıyorum

hatta karşımda salak salak kıvranmasından koskoca adamın maymuna şekilden şekile girmesinden ve beni arzuladığını hissetmekten bu sebeple file corabı, jartiyeri falan cok seviyorum

hatta karşımda salak salak kıvranmasından koskoca adamın maymuna şekilden şekile girmesinden ve beni arzuladığını hissetmekten bu sebeple file corabı, jartiyeri falan cok seviyorum
Yaa ben de resmen böyle acı çeker gibi yutkunması falan çok hoşuma gidiyor😂😂

Valla ben de kocama diyorum az işve cilve yap diye 😂😂😂 niye hep bizden bekleniyor.

Sürekli işveli cilveli olamazsınız zaten. İnsanın yorgunlugu, hastalığı bin bir türlü hali olur. Başkasına bakacak adam, sadakati olmayan adam siz agzinizla kuş da tutsanız bunu yapar zaten. Pijama giydiği için kimse aldatılmaz. Arada bir cicili bicili giyinirsiniz yine ama ev sizin rahat ortaminiz, dinlenip gücünüzü, enerjinizi toplayacaginiz yer. Ayrıca tüp bebek tedavi süreci vs. çok yıpratıcı bir durum. Hamilelik, lohusalik... Velev ki bebeginizi sağlıkla kucağınıza alabildiniz, bebek sonrası cinsellik de azalacak, monotonlasacak. Hayatınızda ön planda hep bebek olacak. O zaman napacak eşiniz? Aile olmak cinsellikten çok daha öte birşey. Güvenemiyorsanız hiç kalkismayin tüp bebek işlerine filan.

arkadaşlar ben 9 aylık evliyim, eşimin bana olan davranışları hep çok iyidir şimdilik bir yanlışını görmedim, giyimime falan karışmaz zaten izin vermem böyle bir şeye, çalışan biriyim kendime dikkat ediyorum ama öyle aşırı şık mini etek falan giymiyorum en başından beri, eşim zaten çuval giysen ben beğenirim diyor ancaaaaakkk evdeyken hep güzel giyinmemi istiyor böyle değişik gecelikler çamaşırlar falan, tamam istiyor ama ben özel sektörde müdür olarak çalışıyorum eve gelene kadar anam ağlıyor, evimde oturup pijamalarımı giyip yayılmak istiyorum ya :) bazen bana sen niye bana cilve yapmıyorsun diyo, ya arkadaşlar bu cilve nasıl yapılıyor biri bana bunu anlatabilir mi???? arada onun istediğini de giyiyorum ama bu ara tüp bebek tedavisi gördüğüm için uzak duruyoruz , eşimi sevsem de erkek milletinin hiç birine asla güvenmiyorum, bu süreçte gözü başkasına kayar mı bi halt eder mi diye düşünmeden edemiyorum, haa yaparsa önce ya bi tarafını keserim yada topuğundan vururum sonra boşarım :) cidden bebek öncesi hormonlarımdan mı bilmiyorum canım sıkılıyor bu duruma
Yaşınız fazlamı biraz. Hayır yani 9 aylık bı evlilikte tüp bebek biraz erken sanki. O cilve iside yap diyince olmuyor. Benimki 9 yıldır istiyor ama öle sadece istiyor işte dişil enerjili bir insan değilim olmuyor. Denedim ben bile kendime yapmacık geldim kendimi inandiramadim yani 🤦🏻‍♀️

Yaşınız fazlamı biraz. Hayır yani 9 aylık bı evlilikte tüp bebek biraz erken sanki. O cilve iside yap diyince olmuyor. Benimki 9 yıldır istiyor ama öle sadece istiyor işte dişil enerjili bir insan değilim olmuyor. Denedim ben bile kendime yapmacık geldim kendimi inandiramadim yani 🤦🏻‍♀️
peki taytlar ince bodyler falan giyseniz bir anda değilde yavaş yavaş alıştırsanız kendinizi, zevk alabilirsiniz

Bence bu doğuştan bir şey.
Bir kadın cilvelidir yada degıldir.
Zorla cilve yap nedir ya?
Bu yapı meselesi.
Bazı kadın dişildir bazısı eril enerjisi yüksektir.
Sonradan olmaz

Valla 20 senelik evliyim zamanında çok yaptım sonra baktım her süslenip püslendiğimde bi yeremi gidiyoruz diye soruyo aaa dedim ben rahatlığımdan ödün vericem o garip garip bskıcak başlarım süsüne dedim o gün bugün pijama terlik takılıyorum 😂😂3 evladımız var ve hala aşığız anladım ki iş giyim kuşamda değilmiş cilve meselesine gelince bunlar kikirdemeyide cilve olarak görüyo bende çok merak ederdim cilve nasıl yapılır diye bilmeden yspıyomuşum farkında bile değilim en güzeli doğal ol eğlenceli ol ve sev surat asma trip yapma mutlu olursan mutlu edersin herşeye takılma

Tayt ince body bunlar seksi sayılmıyor canm ben zaten öyle giyinen biriyim beklenti çok başka 😃
işte tayt yerine file corap içine ince corap giyip giy üstüne bir ince body ile olay tamamdır kastettiğim oydu ama bazı kadınlara bir anda file corap dozu cok gelebiliyor

Valla yorumları okuyorumda kadinin kadına ettiğini tüm dünya bir araya gelse edemez🥺kadın normal bir soru sormuş burdakilerinin çoğunun kocası mübarek peygamber karısından başka kadına bakmıyor hiç olurmu ramazan vakit.guvenmeden tüp bebek yapma diyenler ne alaka ya.herkesin aklı beyni var çocuk için sizemi soracak bazı şeyleri paylaşırken her yetkiyi her şeyi söyleme özgürlüğünü kendinizde görmeyin rica ediyorum.en dürüst koca sizde,en çok güven veren koca sizde olduğu için çocuk yaptınız.soru farklı bilen cevaplasın bilmeyende konu sahibini bunalıma sokmasin.herkes 4*4 mübarek 😃
Aynen kadının kadına ettiğini bir dünya bir araya gelse edemez 🥺🥺🥺
Erkekler arada kadınları canlı canlı yakıp, yüzlerine kezzap döküp veya diriyken gömüyor olabilir 🥺 ama yine de ne olacak canım sonuçta kocana güvenmeden tüp bebek yapma yorumu kadar korkunç değil bunların hiç biri 🥺🥺🥺
Kadınlar erkek olan babaları veya kocaları tarafından okutulup çalıştırılmadığı için kadın istihdamı %28 bu ülkede ama yine de kadının en büyüm düşmanı kadın değil mi 🥺🥺🥺
Siz söylemeye devam sağda solda bu iğrenç cümleyi bilinçaltlarına iyice kazıyın bakalım be olacak sonunuz

Cilve içten gelir. Varlığı şanstır. Eşeğe cilve yap demişler gitmiş çifte atmış, deveye demişler gitmiş iki çadır devirmiş. Velhasıl içten vardir o genlerde. Yapay kalır sanal kalır taklit kalır.

Bi Emel diye bu moda programlarına katılan bir kızcağız vardi hostes. Kizin duruşu bakışı dans edişi ağzını açısı cilve...

🙄🙄 Adam nereye düştüm ben der zevkiniz tarzınız çok degisik
File çorap, saten gecelik böyle çok nasıl desem 40 yaş, orta boylu çarşıda küçük telefon aksesuar dükkanı işleten adamların zevkine hitap eden bir şey. Genç de sayılmam çok 30 yaşına gireceğim bir aya ama bizim nesilde dalga geçilen şeyler bunlar artık. Saten gecelik de öyle.

X