online olduğun halde neden cevap yazmadan çıktın anlamadım
bende bozüyükteyim. benimde bekızım olucak inş. çarşı mah. oturuyorum sen ?
daha beşik, anadizi, banyo takımı vs. hiiiiç bişey almadım. ananesi illa beni bekle o zevki bende tatmak istiyom dedi onu bekliyoz :) ufak tefek giyimler aldım ama onlarda çok fazla değil. bu ay artık alıcam kısmetse. sarar a gittikçe bişeyler bakıyom. bide toptan alışveriş yapabileceğim bi dükkan buldum beşikten kıyafete, yorganından mama setine kadar herşey var. bu ay sonuna doğru bişeyler yaparım artık. eskişehirden alırım diyodum bende ama burdaki dükkanda elinden gelen imkanı sağladı memnun kaldım satıcıdan açıkçası. toptan ve peşin alımda çok çok daha iyi fiyatı. eskişehirden alsam bide bunun nakil işi var diye düşündüm. en iyisi bulunduğum yerden almak. sen nereleri araştırdın ne ciciler aldın :)
unutmadan çok sık açmıyon bu sayfayı sanırım hep ertesi gün alıyom cevaplarını. daha sık kontrol edip yazarsan sevinirim. sevgilerimle....
ben bugün hatta 1 saat sonra çıkıcam canım dışarı o dediğim yere gidicem. adını tam hatırlamıyom yerin ama şöyle tarif edeyim. eski özpaşın ilerisinde yağmur akvaryumun bitişiği. hatta aynı caddede o dükkana varmadan cam dünyası var oranın üst katındada beşikler falan var. ben park yatak düşünüyodum ama park yataklar pek sallanmıyo ebat olarakta büyükler. daha pratik sallanmaya uygun bişeyler bakıcam. bide ben anadizi olmadan olmaz diyorum odadan odaya gezdirip sallamak için. telin olsa arardım seni çarşıda buluşurduk. çok fazlada vakit geçmeden al derim gitgide insan ağırlaşıyo beli falan ağrıyo gezmek fikir edinmek zorlaşıyo. benim ailemde de burada değil. bugün alacaklarımın resmini çekip yollicam ben beğenicem onlar ödicekler. aldırmıyolar banada bişey ama 8. aydan gün aldım artık olsun istiyom.
doğru bildin ptt nin arka caddesinde eski özpaş :)) ooo senin kız şanslı maşallah halalar, ananeler, babanneler bişey almak için sırada :)) ben oda almicam. bir kızım daha var benim onun odası ayrı bide bu ufaklığa oda ayıracak oldummu evde bize yer kalmaz :))
hayırlı yolculuklar sana. kendine dikkat et yollarda. gelirken valizin bol olucak anane koyarda koyar bişeyler toruna :) gelince özel mesaj atarsın konuya devam ederiz.
bende çıkıyom artık. eşim cumadan geldi çıkıcaz çarşıya artık. dükkanın ismini alıcam veririm sana. öptüm seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?