• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehirli hamişler toplanalım

burcu_81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
1.446
0
46
Bilecik
Merhabalar ben eskişehirde oturmuyorum ama çok yakınım bir ayağımız eskişehirde... Buraya taşınalı 3 yıl oldu ve pek kimseyi tanımıyorum allah kısmet ederse kasım 3 gibi yavrumu kucağıma alıcam eskişehirde ümit hastanesinde tanser beye gidiyorum siz kime gidiyorsunuz

Bu topiği açma sebeplerimden biride eskişehirde bebek kıyafetlerini mobilyasını neyi nerden uygun ve kaliteli alabileceğimi sormak yardımcı olursanız ve bu süreçte birbirimize destek olursak sevinirim

ben sakarya hastanesinde ramazan bayırlıya gidiyorum çok memnunum çok mesleğinde çok titiz biri.

online olduğun halde neden cevap yazmadan çıktın anlamadım :50:

Canım tabletden giriyorum foruma sayfayı kapatmadan çıkmışım sanırım o Zaman online örünüyorum kusura bakma bende 19 haftalık hamileyim bozüyükte oturuyorum ama eskişehirde bir ayağımız

Benim kızım olacak ya senin

daha beşik, anadizi, banyo takımı vs. hiiiiç bişey almadım. ananesi illa beni bekle o zevki bende tatmak istiyom dedi onu bekliyoz :) ufak tefek giyimler aldım ama onlarda çok fazla değil. bu ay artık alıcam kısmetse. sarar a gittikçe bişeyler bakıyom. bide toptan alışveriş yapabileceğim bi dükkan buldum beşikten kıyafete, yorganından mama setine kadar herşey var. bu ay sonuna doğru bişeyler yaparım artık. eskişehirden alırım diyodum bende ama burdaki dükkanda elinden gelen imkanı sağladı memnun kaldım satıcıdan açıkçası. toptan ve peşin alımda çok çok daha iyi fiyatı. eskişehirden alsam bide bunun nakil işi var diye düşündüm. en iyisi bulunduğum yerden almak. sen nereleri araştırdın ne ciciler aldın :)

unutmadan çok sık açmıyon bu sayfayı sanırım hep ertesi gün alıyom cevaplarını. daha sık kontrol edip yazarsan sevinirim. sevgilerimle....

daha beşik, anadizi, banyo takımı vs. hiiiiç bişey almadım. ananesi illa beni bekle o zevki bende tatmak istiyom dedi onu bekliyoz :) ufak tefek giyimler aldım ama onlarda çok fazla değil. bu ay artık alıcam kısmetse. sarar a gittikçe bişeyler bakıyom. bide toptan alışveriş yapabileceğim bi dükkan buldum beşikten kıyafete, yorganından mama setine kadar herşey var. bu ay sonuna doğru bişeyler yaparım artık. eskişehirden alırım diyodum bende ama burdaki dükkanda elinden gelen imkanı sağladı memnun kaldım satıcıdan açıkçası. toptan ve peşin alımda çok çok daha iyi fiyatı. eskişehirden alsam bide bunun nakil işi var diye düşündüm. en iyisi bulunduğum yerden almak. sen nereleri araştırdın ne ciciler aldın :)

unutmadan çok sık açmıyon bu sayfayı sanırım hep ertesi gün alıyom cevaplarını. daha sık kontrol edip yazarsan sevinirim. sevgilerimle....

3-4 gündür hep uyuyorum kendimi uyumaktan alamıyorum canım kusura bakma dikkat edicem bundan sonra uyanık kaldığımda da yemek ev işleri falan sona tekrar uyku :(( uyku sevmez ben uyuyorum

Ben de birşe almadım iki tarafada ilk torun vericem :)) benim annem almaya başlamış kayınvalidemde beni bekliyor gidince alıcaz o yüzden bize şimdilik almayın bizden sonra eksikleri alırsınız diyorlar bende sarara gittikce bakıyorum iç geçirip dönüyorum yıllar sonra olduğu için biraz da temkinliyiz

Ben eskişehirde baktım kıyafetlere civil bebe de fiyatlar hem uygun hemde herşeyi bulabiliyorsun mobilya hariç banyosu çocuk arabasına kadar herşey var mobilya konusunda henüz birşeye bakmadık

Bozüyükte öyle herşeyi bulabileceğin bir yer oldun bilmiyordum 3 yıldır burdayım ama arladaşım olmadığı için tek başına da çıkılmıyor dışarıya pek biryer bilmiyorum belli yerler haricinde nerde olduğunu söylersen bende bir bakarım çocuk doğuncada bir yere çıkamıcaz en azından acil ekisklerde çıka ordan alırım iyi olur

Ben 2013 kasım anneleri topiğine takılıyorum Orda bir arkadaş mağzanın birinden eksik listesi almış istersen onu sana yollayım listede mantıksız şeyelr de var ama ihtiyaç olan bir çok şey var

