EskiSehir'lilerr nerdesinizzzzz

ben de böyle bir topik açmayı düşünüyordum ne güzel kar yağdı demi ya şimdi çıkıp gezcez biz :))

kızlar ben de eskişehir'e yeni taşındım ve kimseleri tanımıyorum burada. bir tanışma ayarlasak hakikaten hayata dönmüş olurum ben de :)

Bende Eskişehirdeyim. Buraya gelirken resmen oturup ağladım ama şimdi ayrılamıyorumm =)

canım ben tepebaşı belediyesi'nin oralarda oturuyorum. satılık evleri bilmiyorum ama kiralar 500-700 arası burada.

Bende çok sıkıldım ya bütün gün internetin başındayım
Bu aralar hep evdeyim arkadaşlarım hep çalışıyor. Ben işsiz olunca patlamak üzereyim resmennnn, çok yalnız bıraktılar beni çoook :)

al benden de o kadar. ben haftaiçi çalışıyorum ama haftasonları çok sıkılıyor canım evde oturuyorum hep. sen evlenip mii geldin?

Yok öğrenciydim ben burda yüksek lisans yapıyorum şimdi ama o da haftada 3 gün 1-2 saat doldurmuyor vakti
Sen evlenerek geldin galiba?

Yok öğrenciydim ben burda yüksek lisans yapıyorum şimdi ama o da haftada 3 gün 1-2 saat doldurmuyor vakti
Sen evlenerek geldin galiba?

yok canım ben de evlenmedim :) ben de doktora yapıyorum burada ama alışamadım yani ocak ayının başında geldim hala depresyon modundayım

Valla bir an önce yapacak bir şeyler bulmak lazım yoksa benim sonum kötü gözüküyor :) Sen bir şeyler keşfedersen bana da söyle olur mu :)

Havalar güzelleşse gidilir yine bir yerlere de o da yok yani çok soğuk şu ara hala. Neyse hakkımızda hayrılısı artık ne diyelim :)

Ya tanıdığım kimse olmadığı için çıkamıyorum ama arkadaşlarım filan geldiğinde gittim birkaç yere aslında. Leman, Hangover, Varuna'ya filan gittim. Başka da hiçbir yer bilmiyorum zaten buralarda. Sen çıkıyor musun dışarı akşam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…