- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
cnm bak ben de 2 yıl bekledim dr lar myom filan dediler ama bişi çıkmadı sonuçta ben de soğan kürünü yaptım ve faydasını gördüm bence dene ilaç almaktan daha mantıklı geliyor bana incir kürünün yumurtalıkları etkilediğini biliyorum ama benim o kürü yapmaya zamanım olmadı hamile kalmışım o arada:) sonuçta soğan kürü içimizi temizliyor kadınlara çok faydalı.
cnm uzun süre bekleyince yanıltabiliyormuş ama bence bi test yapmalısın ben test yaptım evde üstünde yazan süre kdar bekledim ama o vakti aşında rengi iyice kırmızı oldu ilk başta çizgi çok açık renkte ve belli belirsiz oluyor aklında kalmasın bence hemen bir test yap ve 5 dk bekle inş hayırlı haber alırız cnm senden takma kafana ve sakın uzanma bir yerlere:) bi de sabah ilk idrarla yapınca daha net sonuç çıkıyor üstünde de öyle yazıyor zaten...
bende işte bir sorun yoktu estradiol dışında ama onda da bilgi vermedi sadece gecikme var işte gelmiyor geçen ay ilaçla oldum bu ayda öle olacak heralde. Eğer yumurtalıklarda bir sorun varsa yine prolaktin felan değilse o zaman bu kürüde uygulamaya başlarım. Şimdi bu kür reglinin zamanında olmasını mı sağlıyo yani yumurtlamayı düzene de mi sokuyor. Birde ne zaman başlamak lazım regli bittikten sonra mıı ve ne kadar süreyle uygulacaz günde kaç bardak içcez onları da söylersen başlarım. Birde hayıt tohumu düzene sokuyor diyorlar onu da denemek istiyorum ama eşim şiddetle karşı çıkıyor sadece bunu uygulamam yeterli mi.. Test konusunda da daha test yapmıcam zaten randevu alcam Sabahattin beye ama haftasonuna yer bulabilcemmi bilmiyorum o kan testi yapar zaten varsa çıkar. Belki yarın alır bir daha yaparım. Yine farlutal vercek kesin bilgileri de yumurtlama gününde alcam sanırım. Hayırlısı artık napalım..