• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşle yapılacak aktiviteler

Yürüyüş yaparız.
Hele gençliğimizde günde 20.000 adım atardık. Şimdi o kadar olmasa da yorulana kadar yürürüz.
Beraber karikatürlere bakıp güleriz.
Değişik yemekler deneriz.
Uyuruz.
Türk filmi, futbol maçı izleriz.
Sevişiriz.

Tavla oynuyoruz birde telefondan online bir oyun oynuyoruz ( mobile legend) akşamları da el ele tutuşup yakındaki bir dondurmacıya gidiyoruz , giderken de kedi köpek ve kuşlar için gündüz ayırdığımız yemekleri alıyoruz yanımıza.. bazen tüm günü evde geçirdiğimiz de oluyor tabi :) ortak yönlerinizi daha çok keşfetmeye çalışın birde film eklemeyi unutmuşum.. ben diziciyim ama eşim uzun yayınları sevmiyor o yüzden haftada en az 2-3 film izliyoruz . Hoşunuza giden bir diziyi izlemenizi tavsiye ederim çümkü her gün hangi filmi izlesek diye düşünmek zorunda kalmazsınız :)
Aaaa siz bizmişsiniz 😂😂 Mobile legend dahil

Bisiklet veya scooter alabilirsiniz, yürüyüş veya bir spor salonuna beraber gidebilirsiniz . Deniz yakınsa sahile inin . Akraba ziyareti arkadaşınız da mı yok 😇onlara gidin

Aynından bende de war :/

Birlikte parkta yürüyüş yapın, spor yapın, tatile gdemiyorsanız havuza aqua parka gidin, tiyatro biletleri çok ucuz tiyatroya gidin, evde yeni tarifler deneyin (dünya mutfağı cs) , kitap okuyun

Yürüyüş
Sevişme
Saatlerce sohbet
Film izleme
Oyun oynama
Birlikte kitap okuma
Beraber uyuma
Fotoğraf çekinme

Sizin yaşam tarzınız bağlı bi ton etkinulm var aslında.bebek olmadan gezip tozun lafını Hep duyardım da yaşamak ayri bsymis..aklına geken her türlü etkinliği yapın yürüyüş piknik sinemaya tiyatro gitme. Gerçekten cocujtan sonra pek olmuyor büyüsün yaparız diyorsuncocukla havuza gittik pek giremeden döndük tiyatro gelecek diyir eşim ben saat hesabı yapıyorum o sate çocuk uyur uyutup çıksak vs vs.
Çarşıya dolaşmaya çıksak yine pek bsy anlamadan geliriz
Sinemaya yıl oldu gitmeyeli..
Cocuk yokken Havalar gyzelken eve tıkılıp kalmayın çıkın dolaşın. Yakın şehirlere gidebilirsiniz uygun otel öğretmen evi vs bulup kalırsınız dolaşırsınız bizim yapacak çok planımız var da pek imkan vakit yok

Ben eşimle her şeyi yapıyorum. Beraber yüzlerce film, dizi izledik. En büyük hobimizdir, sevebileceğim bir dizi film çıktı mı hadi pizza söyleyip izleyelim der.

Güle eğlene yemek yaparız, temizlik yaparız, evi değişik değişik dekore ederiz. Mesela duvarı çıtalarla süsledik beraber. IKEA’yı gezmeyi çok severiz. Baş başa ineriz sahillerde gezeriz, tatillere gideriz, olmadı haftasonu Ağva gibi şehre yakın yerlere kafa dinlemeye kaçarız. Mesela internetten bir yer, restoran keşfederiz hadi buna gidelim deriz.

Gün boyu bir şekilde iletişimdeyizdir, gördüğümüz komik capsleri, gönderileri, karikatürleri, tweetleri atarız birbirimize. Kedi görse şantiyede bana çekip atar, işten çıkmış dönerken beni arar gelene kadar dedikodu yapar sohbet ederiz, ben o sırada yemek yapıyor olurum. Hiç olmadı oturduğumuz yerden birbirimize sataşır, espiri yapıp birbirimizle dalga geçip güleriz, şakalaşırız. Ruh eşinse öylece durmak bile güzel.

Yeni evlenenlerde maddi sıkıntı genelde oluyor aileden zengin olunmadıkça, maddi sıkıntı da olunca başlarda sıkıcı hal almaya başlayabilir durum, zaten yeni evlenince en güzel aktivite sekstir bana göre :) çocuk da olana kadar bol bol sevişin, yürüyüşe çıkın, film veya birlikte diziye başlamak da güzel vakit geçirtebiliyor.

Bos gunumuzde hazırlarım piknik setine domates salatalık pankek zeytin peynir kızartma termosada cay yaparım uyandırım kak hadi piknige gideriz bizim burda dere kenarında parklı bir piknik yeri vr cocuk parkta oynuyor yanımızda bizde kahvaltımızı yaparız. Canımız istşorsa mangalda yaparız ama yazın sıcakta mangal bana zahmetli gelihpr. Nazende arkadaslarla planlasırız mangal degilde bes cayı gibi keki böregi yapar semaveri hazır edip kocalarımızı alır gideriz yine bir piknik alanında veya hosumuza giden bir acık alanda oturup yet içeriz ccouklar oynar. Kışın yine köftemizi sucugumuzu alır karların uzerinde mangal yaparız kamp sandalyesi masası soguk moguk olmuyor asırı keyifli😍Civar sehirleri gezmeye gideriz tabi bu aralar yakıt fiyatların dan sonra gitmez olduk.cocuk olunca pek vakit kalmıyor bişrye ama genelde Boyle degerlendiririz Bos günleri. Cocuksuz daha keyifli olur aslında basbasa bi ormanda vs kahvaltı, yemek .. ben kafe kahvaltı mekanları vs sevmiyorum gidiyoruz okadarpara veriyorsun hiçbir marifet yok dogruyorlar domates salatalık peynir tabağı onu ben evde de hazırlıyorum okadr para verecegime evde hazırlar hosumuza giden bir yerde gidip yaprz daha guzel . Evdeysekte balkonda otururuz genelde karavan hayatı vlogları severiz oturup ortak izleriz veya ayrı ayrı eski dizileri bastan acıp izleriz ben İstanbullu gelin kısmetse olur gibi sacma seyleri izlerim esim baska seyler kışın evde genelde film keyfi yaparız filmleri kış mevsimine saklarız😊birde malzememz varsa diy yaparız. Halat ipten jüt kumastan saksılar süsler vs vs ..

Back