- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 30
- Konu Sahibi missbegonvil
Aa oylemi,oralari gormedim. Dogrudur. Demekki o duruma kadar ulasmis vay be.Aralarda instagramdan ss teklif ettiklerine dair baska bir yorum vardi. Bu konunun disinda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa oylemi,oralari gormedim. Dogrudur. Demekki o duruma kadar ulasmis vay be.Aralarda instagramdan ss teklif ettiklerine dair baska bir yorum vardi. Bu konunun disinda.
Esi inkar eder diyenlere soyledim bunu. Yok seni seviyorum falan der sonradan diye.Git boşanma davasında casus programla elde ettiğin mesajlasmalari ver bakalım. Haberlesme hurriyeti ihlalinden kabak senin başına patlar. Aldatmak suç değil. Boşanma sebebi
Hakikaten sevgilimle nisanlimla gidince otelde kalamaz miyim sanki? Evli olmak sart degil.kadınlar kayıt olmadan odaya çıkıyor diye biliyorum. kayıt olsa da kimse karışamaz ki adam sanane kardeşim özel hayatımdan dese otele bir de ilgili yerlere şikayet etse otel zor durumda kalır. lüks otellerin tonla işi var oturup kim evli kim değil çetele mi tutacak?
Her mesaja tek tek cevap yazamadim. Nolur biriniz casus program yükleyip mahkemeye delil olarak versenize. Rica ediyorum, lütfen yapın. Sonra tazminat davasıyla karşı karşıya kaldığınızda ben ailenizin avukatı olarak burdayim
Hakikaten sevgilimle nisanlimla gidince otelde kalamaz miyim sanki? Evli olmak sart degil.
Peki ispat degeri tasiyan ne var su durumdaGit boşanma davasında casus programla elde ettiğin mesajlasmalari ver bakalım. Haberlesme hurriyeti ihlalinden kabak senin başına patlar. Aldatmak suç değil. Boşanma sebebi
Peki ispat degeri tasiyan ne var su durumda
Hatta bununla ilgili emsal teşkil edecek bi dava çıkmıştı gazetelere,kadın casus program yüklemişti,kocasının aldattığını öğrenmişti,ancak kocası da karşı dava açmıştı,kabak kadının başına patlamıştı.Her mesaja tek tek cevap yazamadim. Nolur biriniz casus program yükleyip mahkemeye delil olarak versenize. Rica ediyorum, lütfen yapın. Sonra tazminat davasıyla karşı karşıya kaldığınızda ben ailenizin avukatı olarak burdayim
Bu durumu yaşamak nedir bilemezsiniz kadın buz gibi olmuş kesilmiş kalmış siz dalga peşindesiniz pes.ne içtiyseniz öncelikle onun ne olduğunu bize de söyleyin.
böylesine bir sabır, tepkisizlik, soğukkanlılık herkese lazım böyle olaylarda.
Benim de elimde bir dava var. Aklinizin almayacagi kadar da yüksek tazminatlar soz konusu inanın. Avukat olarak söylüyorum. Casus program yuklerseniz, haberlesme hurriyetini ihlal etmis olursunuz. Yani bu benim begenip begenmememle alakali degil.Boşanma amaçlı ses kaydetmek veya casus program yüklemek vs. Suç değil. Bir çok örnek dava var. Biri de bu mesela
http://www.milliyet.com.tr/esinin-telefonuna-casus-programi-gundem-2294656/
Evet nedenKonu sahibi neden banlanmış?
Aldattığını aslında ispat etmek zorunda değilsiniz. Ama aldatti diyerek bosanma davasi acarsaniz, hakimden talep edersiniz, telefon faturalarının dökümünü. Bu sadece boşanmaya yararPeki ispat degeri tasiyan ne var su durumda
Adamdan donunu alamiycaksan ne onemi var o zaman? Siddetli gecimdiz der gene ayrilirlarAldattığını aslında ispat etmek zorunda değilsiniz. Ama aldatti diyerek bosanma davasi acarsaniz, hakimden talep edersiniz, telefon faturalarının dökümünü. Bu sadece boşanmaya yarar
Ses kaydı diger davalarda olmasa da, bosanma davalarinda bi miktar kabul gorebiliyor. Mesela siddetin ses kaydı gibi. Veya kadın kocasının bir başka kadına attığı mesajların fotoğrafını cekerse delil olur. Elbette hakimin tavrına bağlı ama boşanma davalarinda genelde ses kaydi ve mesaj bilgisi delil olur.Hatta bununla ilgili emsal teşkil edecek bi dava çıkmıştı gazetelere,kadın casus program yüklemişti,kocasının aldattığını öğrenmişti,ancak kocası da karşı dava açmıştı,kabak kadının başına patlamıştı.
Bu haber çok yankı yaptı ama yorum yazanlar,nasıl hala rahatça,yükleyebilirsin,ispatlayabilirsin falan diyolar anlamıyorum.