Saç Kesim Şekilleri eskişehirde saçımı kestirebileceğim kuaför arıyorum acillll!!!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kızlaar uzun zamandır gıremedm foruma cvp yazamadm sıze ama kestırdım saclarımı hatta boyattımda:)hamamyolunda bır kuafore gttm ama adını hatrlayamıorm smdı :44:ama cok memnun kaldım yakısr mı yaksmaz mı dıe korkularım vardı ama sacımı kesen kuaforum benmle konusup rahatlattı benı küt kestrdm saclarımı ama onlerı bırz uzun koyu kahvede boyattım cok begendm cevremdekı herkesde cok begendı ısmını hatrlayınca yazarm

canım hamamyolunda pasajda falanmı nerelerdeydı?

attığım msjı unutmuşum geri dönemedim aylar oldu nerdeyse...bende saçlarımı hamamyoluna yeni açılan lcw nin sokağındaki kuaföre gitmiştim..bi bayan kesmişti saçlarımı güzel olmuştu beğenmiştim ama sanki uzamıyolarmış gibi geliyor bana önlerin katları çok kısa kaldı..gerçi dayanamadım çıt çıt takıyorum 3 parça

şimdide saçlarımı boyatmak istiyorum...ama boyada uzman olan birini arıyorum memnun kaldığınız önerebileceğiniz yerler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…