- 1 Ekim 2021
- 310
- -256
- 48
- 29
- Konu Sahibi zeynepdamlacan
Iyı aksamlar bugün olanları anlatıyorum esımın aılesı ıle aramız yok cunku her gıttıgımızde surat asıyorlar laf atıyorlar bugunde eşim olacak kısı annemle konustum gel annemlere gıdelım deyince bende gelmek ıstemıyorum çünkü kendimi orda iyi hıssetmıyorum surat yaptıkları için.. Bunu sende bılıyorsun dedım tartıstık bagrıstık..bende annesını aradım bugun ne konustunuzda dışardan gelmiş benımle tartışıyor dedım daha telefon elimdeyken sen benım annemı aradın sımdı bende senın annenı arıyorum dıye tehdıt ettı ve aradı da.. Kızın benı Dinlemiyor tartısıyor hakaret edıyor falan filan.Halbukı başlatan o ..Aksam oldu annem babam geldi babamın surat bes karış geldiği gıbı anlayıp dinlemeden bana senın sucun sen ıyı değilsin onun dedıgını yapacaksın eger böyle onunla tartısırsan benım evıme gelme dedı. Bende baba o benimle tartışıyor dışardan gelıp annesi ıcın dedım ..Annesıne gidiyoruz bana surat yapıyorlar ondan gitmek ıstemıyorum dedım bana sen hıcbıseye değmezsın boş konusuyorsun dedı halbuki ben anneme babama o kadar ıyıyım o kadar yardımlarına gıdıyorum kı hıcbır kardesımın gitmediği kadar karşılığı buymus o kadar zoruma gıttıkı dinlemeden bana böyle konuşması..Maaş Kartını verdım bendeydı çekmesını bilmediği ıcın.. tamam gelmem bıdaha sıze dedım ve gıttıler benı suclayıp .ben napıyım sımdı sız dısardan bırı olarak yorum yapın...