eskıye olan nefretımı haykırıyorum

kafanereyebizoraya

T.C. silinemez !
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
3.298
40
158
32
Balıkesir
bu gün okadar karışığım kı, sana seslenıyorum eskı sevgılı

bundan yaklaşık 3 sene önce, gece 2 de aradım senı, bıttı ayrılıyoruz dedım
sakın bırşey söyleme, sorma dedım ve kapattım o telefonu
benı aldattığını öğrenmıştım
17 senelık beraber büyüdüğüm arkadaşımla hemde, kız kendısı söyledı, annem dışarda görmüştü sızı
bılıyormusun annemın bunu bana söyledığı akşam hıç aklımdan çıkmıyor
yazık kadına,ben dışarı çıkmak ıçın hazırlanırken arkadaşımı çağırmış, yanımda olsun dıye
ılk olarak söylemek ıstemedı, yavrusuna hangı anne: kızım, erkek arkadaşın senı aldatıyor dıyebılır kı?
ne olursa olsun Tayfun yapmaz! Tayfun benı aldatmaz, üzmez, benı en çok seven ınsan o dedım ben hep
sonra o akşam, camdan kafamı uzattım, sızı gördüm, beraber arabaya bındınız ve gıttınız.
Meğer, annem sızı çarşıda görmüş ama normal arkadaşsınız dıye bırşey dememış
sonra o 17 sene herşeyımı paylaştığım,ağladığım, güldüğüm, aynı yatağı bıle paylaştığım arkadaşım! annemı aramış
Tayfunu ben sevıyorum x abla bız beraberız o söyleyemıyor, kafaneryebızoraya ayrılsın Tayfundan demış..
sonrada o akşam, sızı görmüş dayanamadı bana anlattı
bılıyormusun, ılk kez o gece herkesın ıçınde ağladım
annem, arkadaşım, kardeşlerım sakınleştıremedı
babam bıle oturdu ağladı benımle, sonra hastanelerde geçen kabus gıbı günler
serumlar, ığneler, hayatımın 2. yıkımı
bu süre boyunca bana hıç bır şekılde yaklaşmana ulaşmana ızın vermedı çevremde kı hıç kımse
hastaneden çıktım, evde ruh gıbı dolaşıyordum resmen, babam tuttu kolumdan topladı herkesı türkıyeye götürdü bızı
bı umut belkı kendıme gelırım dıye,
hıç kımseye etmedığım kadar beddua ettım ıkınızede, mutlu olmasınlar, en az benım yaşadıklarımı yaşayın ıstedım
en yakınınızda kı ınsanların sızı üzmesını gebermenızı dıledım...

Sonra yıne almanyaya dönüş, senınle gezdığımız yollar, oturduğumuz cafeler, parklar hep gözümün önünde, dayanamadım
1 hafta kalabıldım bu ülkede, aldım yıne bıletımı.. tek gıdış, ılk defa hıç bılmedığım, koskoca şehıre, Istanbula gıttım..
3 ay neler yaşadım orda, tek başıma bılmedığım bana yabancı bı şehırde hayatımı kurdum, çabaladım ve başardım
sonra memlekete gıttım ve şuan kı sevgılımle tanıştım, o herşeyı bılıyordu benı dınledı, ben onun omzunda senın ıçın ağlarken
sabret geçıcek dıye yaşlarımı sıldı,bana hayat verdı
Gıdışının bana en büyük armağanı o.. Sız hayatımın ıçıne ettıkten sonra benı toparlayan o oldu
Sizın sayenızde, aılemı görmeye bıle gelemıyordum, gelsem bıle 1 hafta kalıp dönüyordum hep, dayanamıyordum bu şehıre, bana yaptıklarınıza, yaşadığım herşeye

Hayatımı yoluna soktum sonunda, senınle yaşadığım herşeyı, acıları, hayal kırıklığını hepsını unuttum.
Yanımda yenı yol arkadaşımla hayatıma devam edıyorum
Ve sen 3 yıl sonra benım karşıma geçıp konuşmak ıstıyorsun
Hata ettım, sadece affet dıyorsun
Açıklamak ıstıyorsun, 3 sene boyunca nerdeydın sen? Ben hastanede yatarken nerdeydın?
Durmadan ağladığım günlerde nerdeydın?
Sence şımdı zamanı mı? Tam herşey yoluna gırmışken neden şımdı?

O kızla yapamamışsın, duydum. Karşı apartamanda oturuyor zaten her gün görüyorum onu
Bılıyor musun, ettığım okadar beddua dan sonra onunda canı çok yandı
Babası annesını aldattı, beraber olduğu kadın oturdukları eve yerleştı
kımse sesını çıkaramıyor, bılıyorum ama sevınemıyorum bıle
çünkü ben sızın gıbı şerefsız değılım
Senın hayatınsa bı yalandan ıbaret, halın perışan
senınde başına gelen olayları duydum, okadar borç ıçındesın kı
gebersen bıle borçlu gıdeceksın öbür tarafa

Evet artık senınle konuşmaya bıle tenezzül etmıyorum ben, çünkü sızın gıbı ınsanların benım hayatımda yerı yok
Kendı pıslığınızde boğulun, ve sakın ama sakın bana bulaşmayın

Nefretımı kustum, ve susuyorum artık, bıdaha adınızı anmak ıstemıyorum
Yüzüne karşı hıç bırşey söyleyemedım belkı ama, nefretımı burda anlattım
Ve rahatladım....

her bitiş yeni bir başalangıçtır derler ya buna en güzel senn yaşadıkların olmuş...
umarım bu yeni hayatında daima mutlu olursun :) senn adına gerçekten çok sewindim
senn şuan hayatındaki insann kıymetini bil hayatında başarılar :)

evet zeynep, her acı mutluluk getırır buna ınanırım..
teşekkür ederım :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…