• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eskişehiri tanıyan arkadaşlar yardımm

aytenur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2009
10
0
86
35
İzmir
slm arkadaşlar temmuzda düğünüm olcak eskişehirde en guzel kuafor ve fotocu neresinde bulunur bılmıyorum kuaforu arastırdım "zen kuafor" cok guzel mı bılemıyorum fotografcıyı ise bulamadım nişanlımda yurtdısında oda bilmiyor napcam şaşırdım yardımınıza ıhtıyacım var bılen varsa lutfen yardımcı olsun arkadaşlar

kuafor dogru tercıh aytenur,sac - makyaj-manıkur -pedikur hepsı ıcınde gectımız eylulde (ki ben 2aylık evlıyım) kampanya varmıs 400tl idi..
fotocu olarakta ''stüdyo özgür'' diyorum baskasını demıyorum..
benım sezon dısı oldugu için kuafor ve foto işi uygun fiyata geldi.. fotoyada 400tl verdık.
normalde sezoniçi yanı yaz aylarında bu fiyat 750-800 arası değişiyor..birde albumde sececegınız kapagın kuması veya derisi içinde fiyat değişiyır..
umarım yardımcı olabılmısımdır.
mutluluklar dilerm

bende Eskişehirdeyim canımm.. Bende 2 sene önce gelin geldim buraya bir yer bilmezdim şimdi benden soruluyor buralar. Kuaför zen olabilir. Ben kayınvalidemin kuaförüne gitmiştim mecburen bir yer bilmediğim için ama beğendimmi pek değil.Ama foto da stüsyo artı var ben ona çekildim fotolarımı ve nete koymuştum arkadailarım bitmişti ve bir iki arkadaşımda evlendiklerinde oraya gittiler. Çok iyi bir fotoğrafçı. Genelde evet herkes Özgür'e gidiyor karar senin..

..

fotorgafci olarak Foto Burak tavsiye ederim, Köprübasinda olmasi lazim, iki subeleri var, foto alaninda süperler :lepi:

canım kesinlikle ZEN kuaför...saçımı makyajımı süper yaptılar...makyajım porselendi bu arada...fotoğrafçıda foto ALYANS ikieylül caddesinde ..hem kuaförede çok yakın...

Arkadaşlar kesinlikle stüdyo reyna diyorum ve garanti diorum çok uygun fiyat veriyorlar ve profesyoneller abim kasımda evlendi ve her şey beklediğimiz güzel oldu.

Back