kızlar merhaba ben de eskişehir de oturuyorum ümit hastanesi tanser beye gidiyorum ben de.burcu sen de ona gidiyormuşşun.ikili test zamanım yaklaştı herhangi bir ek para talep ediyorlar mı?bi de gittiğimde 13. haftamda olacağım cinsiyetini söyler mi seninki ne zaman belli olmuştu?
ben emine arnıza yeni katıldım esesliyim bende kızlar bir sorum olacak eskişehirde hani doktora gidiyorsunuz ben medline emine elmas etize gidiyorum aranızda başka o doktora giden varmı bu arada bende 15 haftalık hamileyim
ben emine arnıza yeni katıldım esesliyim bende kızlar bir sorum olacak eskişehirde hani doktora gidiyorsunuz ben medline emine elmas etize gidiyorum aranızda başka o doktora giden varmı bu arada bende 15 haftalık hamileyim
burdayız tatile gittim geldim bu hafta da tanser bey tatile gitmiş randevum pazartesiye kaldı 12+3 olacam en son 6+5 te gitmiştim çok meraklı ve tedirginim sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelikBen sayfaya uğrayamamıştım ama kimsede uğramamış nerdesiniz eskişehirli hamişler
burdayız tatile gittim geldim bu hafta da tanser bey tatile gitmiş randevum pazartesiye kaldı 12+3 olacam en son 6+5 te gitmiştim çok meraklı ve tedirginim sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
İyiym bize bu sene tatil yok malesef bende 22 haftalık oldum:)) tanser bey ne zaman tatile idecek bana denk gelmese diyordum benim randevum temmuz 11 de
Hiç tedirgin olma ne kadar rahat olursan o kadar iyi geçer hamileliğin ben tekmeleri hissetmeye başladım :))
seneye bebişinle gidersiniz inşallah canım.bu hafta tatilde ayın 1 inde dönüyor.biz de hissetmeye başlasak daha rahat oluruz inşallah.benim randevu sürem çok uzadı millet 2 haftada gidiyormuş hayırlısı bakalım
Tanser ayda bir çağırır eğer test falan yapılmayacaksa canım ben ehr gittiğimde daha büyümüş gördüm :)) kalp atışını duydunuz mu peki
evet duyduk canım zaten 2 defa gittim bu 3. olacak ilki kese ikincisini 15 gün sonra çağırdı kalp atışını dinledik bu da 3. olacak.seninkinin cinsiyeti ne peki
Maşallah ne güzel canım şimdi gittiğinde 2 li test yapacak :)) nasipse kızım olacak
ewet öyle dedi ayy ne güzel sağlıcakla kucağına alırsın inşallah eşimle biz de kız istiyoruz tabi sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah önemlisi o tabii ama gönül istiyor işte....
Benim eşimde heo kız istiyordu biz 4 yıllık uğraşlarımız sonucu gebe kalabildim o yüzden kız erkek fark etmez diyorduk kız diyince doktor eşim havalara uçtu tabiiii :)) kocakarı yöntemlerinden bir tanede benden kalp atış sayısı kaç çıktı
allahım nasip etmiş ne güzel tamamına da erdirir inşallah.kalp atışı 143 tü canım
140 ve üstüne kız diyorlar benim 150-160 arası çıkmıştı :)) sağ salim kucağına almayı nasip etsin allah cinsiyet önemli değil
hadi bakalım... bence de önce sağlıklı olsun da ilk bebeğimiz cinsiyet önemli değil
Bende yeşilkentteyim cevap yazarsan konuşuruz çok ilginç burdan birilerinin olmasıEskişehirliler enrdesiniz
Hağla buralardamısınız bende burda yalnız kaldımTmm canım çok sevinirim görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?