Biz daha badana boya yapıcaz iki ailede dışarda olduğu için misafirim çok olacak doğumdan sonra temizlik şuan gözümde büyüyen en büyük şey :))

ben bugün hatta 1 saat sonra çıkıcam canım dışarı o dediğim yere gidicem. adını tam hatırlamıyom yerin ama şöyle tarif edeyim. eski özpaşın ilerisinde yağmur akvaryumun bitişiği. hatta aynı caddede o dükkana varmadan cam dünyası var oranın üst katındada beşikler falan var. ben park yatak düşünüyodum ama park yataklar pek sallanmıyo ebat olarakta büyükler. daha pratik sallanmaya uygun bişeyler bakıcam. bide ben anadizi olmadan olmaz diyorum odadan odaya gezdirip sallamak için. telin olsa arardım seni çarşıda buluşurduk. çok fazlada vakit geçmeden al derim gitgide insan ağırlaşıyo beli falan ağrıyo gezmek fikir edinmek zorlaşıyo. benim ailemde de burada değil. bugün alacaklarımın resmini çekip yollicam ben beğenicem onlar ödicekler. aldırmıyolar banada bişey ama 8. aydan gün aldım artık olsun istiyom.

çok şükür online yakaladım seni :) hemen saçımı yıkayıp geliyom. cevabını yazıyon şu an sanırım okicam gelince :)

ben bugün hatta 1 saat sonra çıkıcam canım dışarı o dediğim yere gidicem. adını tam hatırlamıyom yerin ama şöyle tarif edeyim. eski özpaşın ilerisinde yağmur akvaryumun bitişiği. hatta aynı caddede o dükkana varmadan cam dünyası var oranın üst katındada beşikler falan var. ben park yatak düşünüyodum ama park yataklar pek sallanmıyo ebat olarakta büyükler. daha pratik sallanmaya uygun bişeyler bakıcam. bide ben anadizi olmadan olmaz diyorum odadan odaya gezdirip sallamak için. telin olsa arardım seni çarşıda buluşurduk. çok fazlada vakit geçmeden al derim gitgide insan ağırlaşıyo beli falan ağrıyo gezmek fikir edinmek zorlaşıyo. benim ailemde de burada değil. bugün alacaklarımın resmini çekip yollicam ben beğenicem onlar ödicekler. aldırmıyolar banada bişey ama 8. aydan gün aldım artık olsun istiyom.

Eski özpaş dediğin yeri bilmiyorum desem :)) tek bildiğim özpaş pttnin arkasındaki orası hala var mı bilmiyorum 1 yıl çarşıda oturdum ama 2 yıldır yeşilkentdeyim pek inmiyorum çarşıya eşimle haftasonu anca ismini öğrenirsen bulmam daha kolay olur bakarım bende

Bizede birşey aldırmıyorlar halam odasını alacak bende yatak odama beşik alayım diyorum daha o tür şeylere bakmadık eşim öğretmen okullar tatile girince bakıcaz daha rahat olur dedik kayınvalidemde alacaklarını alsın bende öyle almaya başlıcam artık

Senin çok az kalmış ben daha yolun başındayım :)) inşallah bir gün buluşup beraber çıkatız :))

Son düzenleme:
doğru bildin ptt nin arka caddesinde eski özpaş :)) ooo senin kız şanslı maşallah halalar, ananeler, babanneler bişey almak için sırada :)) ben oda almicam. bir kızım daha var benim onun odası ayrı bide bu ufaklığa oda ayıracak oldummu evde bize yer kalmaz :))

doğru bildin ptt nin arka caddesinde eski özpaş :)) ooo senin kız şanslı maşallah halalar, ananeler, babanneler bişey almak için sırada :)) ben oda almicam. bir kızım daha var benim onun odası ayrı bide bu ufaklığa oda ayıracak oldummu evde bize yer kalmaz :))

Tmm o zaman sen mağzanın adı ıda öğrenirsen sevinirim yarın anneme gidiyorum haftaya dönücem o zaman bir bakarım fikir edinmiş olurum hiç bir fikrim yok ne parasından ne de başka birşeyinden bebek eksiklerinin

Bende oda almıcaktım sadece büyüyen mobilyalı beşik istiyordum ama halam ben alıcam diyince saol dedim:52:

hayırlı yolculuklar sana. kendine dikkat et yollarda. gelirken valizin bol olucak anane koyarda koyar bişeyler toruna :) gelince özel mesaj atarsın konuya devam ederiz.

hayırlı yolculuklar sana. kendine dikkat et yollarda. gelirken valizin bol olucak anane koyarda koyar bişeyler toruna :) gelince özel mesaj atarsın konuya devam ederiz.

Tmm canım görüşürüz çok sevindim burdan (bozüyük) biriyle konuşmaktan hiç arkadaşım yok çünki

bende çıkıyom artık. eşim cumadan geldi çıkıcaz çarşıya artık. dükkanın ismini alıcam veririm sana. öptüm seni :)

Back